Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Partnerka Podglądana Przez Młodszego (Może Być Także Z Rodziny) Lub Prowokująca Go- Czy Macie Takie Doświadczenia?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,Jak w temacie.Parnerka podglądana przez młodszego (może być także z rodziny) lub prowokująca go- czy macie takie doświadczenia?

Ja sam będąc chłopakiem czerpałem wiele przyjemności z podglądania, zarówno moich sąsiadek jak i cioci, kuzynek... Było wspaniale, ale beztroskie dzieciństwo minęło... a jakiś czas temu okazało się, że czerpię niesamowitą podnietę z faktu, iż wiem (lub nawet ukradkiem obserwuję) jak moją ukochaną podgląda jakiś młody chłopak.Na moje wielkie szczęście zarówno poprzednia jak i obecna partnerka nie robią z tego tytułu sensacji, a nawet potrafią zachować się swobodnie, prowokująco... wyzywająco. Co tylko podgrzewa atmosferę. Widać kobiety poprostu lubią być adorowane, a podglądanie jest przejawem takiej adoracji.

Pierwsze doświadczenia tego typu mieliśmy z poprzednią partnerką pięc lat temu podczas wczasów w Chorwacji. Obok nas pokój zajmowało starsze od nas małżeństwo z dwójką synów. Bracia dosłownie szaleli za moją parnerką. Gdy tylko pojawiała się na tarasie (np. aby się poopalać) oni od razu wychodzili niby to przypadkiem, zawsze w okularach przeciwsłonecznych żeby ukryć fakt, że bezczelnie obłapiają ją wzrokiem. Po dwóch albo trzech dniach, żona podkręcona tym faktem, wychodziła opalać się topless... To wszystko nakręcało mnie również i zdarzyło mi się na przykład na oczach chłopaków smarować pół nagie ciało mojej lubej olejkiem do opalania (pewnie obydwaj zamiast patrzeć woleliby być na moim miejscu... ale ich wiek i możliwość nakrycia przez rodziców nie pozwalał wtedy na nic więcej). A wieczorami uwielbialiśmy głośno kochać się, wiedząc, że oni są za ścianą i nasłuchują... ale to inna historia...Podobne doświadczenia mam z obecną partkernka, z którą mieszkamy już we własnym mieszkaniu. Podczas długiego weekendu majowego nocował u nas mój siostrzeniec. Z natury chłopak bardzo nieśmiały, dobry uczeń i nawet niezły sportowiec (fan piłki nożnej) ale ciapcia jeśli chodzi o dziewczyny... A przynajmniej takie sprawia wrażenie. Byłem trochę w szoku, gdy okazało się (a byłem tego świadkiem naocznym), że już piewrszego wieczoru (myśląc, że jestem na zakupach i nie ma mnie w domu) młody leżał w przedpokoju na podłodze i podglądał moją partnerkę przez dziurki wentylacyjne w drzwiach od łazienki gdy ta brała kąpiel (a potem wycierała się, suszyła włosy itp.). Powiedziałem jej o tym fakcie tej samej nocy (sam bardzo tym podjarany) bo byłem ciekaw czy podczas suszenia włosów miała coś na sobie. Okazało się, że miała tylko majtki, więc młody miał sporo szczęścia, bo leżąc i podglądajac miał widok na jej pełne nagie piersi. Niesamowicie mnie to podkręciło i tej nocy uprawialiśmy długi, namiętny i bardzo głośny seks... A następnego dnia (wolnego od pracy i szkoły) już od rana było jeszcze ciekawiej, bo partnerkę temat młodego podglądacza również baardzo pozytywnie nakręcił do działania...Jestem ciekaw czy i Wy macie podobne doświadczenia lub powiązane z nimi fantazje (spełnione lub nie). Bo sam nie wiem  czy jest sens abym kontynuował swoje (niekiedy dość aktualne) wspomnienia.DziękiPiotrek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nienawidzę być podglądana. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nienawidzę być podglądana. 

M: O! :shock:

A czy eksponowanie swoich wdzięków w tutejszych galeriach HW nie jest rodzajem ekshibicjonizmu i czy nie wynika ono z potrzeby publicznego obnażania się i bycia podglądanymi właśnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nienawidzę, bez...................

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jednych to oburza, drugich podnieca, co kto lubi :P

U mnie wszystko się zaczeło od podglądania właśnie - opiekunki na kolonii :cycki5::redevil: i jak zostałem na tym przyłapany przez nią samą  :oki::prycz:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłam kedyś notorycznie podglądana przez kolegę znajomego mojego męża z pracy. Byłiśmy razem na wczasach, my z dzieciakami i oni też więc było mało komfortowo ale facet był wytrwały. Na początku mnie to drażniło, a potem... coraz mniej :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zorganizujcie młodemu jakąś kobietę, a nie chłopaka męczycie.

Albo znajdź innego młodego chętnego, jedźcie w 3-kę na wczasy i zamieńcie się rolami.

Tzn. tylko możesz oglądać, podsłuchiwać, a on wszystko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,Jak w temacie.Parnerka podglądana przez młodszego (może być także z rodziny) lub prowokująca go- czy macie takie doświadczenia?

Za taką akcję, jako ojciec małego dzieciaka, spacyfikowałbym cię bezlitośnie. 

Ale ogólnie klimat fajny, o ile "młodszy" jest w odpowiednim wieku.

A wieczorami uwielbialiśmy głośno kochać się, wiedząc, że oni są za ścianą i nasłuchują... ale to inna historia...

Chodziło mi powyżej o ten fragment.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo nieśmiały, bo nie wie o co chodzi.

O ile spełnia warunki to wy możecie mu załatwić kobietę.

Inaczej trochę potrwa zanim dorwie się do rówieśniczek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...