Skocz do zawartości
Zouza

Udany oral

Rekomendowane odpowiedzi

To podziwiam samokontrolę. Jak odlatuję, to bywam nieuważna. ;)

Sen podobno ma dobry wpływa na koncentrację :-)

Zatem dobranoc Paniom :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To fakt,pominęłam GB :facepalm:

i dlatego wtedy trzeba uprościć technikę ,z resztą w licznym GB lecimy trochę na ilość ,nie na jakość...bo wszyscy się pchają.... :redevil:

Eeeee, wcale nie trzeba. :P

A jakie jest liczne? ;)

No i dlaczego ma być wybór, że albo ilość, albo jakość? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, wcale nie trzeba. :P

A jakie jest liczne? ;)

No i dlaczego ma być wybór, że albo ilość, albo jakość? ;)

W tym sensie "uprościć" że się faktycznie  czasami nie nadąża ze wszystkim .....

Technika sama się upraszcza i ogranicza wtedy ...choć wszystko zależy ilu jest Panów i jakie jest ich podejście.

Liczne...hmm...np:5M...8M...albo 11M ...plus ja...

do jeszcze liczniejszych się przemierzam ;) 

Ale myślę dla każdego "tłok" może być w innym momencie ;)

Co do wyboru...nie w tym sensie to napisałam,miałam na myśli że właśnie wyboru jest brak-jeśli rządzą Panowie...

I to taka przymuszona łatwizna-poprzez wspomnianą nieuwagę ... podczas odlotu... :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, to ja opiszę ja ja lubię. Najpierw delikatne głaskanie brzucha i ud które przeradza się w delikatne drapanie pazurkami po zaspokojeniu okolic dopiero ręce wędrują na członka i zaczynają go głaskać można zacząć od jednego palca potem całą dłonią ale głaskanie nie masaż to ważne. Następnie jak poprzednio głaskanie zastępują pazurki ale delikatnie i wiadomo nie w okolicach żołędzia. Potem delikatne całuski samego żołędzia przeplatane z pojedynczymi delikatnymi liźnięciami samym końcem języka w różne miejsca żołędzia które przeradzają się w okrężne wędrówki od nasady żołędzia do samego szczytu w tym czasie jedne ręka przytrzymuje palcami członka na pozycji i delikatnie może zaczynać masowanie a druga błądzi po udach brzuchu i jajeczkach. Potem przed wzięciem do buzi takie długie przeciągnięcia językiem jak by się przysłowiowego loda lizało całym językiem z różnych stron i spojrzenia raz na niego raz w oczy. Gdy już żołądź będzie zaspokojony dopiero zaczyna się masaż nasady i branie do buzi. Nie można zapominać że kobieta mrucząca przy trzymaniu penisa w ustach przesyła z gardła bardzo fajne wibracje na członka. Następnie klasyczny lodzik można rozszerzyć o pieszczenie jedną ręką sutka a drugą masaż penisa albo samo przytrzymywanie u nasady i miarowe ściśnięcia. Bardzo ważną rzeczą przy oralu jest pieszczenie w kilku miejscach naraz żeby odciągać uwagę od jednego miejsca i mogą to być różne doznania od głaskania sutka przez mocne drapnięcie nogi lub szczypnięcie sutka lub gdy kobieta siedzi z boku a partner leży może przeskakiwać od lizania penisa do lizania sutka czasem zostawiając mokry ślad języka na brzuchu lub szyi pod warunkiem że nie przestanie penisa pieścić ręką. Na sam koniec może się przesiąść między nogi partnera i w przypadku wymęczenia i problemu z dojściem trzepać mu intensywnie przykładając koniec języka do czubka żołędzia aż do wytrysku. W przypadku lodzika gdy partner nie jest wymęczony wcześniejszymi igraszkami można próbować doprowadzić do wystrzału samymi ustami i głębokim gardłem bez użycia rąk jeśli partnerka uzdolniona i nie ma odruchu wymiotnego ;)

To tyle ode mnie ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, to ja opiszę ja ja lubię. Najpierw delikatne głaskanie brzucha i ud które przeradza się w delikatne drapanie pazurkami po zaspokojeniu okolic dopiero ręce wędrują na członka i zaczynają go głaskać można zacząć od jednego palca potem całą dłonią ale głaskanie nie masaż to ważne. Następnie jak poprzednio głaskanie zastępują pazurki ale delikatnie i wiadomo nie w okolicach żołędzia. Potem delikatne całuski samego żołędzia przeplatane z pojedynczymi delikatnymi liźnięciami samym końcem języka w różne miejsca żołędzia które przeradzają się w okrężne wędrówki od nasady żołędzia do samego szczytu w tym czasie jedne ręka przytrzymuje palcami członka na pozycji i delikatnie może zaczynać masowanie a druga błądzi po udach brzuchu i jajeczkach. Potem przed wzięciem do buzi takie długie przeciągnięcia językiem jak by się przysłowiowego loda lizało całym językiem z różnych stron i spojrzenia raz na niego raz w oczy. Gdy już żołądź będzie zaspokojony dopiero zaczyna się masaż nasady i branie do buzi. Nie można zapominać że kobieta mrucząca przy trzymaniu penisa w ustach przesyła z gardła bardzo fajne wibracje na członka. Następnie klasyczny lodzik można rozszerzyć o pieszczenie jedną ręką sutka a drugą masaż penisa albo samo przytrzymywanie u nasady i miarowe ściśnięcia. Bardzo ważną rzeczą przy oralu jest pieszczenie w kilku miejscach naraz żeby odciągać uwagę od jednego miejsca i mogą to być różne doznania od głaskania sutka przez mocne drapnięcie nogi lub szczypnięcie sutka lub gdy kobieta siedzi z boku a partner leży może przeskakiwać od lizania penisa do lizania sutka czasem zostawiając mokry ślad języka na brzuchu lub szyi pod warunkiem że nie przestanie penisa pieścić ręką. Na sam koniec może się przesiąść między nogi partnera i w przypadku wymęczenia i problemu z dojściem trzepać mu intensywnie przykładając koniec języka do czubka żołędzia aż do wytrysku. W przypadku lodzika gdy partner nie jest wymęczony wcześniejszymi igraszkami można próbować doprowadzić do wystrzału samymi ustami i głębokim gardłem bez użycia rąk jeśli partnerka uzdolniona i nie ma odruchu wymiotnego ;)

To tyle ode mnie ;)

Doskonała ta Twoja indywidualna instrukcja obsługi,teraz się nie będzie już trzeba Ciebie domyślać ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doskonała ta Twoja indywidualna instrukcja obsługi,teraz się nie będzie już trzeba Ciebie domyślać ;)

Pod warunkiem, że uda się to wkuć na pamięć ;)

• Lubię 9
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pod warunkiem, że uda się to wkuć na pamięć ;)

Na punkty trzeba sobie rozbić ,żeby kolejności nie pogmatwać ,ściąga jakaś w majtki i nie taki oral straszny  :redevil:

• Lubię 11
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W czyje majtki ?

Ja  schowam  w swoje  ,i nie dam sobie ściągnąć majtek ,zanim ptaszka nie postawię przy każdym podpunkcie  ...  :nothing:

• Lubię 8
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja  schowam  w swoje  ,i nie dam sobie ściągnąć majtek ,zanim ptaszka nie postawię przy każdym podpunkcie  ...  :nothing:

Ambitna jesteś bardzo:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja schowam w swoje ,i nie dam sobie ściągnąć majtek ,zanim ptaszka nie postawię przy każdym podpunkcie ... :nothing:

Ptaszka przy punkcie, a może puknt przy postawionym ptaszku.

I teraz się pogubiłem. Czy wiele punktów i jeden ptaszek. Czy wiele ptaszków po jednym punkcie. A może wiele ptaszków w jednym punkcie. No normalnie Psychoza. O przepraszam nie Psychoza a Ptaki.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...