Skocz do zawartości
Padre

Monika

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek 0qip0

niestety fantazja. o której wiedzą prawdziwi aktorzy tego opowiadania. moniś wie czego chcę ale póki co mi tego nie da. Krzysiek też wie. oboje wiedzą że wiedzą :-) póki co widział wideo na którym ja się z nią dziko i namiętnie kocham. Jeden plus że ona póki co chce mnie i tylko mnie a ja nie chcę innej :-) w ogóle to moje ulubione opowiadanie bo jest bardzo realistyczne dla mnie i mimo że własne to lubię do niego wracać. :-)

za wiele "póki co" :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niestety fantazja. o której wiedzą prawdziwi aktorzy tego opowiadania. moniś wie czego chcę ale póki co mi tego nie da. Krzysiek też wie. oboje wiedzą że wiedzą :-) póki co widział wideo na którym ja się z nią dziko i namiętnie kocham. Jeden plus że ona póki co chce mnie i tylko mnie a ja nie chcę innej :-) w ogóle to moje ulubione opowiadanie bo jest bardzo realistyczne dla mnie i mimo że własne to lubię do niego wracać. :-)

za wiele "póki co" :-)

Szkoda, że fantazja. Piękny byłby początek jawnogrzeszenia. Znowu mi ręce drżą. Życzę Ci spełnienia marzenia. Warto...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając tą opowieść poczułem się jak facet tytułowej Moniki. To opowiadanie przypomina mi w dużej mierze moje i mojej żony początki. Miło było cofnąć się w czasie i przypomnieć sobie te dawne czasy... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...