Skocz do zawartości
Zouza

Dlaczego Tyle Z Nas Nie Wierzy W Komplementy Swoich Mężów/partnerów?

Rekomendowane odpowiedzi

Wierze.Jesli czuje sie atrakcyjna, jestem zrobiona ;), wygladam ladnie I czuje sie ladnie.A nie wierze, kiedy Moj maz tuz po przebudzeniu mowi mi ze pieknie wygladam.No nie ma takiej mozliwosci- potargana, zaczerwieniona, z odcisnieta na policzku poduszka ....Albo tuz po bzykanku- wlosy - szkoda gadac, spocona, czerwona ehhhhh.....Wniosek- wierze jesli sama akurat czuje sie ladna.Bo bywa ze czuje sie brzydka I gruba :P

A moze dla Twojego męża to nie jest kwestia rozczochranych włosów, może mężczyzna widzi więcej ?! Widzi nie tylko oczami, ale atrakcujne dla niego są wasze wspólne przeżycia i to Was kobiety czyni pieknymi. Piekne są uniesienia przeżywane z Wami, życzliwośc czyni z Was atrakcyjnych ludzi, wspólne oddanie roZkoszy, to że jesteście i akurat "tu i teraz" żeby coś robić razem... My męzczyzni TO WIDZIMY !!!! ( a nie jakieś roczochrane na skutek akccji włosy) Pozdrawiam panie-niedowiarki  (nie myślcie tak jednostronnie)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chyba nam odpowiedź. (choć w zasadzie pytanie jesttrochę źle sformuowane)

Bo traktujecie to co mowią wam wasi meżczyźni jako komplement.

A komplement z definicji to uprzejma, czasem przesadna pochwała, pochlebstwo.

Może poprostu wierzcie w to co mówią wasi mężczyźni, nie traktujcie tego jako komplement, odrobina wiary w slowa jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam problemu z wiarą w komplementy bo ich po prostu nie słyszę :(

Chyba, że od kochanka i w nie wierze.

P.S

Doczytał i zwrócił mi uwagę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba, że od kochanka i w nie wierze.

P.S

Doczytał i zwrócił mi uwagę.

skrupulatny jakiś :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zauważy i wszystko wyczyta. Nic nie da się ukryć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Panie, wierzycie, czy nie? Jeśli nie - dlaczego? 

Nie.

A dlaczego?

Mo mam lustro w domu. :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Innormal

Moja kobieta zna swoją wartość seksualną i swój potencjał seksualny. Ale często mi powtarza, że sprawia jej przyjemność jak jej prawie komplementy na temat jej wyglądu, podczas seksu zwłaszcza podczas seksu oralnego. I jak by nie było nawet nie kłamie jakoś, bo jest młoda, atrakcyjna i strasznie mnie podnieca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety porównują się z różnymi "wzorcami urody".

Modelki, aktorki itp.

Wiedzą ile im brakuje.

Potem często nie wierzą w to co mówi facet.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wierzę i moje akumulatory samozadowolenia są potem długo naładowane. Czuję wtedy, że emanuję tą energią, czuję się atrakcyjna. Fakt, że najwięcej dają komplementy obcego...ale męża też, bo nie padają codziennie, więc są cenne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedzą ile im brakuje.

Niczego nie brakuje. To tylko magia photoshopa i dobrego makijażu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...