Skocz do zawartości
Zouza

Jakie Uwagi Deprymują Panów?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie... ;)

No i czy żon/partnerek życiowych, czy kochanek?

Jakie, Panowie?

A Panie jakie mają obserwacje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Usłyszałem kiedyś zdanie wypowiedziane pod moim adresem spokojnie i po przyjacielsku: "jesteś dla mnie całkowice aseksualny, nie wyobrażam sobie, jak z kims takim można pójść do łóżka".

Dla mnie nie ma nic bardziej deprymującego  :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ciekawy temat zarzucilas Zuziu :)

Ja zawsze mysle o sobie ze powinnam uskrzydlac mojego partnera.

Jesli juz mam jakies uwagi, to staram sie zawsze czynic je delikatnie.

I jesli chodzi o lozko , I w zyciu.

Kilka razy zdarzylo mi sie ze kochanek nie stanal ;) na wysokosci zadania.

Obracalam to w zart, lub proponowalam inne pieszczoty , stres schodzil I bylo dobrze .

Takze mysle ze panow moze deprymowac I fakt ze im nie stanal ( czy wszystko ze mna w porzadku ?), jak I wstyd przed kobieta ze cos takiego sie zdarzylo.

Druga rzecz- rozmiar ich wackow.

Zazwyczaj ( nawet jesli twierdza co innego), woleliby miec wiekszego.

Nigdy nie krytykuje tej czesci ciala, wiedzac jak wazne jest zapewnienie kochanka o tym, ze jego wacek jest wspanialy ( bo jest ! Nie wazne jaki ma rozmiar , jak mnie ostatnio Jimmy pouczyl- maly ale wariat :) ).

Uwazajmy na slowa drogie panie, bo mozna wykastrowac mezczyzne psychicznie i .... Po wszystkim ...

Panow moze jeszcze deprymowac postawa kobiety- leze tu,rob cos !

Oczekujac pomyslowosci, wzajemnosci w dawaniu przyjemnych doznan, partnerka kloda sprawia ze odechciewa sie wszystkiego......

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli juz mam jakies uwagi, to staram sie zawsze czynic je delikatnie.

:)

Druga rzecz- rozmiar ich wackow.Zazwyczaj ( nawet jesli twierdza co innego), woleliby miec wiekszego.

Ja mam średnią europejską, standard. Nie chciałbym mieć większego. Zaprzeczam więc zdecydowanie. 

Czyżbym był wyjątkiem?

Uwazajmy na slowa drogie panie, bo mozna wykastrowac mezczyzne psychicznie i .... Po wszystkim ...

Oj, można  :smutny2:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Delikatnie, ale czasem, jak to mówiliśmy na SB, coś się "wymsknie". Niekoniecznie musi dotyczyć seksu. Ale  choćby takie przykładowe: "misiu, oj, jakie masz fajne siwe włosy". A tu facet "łobrażony". ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam średnią europejską, standard. Nie chciałbym mieć większego. Zaprzeczam więc zdecydowanie. 

Ja natomiast na odwrut chciał bym mieć większego albo chociaż grubszego :mur: 

denerwują mnie uwagi jeśli żona tlumaczy abo wypowiada się na temat o ktorym niema pojęcia i usilnie twierdzi że ma racje to raz

jak ktoś zażucami wrodzoną głupotę to dwa ale to chyba kazdy tak ma no cuż Hotce wszystko trzeba wybaczyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niekonstruktywna krytyka deprymuje chyba każdego....w każdej sferze życia...

tak zwane dobijanie leżącego...gdy coś Ci ewidentnie nie idzie, nie wychodzi, wkurzasz się, denerwujesz się a tu przychodzi ktoś i wesoło stwierdza, że nie tak miało być i że sobie z tym nie poradzisz...no ręce opadają ? 

i to nie tylko tyczy się tematycznych żon, czy przyjaciółek...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No kwestia oceny co konstruktywne, co nie. ;)

I drugie - coś można "rzucić" nie chcąc komuś zrobić przykrości. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście pozostaje kwestia umiejętności przyznania się do błędu, dopuszczenia do siebie, że może jednak nie mam racji, a ma ją ta druga osoba ;)

Sytuacje "niechcące" są bardzo szybko zapominane....(przynajmniej u mnie :P )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...