Skocz do zawartości
Zouza

Udany oral

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie nigdy nie pociągało to "głębię gardło", a i tak  miewam odruchy wymiotne, bo mam bardzo wrażliwą tylną część "jamy ustnej" i wtedy pozamykane. Koniec oralnej zabawy. 

Tego chyba nie da się wyćwiczyć.  Poprustu niektóre kobiety, to chyba kręci. To że mają te odruchy. 

Jedyne co zauważyłam, to że wrażliwsza bywam po jedzeniu czy piciu. Musi minąć minimum 2h. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Dragonfly pisze:

Mnie nigdy nie pociągało to "głębię gardło", a i tak  miewam odruchy wymiotne, bo mam bardzo wrażliwą tylną część "jamy ustnej" i wtedy pozamykane. Koniec oralnej zabawy. 

Tego chyba nie da się wyćwiczyć.  Poprustu niektóre kobiety, to chyba kręci. To że mają te odruchy. 

Jedyne co zauważyłam, to że wrażliwsza bywam po jedzeniu czy piciu. Musi minąć minimum 2h. 

Ile ludzi tyle roznych upodobań. Dzieki temu poznawanie sie z kims nowym w łóżku jest ekscytujące  ? Nudno by było gdy kazdy lubil dokładnie to samo. Czy da sie wycwiczyc głebokie gardło? Hm.. nie wiem. Zapytaj mnie o to za jakiś czas ? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dragonfly pisze:

Tego chyba nie da się wyćwiczyć. 

A ja myślę że się da wyćwiczyć. Tak samo jak można "przyzwyczaić" ciało do różnych innych "odczuć", tak że zobojętnieją one.  

• Lubię 6
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Dragonfly pisze:

Na pewno da się wyćwiczyć, by ten odruch opanować tzn. może pojawić się dźwięk, ale bez ulania się. ;) Skąd wiem, że na pewno? Po sobie, jak pisałam wcześniej. Chyba, że by mi ktoś tak mocno dał do wiwatu, żebym już totalnie nie mogła panować nad tym, co wyćwiczyłam.

6 godzin temu, Dragonfly pisze:

Poprustu niektóre kobiety, to chyba kręci. To że mają te odruchy. 

Mi to nie przeszkadza. Ponadto lubię być zerżnięta w usta do zapłakania i zasmarkania, krztuszenia się, utraty tchu. I lubię też dać popis samodzielnie, wprowadzając takie głębokie pieszczoty. Zupełnie mi nie przeszkadza, jeśli mi się czknie po drodze.

Oczywiście nikt niczego nie musi, jeśli nie chce i nie lubi.

Lula.

• Lubię 10
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Dragonfly pisze:

Da się :) 

Aż mi się śmiać chce, bo temat był poruszany na Sylwestra, haha :D 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zouza pamiętam rozmowę, ale przyzwyczajenie się do odruchów wymiotnych to jednak co innego, a co innego wyzbycie się ich całkowicie. To drugie wydaje mi się niemożliwe, ale nie zamierzam upierać się przy tym stanowisku. Poza tyn są też dni lepsze i gorsze.

Tak sobie gdybam. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że odruch wymiotny można z powodzeniem zaakceptować, a nawet wykorzystac gdy np. oprócz maksymalnej satysfakcji partnera zależy nam również na utrzymaniu (dla niego oczywiście) szczuplej sylwetki. Nikt nam nie zarzuci że to bulimia, toż to zwykły "efekt uboczny" zaangazowego oralu.

• Lubię 1
  • Zmieszany 2
  • Hmm... 1
  • Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na rynku gadżetów erotycznych są dostępne środki blokujące odruch wymiotny. Ale osobiście nie znalazłam czegoś satysfakcjonującego. Z reguły efekt znieczulający szybko mija. Niechcący lepszym środkiem okazały się zwykłe preparaty od bólu gardła  :D Wg mnie najlepiej znieczulają te z lidokainą: Gardimax i Orofar ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę, jak tu czytam, co wypisujecie o tzw. głębokim gardle, to myślę, że mnie również kręci ów temat. Ale raczej od biernej strony, a nie czynnej. Ciekawy jestem, jak to jest. Gdybym był kobietą, to na pewno bym spróbował. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...