Skocz do zawartości
Duszek Capricorn

Zachęta Dla Przyszłej Hotki - Pomocy Doświadczeni

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba się tylko liczyć że zdjęcie umieszczone w sieci zacznie żyć własnym życiem i nie zawsze będzie w rękach tych których oczekujemy. Ale chyba o tym nie trzeba przypominać, jak oboje jesteście zdecydowani to może być dobra zabawa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dosc ciekawy pomysl, jednak watpie bym chcial nagrac siebie walcego do zwyklego zdjecia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już lepiej znajdź "kibica" do oglądania was podczas sexu, albo drugą parę do zabaw równoległych.

Na urlopie najłatwiej o otwartych i obcych ludzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jkrol65

Panowie i panie - albo jesteśmy otwarci na świat albo zamknijmy to forum raz na dobre.Capricorna kręci taki a nie inny temat i wybacz Arouser - NIC CI DO TEGO.Twój komentarz to całkowite zaprzeczenie idei jaka (przynajmniej mi) towarzyszy podczas wizyt na cuckoldplace.pl; Czekam na analogiczne do powyższej wypowiedzi posty w tematach o ultimate cuckold czy o sforze. Żenua.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jkrol65@ problem w tym ze to co ty uznasz za "otwarte" nie zawsze musi być dla innych. Nawet jak to forum przyświeca idei (tylko jakiej?), to czy kazdy musi sie pozytywnie wypowiedzieć :splashface:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Capricorn

Witam Was wszystkich ponownie. Dziękuję za wszystkie opinie za i przeciw. Powiem szczerze, że po pierwszych miałem chęć napisać do moderatora, żeby po prostu zamknął / usunął temat. Cóż ocena pomysłu była tak druzgocąco negatywna, że nie podejmowałem już dyskusji, a zdałem się na Wasze zdanie. Postanowiłem jednak milczeć i było to chyba jednak najlepszą metodą, żeby poznać w miarę szeroki przekrój opinii.

Dziękuję wszystkim za podjęcie dyskusji. Także za te ostre oceny, że jest to chory pomysł. Aczkolwiek na tym forum brzmi to cokolwiek dziwnie i dwuznacznie :)

Cóż... Skoro jednak nie dla wszystkich jest to pomysł głupi, chory i nienormalnym, to proszę podpowiedzieć co dalej. Nie chce zbierać maili i rozsyłać fotek. Chyba nie o to chodzi, a pewnie nie byłoby to zgodne z regulaminem. Czy są jakieś wątki na forum o podobnej tematyce?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kacper

Capricorn uszy do góry Arousera poniesło jak Olbrychskiego w "Zachęcie" :). Pomysł jak najbardziej, sam nie preferuję ani nie praktykuję ale każdy ma swoje fantazje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł fajny, szczególnie na początek. Nie ma w tym nic chorego. Capricorn śmiało go realizuj, powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co dalej? To już Wy musicie wiedzieć... Możecie spotkać się z potencjalnymi kandydatami, niekoniecznie od razu na seks, lub pozostać na etapie zdjęć i fantazji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie i panie - albo jesteśmy otwarci na świat albo zamknijmy to forum raz na dobre.Capricorna kręci taki a nie inny temat i wybacz Arouser - NIC CI DO TEGO.Twój komentarz to całkowite zaprzeczenie idei jaka (przynajmniej mi) towarzyszy podczas wizyt na cuckoldplace.pl; Czekam na analogiczne do powyższej wypowiedzi posty w tematach o ultimate cuckold czy o sforze. Żenua.

Ja z zupełnie innej beczki. jkrol65 - Nie mogę wysłać Ci PW w odpowiedzi na Twoje ogłoszenie. Jak chcę wysłać to pokazuje się alert, że nie korzystasz z systemu wiadomości. Nie wiem o co chodzi a  mam pewne pytanie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...