Skocz do zawartości
Zouza

Udany oral

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam piszę na dłoni i przedramieniu, zawsze można łatwo zerknąć nie robiąc przerw w oralu.

Bo co jak sciąga z majtek wypadnie??

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a tam piszę na dłoni i przedramieniu,

ja tam myślę że xxxsixxxx mógłby tą instrukcję wokół jaj sobie wytatuować, wtedy zawsze byłaby przed oczyma ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ambitna jesteś bardzo:D

Czasami za bardzo ...  :facepalm:

No ale bez przesady ,też się w ściągi nie bawię ...tak sobie wymyśliłam ,podpunkty do instrukcji bo skomplikowana ,długa ... i kto by spamiętał . Choć kolega xxxsixxxx pewnie o kolejności też by w trakcie zapomniał,jak sądzę.

Zdecydowanie wole indywidualnie rozpracować konkretny model  :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć kolega xxxsixxxx pewnie o kolejności też by w trakcie zapomniał,jak sądzę.

Zdecydowanie bym się pogubił.

Opisałem mój wymarzony oral krok po kroku ale jestem zawsze chętny na jakieś nowe przeżycia ;)

Jeśli nie zdarzy się jakaś tragedia to powinienem być na najbliższym zlocie i tak na prawdę z chęcią się podszkolę bo może są jeszcze pieszczoty których nie znam albo miałem nie prawidłowo aplikowane i nie przyniosły przyjemności.

(Nawiasem mówiąc to w kategorii minetka też by mi się może szkolenie przydało tak że może jakieś konsylium koleżanek się zbierze i mi szkolenie z robienia minetki zrobi ;) (nie żeby jakaś narzekała))

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Nawiasem mówiąc to w kategorii minetka też by mi się może szkolenie przydało tak że może jakieś konsylium koleżanek się zbierze i mi szkolenie z robienia minetki zrobi ;) (nie żeby jakaś narzekała))

Podobno u koleżanek nie ma juz wolnych miejsc na to szkolenie, ale słyszałam, ze u kolegów i owszem, są ostatnie wolne (z teorii minetki).

Zachęcam ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno u koleżanek nie ma juz wolnych miejsc na to szkolenie, ale słyszałam, ze u kolegów i owszem, są ostatnie wolne (z teorii minetki).

Zachęcam ;)

nie dość że mądra, piękna to i cudownie błyskotliwa  :*

Jennifer... umarłam :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zachęcam ;)

Oj tam oj tam pomarzyć zawsze można :P

Ok to inne pytanie czy ktoś jest w stanie opisać nieudany oral?? Bo może w tę stronę czego unikać?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony jest kilka niezbędnych elementów, które czynią loda dobrym.

Są to:

- podczas wkładania do ust i ruchu posuwistego głowy wysunięcie języka, który swoją powierzchnią liże kutasa w górę i w dół,

- głębokie gardło i dobijanie do końca z inicjatywy partnerki,

- pasja i uczciwość w tej robocie.

Z drugiej jednak ważne jest aby nie stało się to rzemiosłem i aby lody różniły się od siebie:

1). klimat loda:

(pazerny, łapczywy, wręcz dominujący) pt. "to ja go chcę mieć w ustach i biorę swoją własność"

Kontynuuję, ponieważ poprzedni mi "się zatwierdził":

1) cd.. klimat loda:

- "choć kotku, zrobię ci przyjemność lodzikiem" (dłuższy, bardziej namiętny)

- lodzik jako gra wstępna, "no daj mi go posmakować, postawię co trzeba"

2). Miejsce loda, bywa zaskakujące i to czyni loda super!

- np. podchodzi dziewczyna gdy siedzę w biurze bez słowa, klęka i robi loda z połykiem i wychodzi

- nagle w samochodzie zaczyna ssać kutasa np. podczas tzw. przerwy "na siku"

- pod prysznicem

-etc, miejsc wiele

Różnorodność wzbogaca doznania i znacznie rozszerza spektrum doznań.

Tak ja to widzę.

Już opisałem swoje odczucia i podpisuję się obiema rękoma, a nawet moim przyjacielem pod tą wypowiedzią. Kwintesencja udanego orala :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam w początkową faze( przeważnie spontaniczne akcje), kiedy penis jest jeszcze w stanie spoczynku. Zona połyka go całego i ten moment, kiedy pęcznieje i wypełnia jej całe usta... rewelacja.

Ponadto lubię, kiedy pieści go powoli, delektuje się nim. Nie przepadam za mechaniczym obciąganiem typu: góra, dół. Czy zrobieniem loda na odwal się 

Dla mnie zabawy oralne odgrywają bardzo ważną role i oboje musimy czuć do tego pociąg.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...