Skocz do zawartości
beznazwy

Lody Przełamane, Ale Co Dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Z mojego punku widzenia, wybór sam na sam czy z mężem jest trudny. 

Ja obawiam się, że jak mąż zobaczy jak to robię z innym, może mi potem wyrzucać, że z tym drugim było mi lepiej, zachowywałam się inaczej i zadowalałam go lepiej.

Wiem, zaraz pojawią się głosy, że nie dojrzeliśmy do tematu i racja tak jest, dlatego cały czas rozmawiamy. Ja muszę mieć pewność, ze on tego chce na 100% dla nas obojga.

Z drugiej strony, gdy mąż nie będzie widział co się dzieje, to dopiero ruszą mu trybiki wyobraźni.

Słowem tak źle i tak nie dobrze.

Podkreślam, że to moje odczucia na etapie dogadywania tematu.

A dodam jeszcze, że temat zaczęłam ja, próbując go namówić na układ 2k+1m. I teraz role się odwróciły. Z tym, ze ja jestem pewna ze układu 2k+1m chce a on jest na etapie fantazji 2m+1k.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

GO GO GO!!!!! :)))))))

Ostro było i dość agresywnie jak na nas :sex1:

Skończyłem w jej ustach po czym .... oddaliśmy się "słodkim" pocałunkom :piwo2:

btw

Z racji, że w łóżku jest dość posłuszna w trakcie kazałem jej powtórzyć "chce mieć jeszcze jednego w sobie"  i grzecznie powtarzała. A kiedy jej spojrzałem prosto w oczy i powiedziałem, że mówię bardzo poważnie  i chce by przeżyła wielką rozkosz i tym samym ja to zaczęła coś kręcić, że nie przy mnie :sciana:

Przy okazji pytanie do Pań - lepiej mieć dwa czy  jeden???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo lubię dwa, choć jeden znający się na rzeczy też super. :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...