Skocz do zawartości
Zouza

Dlaczego Tyle Z Nas Nie Wierzy W Komplementy Swoich Mężów/partnerów?

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie suniekna a'la beza koajrzy się z satynowym, różowym czymś z bufiastymi rękawami, i jakoś za cholerę nie widzę Cię, posiadającej takie cudo   :lach:

Nie no aż tak , źle nie było.  :lach:

Bo to by trzeba temat rozwinąć. Kiedyś byliśmy na Sylwestrze. Impreza pełną gęba i właśnie schodzi taka Pani w sukience a`la beza - dokładnie tak jak opisałaś. Zapadła cisza.

btw,

To była czarna sukienka tyle tylko , że mi się nie podobała- zwyczajnie nie mój gust. ;)

Ciężki wieczór mnie czeka. :lach:

btw,

jednak trzeba kalkulować. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No przestań wyglądasz jak beza" :facepalm:

Musiałeś publicznie o tej bezie... :mlotek:

Przepraszam ze wtrace sie... tak naprawde niewiem co to beza, ale chyba niechodzi o to, bo zrozumialem o co chodzilo... wiecie.. tak naprawde co ja bym dal za to, jakby moja zona raz w zyciu zapytala mnie.. tak mnie... czy moge w tym isc?... bo ona nigdy niepyta co sadze o tym co ma na siebie, bo wedlug niej nierozumiem, nieznam itd... obojetne..

chcialem napisac, ze po prostu milo mi czytac ze pytacie swoich partnerow, ze sluchacie co mysla o tym i tym ci, na ktorych wam zalezy... to cudowne! milo mi z tego jest... dziekuje.

klaniam sie subi

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba robić wszystko aby nie kalkulować -"Jaka odpowiedź będzie dla mnie bardziej korzystna".
Bardzo piękne ale mało praktyczne. Każdy kto posiada chocby odrobine instynktu samozachowawczego nie powie swojej małżonce w apogeum PMS'a, że jest trudna do wytrzymania:D A tak na poważnie miałem na myśli coś troszke innego, kiedy chorej, zakatarzonej żonie mówisz że jest piękna lub gdy kolejny raz niemiłosiernie obija górę tyłkiem, że jest urodzoną alpejką..... motywacja Panie i wiara nie kalkulacja. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komplement.... musi mieć urok. Nieodparty i lekki być. Nie wydumany. Nie skrojony na miarę, bo Ona zwęszy tę na nią zasadzkę i te przygotowania. Rzuci kłodę abyś się na niej przewrócił. Dobrego komplementu nie da się obronić i odeprzeć. Nie da się go przygotować i przemyśleć. Jest jak head shot od snajpera. Bum i już pozamiatane.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musiałeś publicznie o tej bezie... :mlotek:

Zrobił to dla Dobra Sprawy. Trzeba docenić i się z mężem zgodzić 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skądże znowu :newcyce: Przemyśl (nie myl z miastem Przemyśl) ów fakt, która nuta zazdrości pragnie wbić maleńką igłę niepewności aby się tam zbyt mocno nie rozszumiała na tej randce ;) Teraz znowu powiedz sobie to samo przed lustrem i zobacz jak głupio wygląda "żona wychodząc do kochanka nie chce słyszeć samych superlatyw" 

:D

Dziś, będę Wam wężem.

Wybaczcie, kaprys.

No niestety wygląda to strasznie głupio...taki urok cytowania zdań wyrwanych z kontekstu całej wypowiedzi... ;)

Wąż sssyczy karawana jedzie dalej.... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No taki urok, ale chyba się nie przejąłeś zbytnio tym żartem, co Frodo? :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No taki urok, ale chyba się nie przejąłeś zbytnio tym żartem, co Frodo? :D

No co Ty ...już z okna chciałem skakać. :lach:

Byle do soboty  :piwo2: .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No co Ty ...już z okna chciałem skakać. :lach: Byle do soboty :piwo2: .

Skakanie z okna, zwłaszcza parteru , poprawia samopoczucie jeszcze przed sobotą  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rrr strasznie skąpi mi komplementów ;) Żebranie lub domaganie się wprost nic nie daje, manipulacja subtelna i mało subtelna również nie ;) Przyzwyczaiłam się, choć nie dalej jak tydzień temu włączyło mi się czepialstwo i było małe spięcie.

Jeśli coś mu się nie podoba (jestem przeszczęśliwa, że to się rzadko zdarza), mówi uprzejmie, ale wprost. 

Za to jak padnie komplement, wierzę bez mrugnięcia powieką. Od niego łykam wszystko :D (gra słów zamierzona)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...