Skocz do zawartości
Pablo176

Naturyzm

Rekomendowane odpowiedzi

Jest juz w Polsce taka naturystyczna agroturystyka rowniez przeznaczona dla swingersow , bardzo dyskretna i na poziomie . Maja zawsze pelne oblozenie "turystami". Podam link jak znajde.Patrzac na kraje sasiednie jest to napewno rozwojowa galaz.

Jest jest i to nawet na mazurach :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest juz w Polsce taka naturystyczna agroturystyka rowniez przeznaczona dla swingersow , bardzo dyskretna i na poziomie . Maja zawsze pelne oblozenie "turystami".

myślisz o tym gospodarstwie na Kujawach - naturystyka.net ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My dziś opalaliśmy się nago na tarasie, ale nawet nie miał kto nam zdjęcia zrobić lub chociaż podejrzeć ;). Pustki!

W Chorwacji na półwyspie Bol jest kawałek plaży dla naturystów ( moja żona odważyła się opalać topless, a ja zmieniłem spodenki bez biegania do przebieralni :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a w teoretycznie konserwatywnej (a na pewno prawosławnej!) Grecji to prawie wszędzie na uboczu plaż nikt nie używa tych pozostawiajacych paski na skórze kostiumów :->

a np na Kos - prawie wszystkie plaże są przynajmniej częściowo naturystyczne - i nikt nie patrzy na granice "sektorów"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Chorwacji na półwyspie Bol jest kawałek plaży dla naturystów ( moja żona odważyła się opalać topless, a ja zmieniłem spodenki bez biegania do przebieralni

W Chorwacji jest bardzo duzo naturystycznych plaz , problem w tym , zeby znalezc taka z piaseczkiem jak Bol , reszta to najczesciej kamienie .

K.C.S ale Ty jestes jednak "odwazny" :lach:

Dla prawdziwych naturystow radzil bym osrodek naturystyczny na wyspie ADA / Bojana w Czarnogorze tuz przy granicy z Albania,

cala wyspa dla nagusow , nie ma tekstylnych . Jakies okrycie zaklada sie tylko do posilkow w restauracji. Plaza najpiekniejsza na calym wybrzezu adriatyku , chyba 8 km szerokiego na 100 m piaseczku. Bylem tam kilka razy , polecam. Nie luksusy i marmury ale spokoj i natura.

a w teoretycznie konserwatywnej (a na pewno prawosławnej!) Grecji to prawie wszędzie na uboczu plaż nikt nie używa tych pozostawiajacych paski na skórze kostiumów :->

a np na Kos - prawie wszystkie plaże są przynajmniej częściowo naturystyczne - i nikt nie patrzy na granice "sektorów"

Tak w Grecji mozna znalezc plaze dla wszystkich orientacji : naturystow , pan i panow . Piekne plaze i wspaniale jedzenie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... W Leeuwarden, czyli tam gdzie zaliczyłem debiut piasku jest niewiele, co mi akurat bardzo odpowiadało, ponieważ nie lubię jak jestem nim oblepiony, za to jest mięciutka trawka, na której można się rozłożyć, oraz sporo drzew, gdzie spragniona parka może oddać się instynktim nie siejąc zgorszenia. Btw. Zawsze się zastanawiałem czy jak się uprawia seks na piasku to potem nie działa to jak papier ścierny, ma ktoś jakieś doświadczenia?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj kilka praktycznych wskazowek dla naturystow :

http://metromsn.gazeta.pl/Lifestyle/1,126513,12118892,Co_zrobic__zeby_opalac_sie_nago__Garsc_praktycznych.html

Zawsze się zastanawiałem czy jak się uprawia seks na piasku to potem nie działa to jak papier ścierny, ma ktoś jakieś doświadczenia?

Zwykle jak jest piasek to jest i woda , wiec mozna sie oplukac.

A piasek w srodku to juz trzeba wytrzepac ,  :lach:

myślisz o tym gospodarstwie na Kujawach - naturystyka.net ?

naturystyka.net to juz nastepne gospodarstwo na Kujawach, ja myslalem o tym w Bielsku Bialym http://www.sauna-cezar.pl/

Te osrodki znam tylko ze slyszenia , w zadnym z nich nie bylem. Byc moze ktos ma dokladniejsze informacje ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Woda wodą, nawet używając odpowiednich kosmetyków wysuszasz skórę. Wiem co mówię, dwa lata byłem ratownikiem i jest to bardzo dokuczliwe przy dłuższym opalaniu. Co do właśnie trzepania, to zatrzeć się można lekko przy tym ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem co mówię, dwa lata byłem ratownikiem

Dziewczyny na widok naturysty - ratownika nie tarzaja sie w piasku na plazy tylko rzucaja sie w odmenty a jak ratownik sie zbliza to resztka sil kurczowo chwytaja to co im w rece wpadnie.Potem juz tylko standart : usta - usta i ciag dalszy . Ale gdzie ten piasek ? :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tylko ze Jelitkowo, Brzezno, czy Mechelinki, to jak z tym Yeti.

Wszyscy wiedza ze jest, podobno kazdy juz PRAWIE go widzial, ale nikt nie wie jak tam dojsc ;)

Byl ktos z Was tam ?

W Gdańsku to na nagie opalanie można wybrać się na Stogi. Od głównego wejścia (chyba jedynego oznaczonego) jakiś kilometr może półtora zaczynają się tereny zajmowane przez naturystów. Byłem z żonką - niestety powiedziała że chyba zgupiałem i wróciliśmy na tekstylną. Swoją drogą to pewnie wyglądaliśmy jak wycieczka która chciała sprawdzić czy naprawdę są tam naturyści.

Trzeba iść w prawo - na wschód

Słońca

Beznadziejna auto korekta dopisała mi słońca

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...