Skocz do zawartości
Pablo176

Naturyzm

Rekomendowane odpowiedzi

Oj czesto naturysci "przytulaja" sie do malo odwiedzanych ustronnych miejsc nie tylko nad morzem. Ja kiedys bylem dawno temu z moja dziewczyna blisko lotniska wojskowego uzywanego przez rosyjskie samoloty. Mialem lornetke i aparat foto. Czyli perfekcyjny sprzet szpiegowski. Wtedy nie wolno bylo fotografowac "obiektow" . Ja trakowalem to jako uzupelnienie do naszych nagich fotek na plazy.

Zrobilem jednak glupstwo i poszlismy wzdluz ogrodzenia jednostki w celu uzyskania lepszego widoku. Oczywiscie zlapali nas wartownicy mobilni ktorzy krazyli bez przerwy naookolo. Udalo mi sie przerzucic "sprzet" do torby plazowej mojej towarzyszki. Zaprowadzono nas na wartownie i mnie przeszukano dokladnie ale dziewczyne zostawiono.Tlumaczylem ze zabladzilismy w lesie.

Puscili nas z powrotem .Wiec jednak chyba glupi ma czasami szczescie.

Rosjanie trenowali tam na lotnisku start Migow z hamulcow. Czyli najpierw hamulec do dechy a potem pelen gaz i start. Super , chyba po 50 m byly w powietrzu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on: już nie długo , 48h i będziemy na jednej z nich  :oki:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

większość lubiących towarzystwo ląduje koło słupa z cyfrą 9.

Kazde miejsce jest dobre,nie ma sie co licytowac.  500 km plaz, z tego ze 200 to same genialne miejsca, kazdy nagus sie zmiesci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
50 minut temu, Zwykły koleś pisze:

Niezapomniane lato 2019 i nasz Bałtyk

zdjęcia Twoje usuwam - poszukaj / stwórz dla nich odpowiednie miejsce tzn. galerię

może to i pora zapoznać się z regulaminem aby kolejnych wtop nie było.. uprzejmie sugeruję 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 godziny temu, huntwolf pisze:

Hej. Byl ktoś  (...) treść edytowana przez iko

poświęć chwilę na poznanie tego forum i zadawaj pytania w odpowiednim dziale i nie zaśmiecaj w ten sposób innych tematów

naprawdę nie zauważyłeś, że jest dział HOT MIEJSCÓWKA? ;) sprawdź czy tam jest temat poświęcony interesującej Cię lokalizacji a jeśli nie ma to załóż nowy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...