Skocz do zawartości
Zouza

Udany oral

Rekomendowane odpowiedzi

W moim przypadku lubię kiedy jest cały w ustach. Autentycznie kiedy jest pieszczony tylko żołądź to nie czuje żadnej przyjemności.

Szybko i głęboko bez pomocy dłoni i po chwili jestem w raju, a kiedy kobieta robi to zmysłowo i powoli to prędzej ją usta zaczną boleć niż ja dojdę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam ten moment kiedy dopiero wstaje i wtedy moja partnerka może go w całości połknąć, uwielbiam kiedy ssie napletek jak lizaka... Natomiast zabawy języczkiem najbardziej intensywnie odczuwam na jądrach oraz wokół mojej dziurki i nie ukrywam że uwielbiam jej język właśnie tam podczas orgazmu... Ostatnio doświadczyłem niesamowitego orgazmu kiedy moja żonka zabawiała się moim kutasem leżąc na plecach z głową spuszczoną poza łóżko a ja wtedy dość głęboko penetrowałem jej usteczka, oczywiście bez żadnego głębokiego gardła natomiast taka dość ewkilibrystyczna pozycja pozycja dała niesamowite odczucia... Polecam!!! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam kiedy kobieta skupia swoją uwagę nie tylko na lizaniu penisa swoim językiem i delikatnym "lodzie" ale kiedy jej usta pieszczą go w całości i kiedy kobieta obejmuje go nimi w całości. Jest coś przyjemnego kiedy kobieta wpycha go sobie głęboko a potem go wysuwa...z jej ust wycieka sporą ilość śliny. Lubię wzrok kobiety w tym momencie i lubię kiedy spluwą na penisa i ponawia opisany wyżej ruch kilka razy lubię czuć mojego penisa jak obija się o ścianki gardła i kiedy kobieta się nim mocno dławi. Lubię kiedy potem chwyta go w dłonie i swoimi ustami mocno ssie i liże moje jądra. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem bardzo ważne jest, żeby kobieta lubiła seks oralny. To zawsze dodaje mnóstwo pasji całej zabawie. Ogólnie im większa powierzchnia kontaktu tym lepiej. Niekoniecznie musi być głębokie gardło, ale fajnie jest jak język jest mocno aktywny i pieści penisa od nasady po żołądź. Również ręce mogą dużo zdziałać pieszcząc jądra, pośladki i okolice.  Jestem  wielkim amatorem minety, więc pozycją, w której partnerka leży na mnie ze swoją szparką na mojej twarzy jest jedną z moich ulubionych. Wtedy nawet jeśli lodzik jest odwalany "po łebkach" a pani gubi rytm,  odczuwam mega silną satysfakcje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne, żeby był mokry. Lubię jak ocieka jej śliną. Na to są też sposoby, slinianki można pobudzić np. sokiem z cytryny. Lubię tez zabawę bez użycia rąk. Dodatkowy bodziec, który rozpala mnie jako małego fetyszystę to finał w buzi gdy jednocześnie kobieta obejmuje członka swoimi stopami. Oczywiście musi być dosyć wygimnastykowana, ale to cena, którą jestem w stanie ponieść!

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.07.2020 o 10:23, Robal pisze:

Ja uwielbiam ten moment kiedy dopiero wstaje i wtedy moja partnerka może go w całości połknąć, uwielbiam kiedy ssie napletek jak lizaka... Natomiast zabawy języczkiem najbardziej intensywnie odczuwam na jądrach oraz wokół mojej dziurki i nie ukrywam że uwielbiam jej język właśnie tam podczas orgazmu... Ostatnio doświadczyłem niesamowitego orgazmu kiedy moja żonka zabawiała się moim kutasem leżąc na plecach z głową spuszczoną poza łóżko a ja wtedy dość głęboko penetrowałem jej usteczka, oczywiście bez żadnego głębokiego gardła natomiast taka dość ewkilibrystyczna pozycja pozycja dała niesamowite odczucia... Polecam!!! 

Jaka to jest ekwilibistryczna pozycja? Chyba za mało innych fikołków z żoną próbowałeś, żeby tak to nazywać. Bez urazy ale dużo jeszcze musisz się nauczyć i poznać ?

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.04.2017 o 08:49, Horovitz pisze:

nie dość że mądra, piękna to i cudownie błyskotliwa  :*

Jennifer... umarłam :lach:

Podpisuję się jak najbardziej.?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałam,szukałam i chyba tutaj jest odpowiedni temat na moje pytanie? Bardziej skierowane do Pań.. chyba ?

Do niedawna jeszcze seks oralny w strone mezczyzny uwazalam za cos zbednego i cos czego nie lubie. (Powaznie ? Przez ponad 7 lat zwiazku mojemu partnerowi obciągnełam moze z max.4 razy?..) Aczkolwiek nadchodzą pewne zmiany. Pisząc w skrócie to teraz sie odmieniło i uwielbiam to ? No ale moje doswiadczenie..Pff.. raczej brak doswiadczenia w głebokim gardle jest spore.

No i tu pojawia sie te pytanie do Pań(Jesli Panowie tez mają jakies rady to z checią przeczytam) . Jak poradzić sobie z odruchem wymiotnym przy głebokim gardle? Nie chcialabym zwymiotowac na penisa partnera/kochanka ? Są jakies techniki specjalne czy coś?.. Czy po prostu musze sie z tym jakos pogodzić i walczyć z tym odruchem? ? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, gratt pisze:

@Agnik ?

To brzmi absurdalnie dość? Dotrwalam do testu z szczoteczką.. Bardziej śmiechłam. ?  

ps. Ale i tak spróbuje ? ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...