Skocz do zawartości
Zouza

Udany oral

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Agnik pisze:

To brzmi absurdalnie dość? Dotrwalam do testu z szczoteczką.. Bardziej śmiechłam. ?  

ps. Ale i tak spróbuje ? ? 

Brzmi śmiesznie, ale zaskakująco dużo ludzi piszę, że działa ?

nawet tutaj o tym piszą i dużo reakcji pozytywnych...

• Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, gratt pisze:

Brzmi śmiesznie, ale zaskakująco dużo ludzi piszę, że działa ?

nawet tutaj o tym piszą i dużo reakcji pozytywnych...

hm.. Dam znać jutro czy zadziałało ? Dzisiaj wymeczona juz jestem i no.. troche szczeka boli jak tak dawno sie nie obciągało tyle ? 

• Lubię 2
  • Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Agnik pisze:

hm.. Dam znać jutro czy zadziałało ? Dzisiaj wymeczona juz jestem i no.. troche szczeka boli jak tak dawno sie nie obciągało tyle ? 

Powodzenia! I miłego testowania :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Agnik, u mnie najlepiej działa, gdy odchylam głowę tak, by jama ustna z gardłem tworzyła niemal linię prostą.

Przy czyszczeniu języka szczoteczką zawsze mam odruch wymiotny i krztuszę się, taka ciekawostka ;)

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Zouza pisze:

Agnik, u mnie najlepiej działa, gdy odchylam głowę tak, by jama ustna z gardłem tworzyła niemal linię prostą.

Przy czyszczeniu języka szczoteczką zawsze mam odruch wymiotny i krztuszę się, taka ciekawostka ;)

Dziekuje ? Spróbuje też i tego.

Chociaż przez chwile siedzialam i zastanawialam sie jaką pozycje do tego przyjąć ? Przyszla mi do glowy ta ponizej, ale wydaje sie byc mało wygodna dla mezczyzny. No cóż.. bede kombinowała jutro z pozycjami mając nadzieje,że moj nie parsknie smiechem przy tym moim kombinowaniu ?

039AE23A-5A73-497E-A302-B8A7A2F05845.png.33c0df828acd8fc395456a747cf49977.png

Odnośnie szczotkowania.. hm.. może dlatego,że pasta w połączeniu z mało gładka szczoteczka powoduje ten odruch u Ciebie? ? Czort wie. 

• Lubię 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Agnik pisze:

Chociaż przez chwile siedzialam i zastanawialam sie jaką pozycje do tego przyjąć ? Przyszla mi do glowy ta ponizej, ale wydaje sie byc mało wygodna dla mezczyzny. No cóż.. bede kombinowała jutro z pozycjami mając nadzieje,że moj nie parsknie smiechem przy tym moim kombinowaniu ?

Odnośnie szczotkowania.. hm.. może dlatego,że pasta w połączeniu z mało gładka szczoteczka powoduje ten odruch u Ciebie? ? Czort wie. 

Ciekawa pozycja ?

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Agnik pisze:

Dużo zależy od kształtu penisa. Naprawdę ? Ta pozycja np sprawdzi się bardziej przy prostym lub zagiętym w górę

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Agnik pisze:

No i tu pojawia sie te pytanie do Pań(Jesli Panowie tez mają jakies rady to z checią przeczytam) . Jak poradzić sobie z odruchem wymiotnym przy głebokim gardle? Nie chcialabym zwymiotowac na penisa partnera/kochanka ? Są jakies techniki specjalne czy coś?.. Czy po prostu musze sie z tym jakos pogodzić i walczyć z tym odruchem? ?

Ja nie stosuję żadnych trików, po prostu ćwiczę regularnie z dildo. Czasem pojawia się odruch wymiotny, ale jestem w stanie go opanować.

Lula.

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie lubię seks oralny w obie strony z tymi wyjątkowymi osobami. Ale głębokie gardło, to dla mnie coś co nie mieści się w przedziale o nazwie "moja przyjemność z oralu". 

@Agnik mam pytania:

Czego w tych poradach oczekujesz?

Sposobu tylko jak nie mieć odruchów wymiotnych? Czy jak sprawić, by Tobie i jemu to przyjemność dawało? 

Wszak seks oralny ma dawać satysfakcję obojgu. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Dragonfly pisze:

@Agnik mam pytania:

Czego w tych poradach oczekujesz?

Sposobu tylko jak nie mieć odruchów wymiotnych? Czy jak sprawić, by Tobie i jemu to przyjemność dawało? 

Wszak seks oralny ma dawać satysfakcję obojgu. 

Odpowiadając na Twoje pytania to oczekuje porad jak nie mieć odruchów wymiotnych. Samo głebokie gardło i ogólnie oral od niedawna sprawia mi również sporą przyjemność.
Przytaczając ostatnią moją sytuacje. Fantazjowalam o tym i zastanawiałam sie „Kurde fajnie brzmi to w fantazji. Ale czy równie spodoba mi sie realizując to? Hm.. sprawdzmy” Byłam na tyle ciekawa i spragniona,że gdy mój partner wrocil z pracy nie dałam mu nawet szansy rozebrać sie ? Jak wszedł do domu, tak „rzuciłam” sie na niego. I tak jak w fantazji, na żywo okazało sie równie przyjemnie. Na tyle,że nie potrzebowałam przyszykowania jakiegokolwiek aby być bardziej mokrą. Bo przeważnie tak bywało, jakis oral w moją strone czy palcówka bądź inne magiczne sposoby ? W tym wypadku nie potrzebowałam nic z powyzszych rzeczy.Samo obciąganie sprawiło,że byłam gotowa na dalszy rozwój sytuacji. Tak oto skonczylismy na podłodze w przedpokoju ? Całkiem wygodnie bylo ? 

Wiec odpowiadając na Twoje dalsze pytania, nie jestem aż tak zielona w seksie oralnym. Jedynym problemem dla mnie jest ten odruch wymiotny. Przyjemność? Jest dla dwóch stron nawet jesli to „tylko” oral w jego strone. Sam zapach,smak oraz reakcje jego na to co robie sprawia mi przyjemność ?  Ale to nie oznacza,że nie lubie tez w moją strone. Po prostu teraz jestem zaaferowana swoim odkryciem,że sprawia mi to tak dużą przyjemność gdzie kiedyś niechetnie to robiłam. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...