Skocz do zawartości
Chrabąszcz_uległy

Skąd Inspiracja, Zainteresowanie ... Dlaczego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że pośród wielu wątków, rozmów i umieszczanych opinii wiekszość dotyczy relacji cuckoldowych z większym lub mniejszym udziałem dominacji i uległości.

Zdrada kontrolowana jest przez wiele osób postrzegana jako zachowanie "odbiegające" od typowych, sztampowych, tradycyjnie akceptowanych relacji w związkach. Dla obecnych TU taką już nie jest.

Wydaje się interesującym poznanie drogi jaką każdy z nas przebył do TEGO miejsca, gdzie jest to nie tylko akceptowane ale i rozumiane.

Gwoli wyjaśnienia pytanie dotyczy związków, czyli w moim rozumieniu takich, w których występuje "uczucie". Jeżeli występują jedynie "emocje", jest to dla mnie jedynie "relacja" łącząca przypadkowe osoby na czas dłuższy lub krótszy.

Dlatego też celem tego postu nie jest chęć poznania opinii osób, (tu proszę o wybaczenie), jednorazowo użytych a takich, w których życiu taki klimat zaistniał, zagościł i trwa.

Ciekawi mnie czy zawsze występuje relacja uległość-dominacja, czy była przyczynkiem do zainteresowania się cuckoldem, czy też zaistniała jako wtórna wobec niego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.05.2013 o 16:55, Chrabąszcz_uległy pisze:

Zauważyłem, że pośród wielu wątków, rozmów i umieszczanych opinii wiekszość dotyczy relacji cuckoldowych z większym lub mniejszym udziałem dominacji i uległości.

Zdrada kontrolowana jest przez wiele osób postrzegana jako zachowanie "odbiegające" od typowych, sztampowych, tradycyjnie akceptowanych relacji w związkach. Dla obecnych TU taką już nie jest.

Wydaje się interesującym poznanie drogi jaką każdy z nas przebył do TEGO miejsca, gdzie jest to nie tylko akceptowane ale i rozumiane.

Gwoli wyjaśnienia pytanie dotyczy związków, czyli w moim rozumieniu takich, w których występuje "uczucie". Jeżeli występują jedynie "emocje", jest to dla mnie jedynie "relacja" łącząca przypadkowe osoby na czas dłuższy lub krótszy.

Dlatego też celem tego postu nie jest chęć poznania opinii osób, (tu proszę o wybaczenie), jednorazowo użytych a takich, w których życiu taki klimat zaistniał, zagościł i trwa.

Ciekawi mnie czy zawsze występuje relacja uległość-dominacja, czy była przyczynkiem do zainteresowania się cuckoldem, czy też zaistniała jako wtórna wobec niego?

Temat sprzed tylu lat odgrzebany? Pozatym rozłożony na części pierwsze w dziesiątkach wątków na forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...