Skocz do zawartości
Pablo176

Naturyzm

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek mnatur48

Połowa lipca się zrobiła, jacyś chętni na wypad w rejon Chałup?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opalamy sie od lat na nagiej plaży w Lubiewie. Trzeba przejść co najmniej 200- 300 m w stronę Świnoujścia, od ostatniego zejścia, najlepiej w okolice plaży, gdzie królują juz geje. Tam jest wzgledny spokój i malo tekstylnych. Jak jestem sam to wolę właśnie te miejsce, bo bliżej naturysci traktują samotnych panów trochę jak intruzow Gdy jestesmy razem, rozkladamy się bliżej, ale zawsze tak aby w pobliżu nie było rodzin z dziećmi aby nasze igraszki miłosne nie wzbudzaly zgorszenia. Gdy pierwszy raz zawiozlem swoja partnerkę na ta plażę, byla trochę spieta ale po kilku chwilach, zaciekawil ja widok takiej ilośc nagichi facetów :). Późnym popoludniem kochalismy się po raz pierwszy na plaży, zaczynając za parawanem a po chwili wyszliśmy z kocem przed parawan i nie bacząc a raczej upajajac sie wzrokiem niliczntch plazowiczow i osób spacerujacych, odkrylismy kwintesencje seksu w miejscu publicznym :). Co polecamy innyn:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do panów mających problem ze swoimi paniami: pomału zachęcajcie, pokazujcie, opowiadajcie, podsuwajcie odpowiednie materiały, próbujcie różnych różnistości (plaże zagraniczne, sauny, SPA, masaże...) a na pewno Wam się uda. Naturyzm jest szczery, prawdziwy i naturalny (mały truizm) - obroni się sam. Tekstylność jest tylko nabyta. Powodzenia!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OSTRZEZENIE !  :lach:

Tym wszystkim panom ktorzy wybieraja sie na letni urlop 2014 nad Baltykiem chcialbym zadedykowac powyzsze ostrzezenie.
Otoz nasz forumowy kolega "bingo" zdazyl w ubieglym roku opublikowac na naszym forum ten powyzej zamieszczony tekst i zaraz potem juz wszelki sluch po nim zaginal.
Juz nigdy wiecej sie u nas nie pojawil.
Czy to znowu "Obcinacz jąder" dal o sobie znac ? Kto wie ? :lach:
Nasi koledzy noszacy z duma swoja klatke z ptaszkiem moga byc narazeni jeszcze bardziej , bo na utrate calosci przez zarloczna rybe.
Tutaj jednak utrata klatki nie musiala by byc juz w przyszlosci zastapiona nowa. :lach: .

Czy zalozenie damskiego stroju kapielowego przez mezczyzne pozwolilo by odwiesc rybe od niecnych zamiarow obcinania meskich orzeszkow ?
post-8255-0-32112400-1404584494_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Publiczna kopulacja w miejscu nie publicznym to jeszcze pol biedy. Radny Mrozek z ramienia PIS w Swinoujscu zaproponowal zeby na planowana plaze naturystow wpuszczac tylko osoby ponizej 35 roku zycia ze wzgledow estetyczno - doznaniowych jak to uzasadnil.
Tak wiec w przyszlosci moze byc duzo wiekszy problem niz tylko seks na golej plazy.
Dziadkowie i babcie powyzej 35 roku zycia juz nie wejda nago na plaze :lach:  a mlodszym chyba seks nie bedzie przeszkadzal :redevil: .
Radny Mrozek tez juz przekroczyl magiczna linie wieku wiec zapewne bedzie tylko z daleka przez lornetke obserwowal mlodych.

Mnie seks na plazy nie przeszkadza chociaz juz przekroczylem magiczna linie wieku.
Sam chetnie praktykuje taki seks. Zawsze sa mozliwe ciekawe spontaniczne konfiguracje.
Pozostaje zawsze wybor w jakie muszelki sie wpatrywac :lach: .Nawet te "babcine" powyzej 35 roku sa piekne .
Nawet powyzej 35 roku zycia ludzie maja seks ale zapewne wedlug radnego PISu juz nie estetyczno-doznaniowy  :s:

http://www.eswinoujscie.pl/kolejna-kompromitacja-radnego-pis-radny-mrozek-plaza-dla-naturystow-tak-ale-limit-wieku-do-35-lat/

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie przeszkadza... Jest cała rzesza naturystów, dla których jest to styl bycia. Strasznie narzekają na ludzi którzy nie potrafią uszanować tego czym jest naturyzm.. Mamy wiele przykładów tego jak idee przekształca się w jakieś niewiadomo co. Np parady równości, idea słuszna, ale jeśli zacznie sie przekształcać w jakieś emanacje wyuzdania, wzorem zachodnich, to skutek będzie taki że ci którzy są za, zmienią zdanie. Krzyż pod belwederem przeszkadzał nawet katolikom, a to dlatego, bo jego miejsce jest w kościele, bądź innym miejscu do tego przeznaczonym. Nagość na zwykłych plażach, jak to ma miejsce w innych krajach, u nas jest niemile widziana. W takiej kulturze żyjemy i tyle, nie ma co sie spinać i piać jacy to jesteśmy zacofani. Są miejsca gdzie wszystkim wiadomo ze tam wolno sie rozbierać, więc tam należy pojechać.

Krótko mówiąc, wszystko ma swoje miejsce. Krzyż w kościele, nagość na "nagich" plażach, a seks w klubie swingers. Chodzi o to, byśmy wszyscy sie szanowali, i nie wchodzili z buciorami w ich świat. Takie przekonywanie na siłe pokazywanie swoich skłonności, przekonań, przynosi więcej złego niż dobrego. Prędzej zostaniemy znienawidzeni niż zaakceptowani.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem tydzień temu na plaży w Holandii, małe miasteczko bo ok 100 tys i do tego całkowity brak turystów. Piękny park, zielono, sztuczne jezioro, parę plaż, w tym jedna dla golasów. Pojechałem rowerem, 10 min i jestem. Początkowo lekko skrepowany, a po chwili? Cóż, nie mam się czego wstydzić więc zarzucam spodenki, bokserki i czuje przyjemny powiew. Jeśli mam być szczery, czułem się lepiej niż normalnie, nikt nie zwracał uwagi za bardzo na nikogo, poczytałem książkę, wykapalem się i po 2 godzinach relaksu wróciłem do domu. Wrażenia? Właściwie to żadne. Było tak normalnie że aż do bólu. Czy polecam? Jak najbardziej, już czekam na słońce. Pozdrawiam.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie seks na plazy nie przeszkadza chociaz juz przekroczylem magiczna linie wieku.

Sam chetnie praktykuje taki seks.

a mnie przeszkadza...

Zauwaz prosze , ze pisalem o plazy a nie o plazy dla naturystow. Plaza jest dla wszystkich : tekstylnych , naturystow i tych co chca pobaraszkowac pod sloncem i nad woda. Rzecz w tym zeby nie przekraczac ustalonych granic , zeby tak jak piszesz krzyz pozostal w kosciele a nie panoszyl sie wszedzie.

Jesli wiec tekstylni nie przerodza sie w podgladaczy naturystow i naturysci nie beda prowokowali tekstylnych a swingersi pozostana w swoich grajdolkach to pokoj bedzie zachowany. To kwestia kultury i dobrego wychowania a dopiero potem tradycji chrzescijanskiej.

"Niewinne" przechadzki brzegiem morza tekstylnych do obszaru naturystow sa tylko zakamuflowanym voyeuryzmem . Czesto taki tekstylny majac do wyboru spacer w prawo czy lewo wybiera wlasnie ten kierunek gdzie rozlozyli sie naturysci i swingersi.

Tekstylny oczywiscie pozostaje w gaciach  do kolan (lub kostiumie kapielowym)  gapi sie bezczelnie nie na morze tylko na inne widoki czesto wygrazajac piescia w kierunku golasow.

Było tak normalnie że aż do bólu. Czy polecam? Jak najbardziej, już czekam na słońce.

I tutaj tkwi sedno sprawy.Normalnosc w Polsce nie oznacza toleracji i wzajemnego szacunku.

W Europie zachodniej tolerancja i szacunek stoja na pierwszym miejscu.

W Polsce na pierwszym miejscu stoi tradycja jakakolwiek by ona nie byla.

Ale bedzie trzesienie ziemi , mlode pokolenie juz inaczej patrzy na swiat jest otwarte i ciekawe.

Ma wlasne spojrzenie i odrzuca stereotypy.

Pisales : Holandia , tak samo jest we Francji , Hiszpanii, Niemczech itd.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam się za modę pokolenie i niestety muszę się z tobą nie zgodzić. Owszem, może już coś drgnie iu lepszemu, ale zdecydowanie nie będzie to jeszcze zmiana epokowa, Polska jest jeszcze zacofana pod wieloma względami, najcięższe według mnie jest to, że ludzie o innych poglądach nie potrafią żyć obok siebie w spokoju.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najcięższe według mnie jest to, że ludzie o innych poglądach nie potrafią żyć obok siebie w spokoju.

No to moze opowiem cos w temacie z wlasnego doswiadczenia jak to jest z nagoscia w sasiednich Niemczech.

W malych miescinach ludzie maja wiecej przestrzeni i moga sie swobodnie w swoich ogrodkowych basenikach w lecie opalac i chlodzic.

Inaczej jest w duzych miastach takich jak Berlin , Frankfurt czy Monachium.

Zazwyczaj caly tydzien jest wypelniony praca w klimatyzowanych pomieszczeniach ale przychodzi weekend i jest goraco.

Najczesciej wychodzi sie gdzies do miejskiego parku blisko fontanny czy jeziorka, sciaga sie cale odzienie (jesli sie chce )i spokojnie uklada sie na trawce.Tak robia kobiety i mezczyzni . Jednak zachowuja sie zawsze dyskretnie i nie nachalnie.

Golasy leza sobie czy spaceruja w spokoju pomiedzy tekstylnymi.Nikt nikogo nie podglada i nie napastuje.

Brak przedzialow wiekowych i jakichkolwiek innych.

Pewien dysonans wprowadza tylko czasami zagraniczna mlodziez z krajow muzulmanskich dla ktorych tradycja tak jak polska rowniez nie pozwala na takie zachowanie.

Dla policji to nie jest temat.Oni zajmuja sie przestepstwami.

Jest normalnie i spokojnie , tak samo jak w innych zachodnich krajach.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...