Skocz do zawartości
beznazwy

Lody Przełamane, Ale Co Dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zacząć?  Ja nie zaczynałem- temat rozpoczął się sam :)

Kiedyś będąc na wakacjach byliśmy na plaży nudystów, nie wiem jak w Polsce ale za granią byliśmy mniejszością na ów plaży (my jako para hetero). Moja kobieta jest atrakcyjna i to baaaardzo, ja o swojej atrakcyjności przekonałem się właśnie tam. Każdy mój ruch był śledzony faceci śledzili mnie wzrokiem na każdym kroku.

Jestem dość otwarty (stąd też moja obecność na tej plaży) i początkowa sytuacja wydawał mi się lekko śmieszna.  W którymś momencie moja Pani mówi , że chciała by popatrzeć jak jakiś facet ładuje mnie w tyłek.  Wakacje się skończyły temat odszedł w zapomnienie.

Po jakimś czasie kiedy bawiliśmy się trochę ostrzej, kiedy ona była po alkoholu (wtedy hamulce jej puszczają robi i mówi takie rzeczy... ) zaczęła mnie masować i zaproponowała że mi włoży najpierw palec, potem coś większego. Nie ukrywam, zrobiło się ciekawiej, widziałem MEGA podniecenie na jej twarzy - tym samym ja się podnieciłem.

Znów powiedziała że che widzieć jak rżnie mnie facet - powiedziałem luźno ok ale pod warunkiem że ją też zerżnie. Zgodziła się. :oki:

Przypomnę ze była pod wpływam bez hamulców. na drugi dzień nie chciał słyszeć o tym że bawiliśmy się analnie .... nie mówiąc o trzeciej osobie :limo:

Często wyobrażam sobie jak pieprzy się z innym lub innymi i na samą myśl fiut mi rozsadza spodnie. ,,Jestem osobnikiem który lubi w trakcie powiedzieć i usłyszeć coś ostrego.  Kiedy mamy ostrzejszy wieczór mowie jej np. że chce widzieć jak robi mi loda a inny facet w tym samym czasie penetruje jej tyłek, lub coś podobnego. Ona to przyjmuje - nie krzyczy stanowczo NIEEEE ale tez nie robi nic w kierunku by do tego doszło. Kiedy mówię jej, że powinna to zrobić z innym facetem choćby dla porównania - bo poza moim nie miła innego w sobie, ona odpowiada że mogła by ale  sam na sam bez mojej obecności. Problem w tym że ten "pierwszy raz" musiałby być na moich oczach.,,

Jakie są wasze prognozy, porady, co o tym sądzicie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

Hej, ja jestem w tym samym miejscu. Generalnie w trakcie zabawy mogłaby zrobić wszystko ale chwilę później jak emocje opadną to nie chce o tym słyszeć:( Ale cały czas mam nadzieję bo przecież kropla drąży skałę:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"PO" emocje zawsze opadają, wiele razy mówiłem sobie że wyczyszczę ją po ale jak tyko jest po - to mowie nie:)

Może dziś się skusze -proszę o doping :indians:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

GO GO GO!!!!! :)))))))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego pierwszy raz koniecznie na Twoich oczach? Może potrzebuje intymności??? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

szczerze mówiąc ja też rozpatrywałbym takie spotkanie tylko we troje więc rozumiem kolegę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-choćby dlatego, że widziałbym emocje i zachowanie którego wcześniej nigdy nie widziałem

-nie mając gwarancji że dojdzie do kolejnego spotkania bałbym się, że ominie mnie takie show

-może ze względu bezpieczeństwa -  gdyby się jej nie podobało i chciała by skończy byłbym przy niej

W tym wszystkim najbardziej kręci mnie to że widziałbym jak jest jej dobrze, zdawanie relacji rogaczom po na pewno jest wielce ekscytujące i też by mnie to podniecało, mimo wszystko na początek chciałbym być przy tym.

bastardwaw - poczułem jakąś solidarność - dzięki

GO GO GO!!!!! :)))))))

Jutro zam relacje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to powodzenia! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umow samca, upij kobite i do dziela :D Na drugi dzien na pewno nie powie ze nic nie bylo :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie już wie wszystko. Pyta tak tylko, kokieteria... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...