Skocz do zawartości
Duszek Capricorn

Zachęta Dla Przyszłej Hotki - Pomocy Doświadczeni

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Capricorn

Pomysł fajny, szczególnie na początek. Nie ma w tym nic chorego. Capricorn śmiało go realizuj, powodzenia

OK, czyli założyć wątek i wrzucić fotki i w rewanżu Wy je odpowiednio przyprawicie? Jak to technicznie zrobić, może na PW przesłać jeśli ktoś byłby chętny?

Btw. kropla drąży skałę. Okazało się, że przy kolejnej rozmowie (przy winie) co nie co udało się od mojej żonki usłyszeć o fantazjach 2m+k. Ale jedno mówić inne uczynić :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz stworzyć nowy temat w dziale Galerii użytkowników lub podesłać zdjęcia zainteresowanym.

Jeśli na PW, to możesz mi podesłać.

Pozdrawiam!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jej jakąś książkę z wątkiem 2m + k.

Jakiś film z tematem.

Np. ten, choć średnio się kończy:

http://www.youtube.com/watch?v=SnVDpXHnEtQ

Wibrator jako "kolega do łóżka".

Albo taki mocowany na przyssawkę. można przymocować. "Kolega" zajmuje się nią od tyłu, ty od przodu..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może zaczniesz od umieszczenia fotek przyszłej Hotki w dziale z galeriami i poczytacie razem komentarze pod nimi.Myślę, że od samego czytania co panowie by chcieli z nią zrobić zrobi Wam się ciepło i mokro :)a co później?wszystko zależy od Was, czego chcecie, czy tylko wirtualnej zabawy czy jednak chcecie zobaczyć jak smakuje cuckold na żywo?możecie pojawić się na którymś ze zlotów i poznać forumowiczów, albo sami zagadać na forum kogo wypowiedzi Was zaintrygowały, a czy dojdzie do spotkania i jaki ono będzie miało przebieg tego jeszcze nikt nie wie, ale liczę, że jak już będziecie wiedzieli to się podzielicie i opiszecie wszystko :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Capricorn

Hej, mam w sobie duszę rogacza. Może nie taki ultra, ale chętnie zaprosiłbym do naszego łóżka jeszcze jednego mężczyznę. Czasami nawet wystarczyłoby mi oglądanie. Niestety nie jest łatwo. Nie ma jakichś większych oporów, rozmawiamy sobie o tym, ale czuję, że trzeba przez wszystko przejść delikatnie i za aprobatą.

Wpadłem na pomysł - może nie co szalony, ale czemu nie... Żeby ją przekonać i przejść kolejny etap bezboleśnie chcemy zrobić niewinny eksperyment. Wysłać zdjęcia mojej żony, tak aby inni faceci mogle je oglądnąć, ocenić, a przede wszystkim... zalać swoim nektarem. W rewanżu oczekiwalibyśmy fotek albo filmików z tej zabawy ogiera.

Jeśli przez to przejdziemy to już będzie tylko kilka kroczków do popuszczednia wodzy fantazji, a przede wszystkim upustu żądzy :) Tylko czy znajdę chętnych to współdziałania? Może na końcu byliby to pierwsi kandydaci to ewentualnego spotkania? Oby!

https://www.cuckoldplace.pl/topic/10203-zach%C4%99ta-dla-przysz%C5%82ej-hotki-ci%C4%85g-dalszy-nast%C4%85pi%C5%82/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Capricorn

No coż - pomysł chyba był słaby, bo postanowiły VIPy wątek usunąć...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...