Skocz do zawartości
Pablo176

Naturyzm

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, bo wolałbym oglądać nasze piękne Kobiety a nie Holenderki.

Zgadzam sie z Toba w calosci. Ja tez wole zamiast bukietu tulipanow bukiet pieknych polnych kwiatow w calej swej urodzie jak nasze cudowne polskie Kobiety .

A propos ręki, z innej strony: w kraju arabskim nie mam oporów przed trzymaniem mężczyzny za rękę czy chodzeniem po ulicy "pod rękę". Kiedyś był to dla mnie szok kulturowy. Ale szybko przyzwyczaiłem się.

To bardzo wazne , zeby pokonac w sobie bariery i przystosowac sie do nowej kultury. Nie ma co oczekiwac , ze ta kultura przystosuje sie do nas. A wiec brac ja taka jaka jest. Dlatego muzulmanin w Europie na golej plazy tez powinien sie rozebrac jesli jest inteligentnym czlowiekiem. Albo jej nie odwiedzac i sie nie slinic.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To bardzo wazne , zeby pokonac w sobie bariery i przystosowac sie do nowej kultury. Nie ma co oczekiwac , ze ta kultura przystosuje sie do nas. A wiec brac ja taka jaka jest. Dlatego muzulmanin w Europie na golej plazy tez powinien sie rozebrac jesli jest inteligentnym czlowiekiem. Albo jej nie odwiedzac i sie nie slinic.

Tak właśnie można to podsumować. Żyj i daj żyć innym.

Ps. Może ktoś ma parę milionów w nadmiarze i wybudowałby taki ośrodek na uboczu z własnym jeziorem na Mazurach, chętnie bym w takim miejscu spędził parę dni, a myślę że nie tylko ja.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak właśnie można to podsumować. Żyj i daj żyć innym.
Ps. Może ktoś ma parę milionów w nadmiarze i wybudowałby taki ośrodek na uboczu z własnym jeziorem na Mazurach, chętnie bym w takim miejscu spędził parę dni, a myślę że nie tylko ja.

Jest juz w Polsce taka naturystyczna agroturystyka rowniez przeznaczona dla swingersow , bardzo dyskretna i na poziomie . Maja zawsze pelne oblozenie "turystami". Podam link jak znajde.Patrzac na kraje sasiednie jest to napewno rozwojowa galaz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, wystarczy tylko znaleźć dobre miejsce. Może by tak wrócić kiedyś na dłużej w tamte rejony. :-P sporo pracy przy takim przedsięwzięciu, ale jaka przyjemność.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo w Polsce tak to wygląda, było by pewnie lepiej w następnym pokoleniu, a że nadal tak nie jest, to obawiam się, że może to za szybko nie nastąpić.

Zauwaz , ze zmiana obyczajow jest jednak szybka , jeszcze kilka- kilkanascie lat temu probowano naturystow zaprowadzic do wiezienia.

Dzisiaj juz sie mowi w Polsce o naturyzmie a jutro moze w W-wie w parku lazienkowskim zaczna sie opalac golasy i nikt im nic nie zrobi bo moherowe babcie maja juz coraz mniej zebow :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sie tutaj zrobilo ...., jak w "kaciku filozoficznym" :P

Lepiej wypowiadajcie sie, gdzie, kiedy i w jakich miejscach lataliscie " z gola dupcia" , lub ewentualnie gdzie i kiedy sie wybieracie :indians:

Dam przyklad i sie przyznam :redevil:

Druga polowa Sierpnia, bede w okolicach Gdanska i Sopotu :aua: , wiec pewnie i "golasowo" sie odwiedzi

( i nie tylko ja :belt: , ale niech sie czuja "wywolani do tablicy" i sie sami przyznaja do tego )

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sie tutaj zrobilo ...., jak w "kaciku filozoficznym" :P

Lepiej wypowiadajcie sie, gdzie, kiedy i w jakich miejscach lataliscie " z gola dupcia" , lub ewentualnie gdzie i kiedy sie wybieracie :indians:

Dam przyklad i sie przyznam :redevil:

Druga polowa Sierpnia, bede w okolicach Gdanska i Sopotu :aua: , wiec pewnie i "golasowo" sie odwiedzi

( i nie tylko ja :belt: , ale niech sie czuja "wywolani do tablicy" i sie sami przyznaja do tego )

Jaski gdzie tu jeszcze do Sopotu  :smutny2: Wiesz ile z mego tyła do tego czasu spłynie potu  :->

Ja i Czarna często bywamy na Śląsku na Pogori 4 a czasem jeszcze dołącza do nas Blondynka erotynka  :-P

Czasem bywam też z Blondynką erotynką w Dębkach.

Misiek 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja i Czarna często bywamy ............................. :-P
Czasem bywam też z Blondynką erotynką w Dębkach.

Misiek

I to jest konkretna odpowiedz :aua: . Dzieki Misiek

Nastepni niech sie wypowiedza, gdzie tylkiem "swiecili" , lub gdzie beda "swiecic" i gorszyc tekstylnych :belt:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I to jest konkretna odpowiedz :aua: . Dzieki Misiek

Nastepni niech sie wypowiedza, gdzie tylkiem "swiecili" , lub gdzie beda "swiecic" i gorszyc tekstylnych :belt:

Nad naszym morzem jest takich miejsc sporo więc kilka z nich można odwiedzić będąc w Sopocie  :redevil:

Misiek 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tylko ze Jelitkowo, Brzezno, czy Mechelinki, to jak z tym Yeti.

Wszyscy wiedza ze jest, podobno kazdy juz PRAWIE go widzial, ale nikt nie wie jak tam dojsc ;)

Byl ktos z Was tam ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...