Skocz do zawartości
Duszek Capricorn

Zachęta Dla Przyszłej Hotki - Pomocy Doświadczeni

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Capricorn

Hej, mam w sobie duszę rogacza. Może nie taki ultra, ale chętnie zaprosiłbym do naszego łóżka jeszcze jednego mężczyznę. Czasami nawet wystarczyłoby mi oglądanie. Niestety nie jest łatwo. Nie ma jakichś większych oporów, rozmawiamy sobie o tym, ale czuję, że trzeba przez wszystko przejść delikatnie i za aprobatą.

Wpadłem na pomysł - może nie co szalony, ale czemu nie... Żeby ją przekonać i przejść kolejny etap bezboleśnie chcemy zrobić niewinny eksperyment. Wysłać zdjęcia mojej żony, tak aby inni faceci mogle je oglądnąć, ocenić, a przede wszystkim... zalać swoim nektarem. W rewanżu oczekiwalibyśmy fotek albo filmików z tej zabawy ogiera.

Jeśli przez to przejdziemy to już będzie tylko kilka kroczków do popuszczednia wodzy fantazji, a przede wszystkim upustu żądzy :) Tylko czy znajdę chętnych to współdziałania? Może na końcu byliby to pierwsi kandydaci to ewentualnego spotkania? Oby!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Co za bzdura i dzieciniada. Tak chorego pomysłu to nigdy nie czytałem. A czytam naprawde sporo. :facepalm::mur:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Capricorn

Niby czemu?

Przepraszam - piszesz o mnie, o żonie, o pomyśle?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Capricorn

Bardziej doświadczony użytkownik mnie (nas) wyśmiał. Chciałbym znać powód. Może to jednak słaby pomysł

Poza tym jeśli już to raczej prześlę zdjęcia na PW

(jeszcze nie jest hotką...)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na wszystkich portalach gdzie moja dziewczyna miała profile faceci nachalnie prosili o wysyłanie zdjęć lub zgodę o kopiowanie tych z galerii po to by na nie tryskać, dlatego i mnie również raczej się ten pomysł nie podoba. Ale jeżeli wam tak i tym których to kręci też to dobrej zabawy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Niby czemu?Przepraszam - piszesz o mnie, o żonie, o pomyśle?

Pomysł rodem z debilistycznych czatów.... Wygląda to z mojej perspektywy tak jakby Twoja żona nie wiedziała o Twoich popędach. A Ty w taki sposób chcesz się sam zbliżyć do tematu cuckold, wyobrażając sobie blowjobującą Twoją żonę innym facetom. Jeżeli się mylę to z góry przepraszam. Jeżeli mam rację przemilcz to prosze. Nic o Tobie i Twojej żonie nienapisałem...nawet nie dałem Ci powodu dla, któtego mógłbyś tak uważać. Napisałem przecież: tu cyt.

tak chorego pomysłu to nigdy nie czytałem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, każdy spełnia swe fantazje jak chce. Mam tylko nadzieję, że żona o tym będzie wiedzieć, bo inaczej byłoby to nie w porządku.

Takich "akcji" było tu mnóstwo, także mnie to nie dziwi ani odrobinę, a tym bardziej nie oceniam. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak chorego pomysłu to nigdy nie czytałem.

M: "chorego"?... A czy równie "chorym" pomysłem nie jest oddawanie swojej żony innym mężczyznom i czerpanie z tego satysfakcji, że nie wspomnę o działach UC? Dziwnie radykalna ocena jak na to forum. Capricorni mają taką ochotę i z pewnością znajdą osoby, które im pomogą. Nic złego w tym nie dostrzegam.

(...) chcemy zrobić niewinny eksperyment (...)

Widzę tu liczbę mnogą.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także, nie widzę w tym pomyśle nic dziwnego, były nawet galerie w których pary po publikacji zdjęć pani, publikowały nadesłane "prace ręczne". Jak na to forum, to jedna z jego ciekawych różnorodności. Po prostu, osoby których to nie kręci, nie zabierają głosu w tych tematach. Powodzenia życzę w jak najszybszym dotarciu, do zabaw w których panowie będą tryskali na Twoją piękną Hotwife w realu. :oki:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...