Skocz do zawartości
Zouza

Udany oral

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyne czego nie lubie to ocieranie ząbkami o żołędzia ale może sa tacy co lubią

O żołędzia też nie lubię, wolę kasztany ;)

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Udany oral zaczyna się od mojej ochoty na smak i zapach jedyne w swoim rodzaju. Od delikatnych dotknięć mojej twarzy. Potem mam go już w ustach i nie zastanawiam się, co robić teraz, tylko biorę, co moje i nie uchylam się, kiedy naciska. Wrrrrrrrrrrrrrrrrr

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie jak kilku z nas wypowiadających sie wczesniej .. wole piescic oralnie niz byc pieszczony chociaz dobry lodzik daje wiele radosci :) ..... lubie zdecydowanie jak kobieta zerka mi w oczy od czasu do czasu jak patrzy sie na moja twarz jak powolnie wyuzdanie liże go i dokłandie obciaga..ale najbardziej lubie jak jęczy przy tym i mlaska jak mruczy i steka jak coraz głosniej sapie .... a finał finał na twarz a jeśli w usta to cudownie jest jak kobieta potem nie brzydzi sie zmysłowo bawic spermą .. jak wypycha ja jezykiem z buzi jak wycieka jej z ust na twarz i piersi jak wysuwa ją na języku i znowu wciaga do ust .....

Nic dodać nic ująć.

Te sapanie, stękanie i późniejsza zabawa spermą po prostu świadczy, że kobieta lubi to robić, chce a może nawet i pragnie oraz to, że też i jej sprawia to przyjemność.

Tak samo zresztą ja lubię bawić się kobiecym kwiatkiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli napiszę, że uwielbiam seks oralny, nie wzbudzę tym chyba żadnej sensacji. Przede wszystkim liczy się zaangażowanie i świadomość, że kobieta lubi to robić. Jeśli ma się do tego zmuszać, to zupełnie odechciewa się. Lubię seks oralny z pozycji dominacji nad kobietą, stąd uwielbiam gdy kobieta klęczy przede mną. Jeśli chodzi o techniki i sposób pieszczenia, to lubię różnorodność i zmiany w trakcie. Preferuję mocne, zdecydowane ruchy, silny uścisk dłoni na penisie, mocne gwałtowne ruchy. On nie jest taki delikatny i się nie urwie:) Wbrew temu, co pisali inni pieszczoty samymi ustami, to za delikatnie i za mało, praca ręką to podstawa, uzupełniona pieszczeniem główki. Tutaj też preferuję mocne i intensywne lizanie i ssanie. Od czasu do czasu lubię gdy kobieta bierze głębiej, czasem jej w tym pomagam wpychając do końca i uwielbiam słyszeć jak ksztusi się. Lubię też gdy penis jest cały w ślinie, gdy pluje na niego, gdy ma ślinę na policzkach, rozmazywać ją dłonią po twarzy. Lubię podczas lizania dotykać dłonią twarzy kobiety, gładzić jej włosy i naprzemiennie szarpać ją za włosy. Lubię gdy mając penisa w ustach podnosi wzrok i patrzy mi w oczy; uwielbiam ten kontakt wzrokowy:) Lubię czasem jej przerwać namiętnym pocałunkiem, czując w jej ustach smak penisa. Gdy usta jej się nieco zmęczą, może zrobić przerwę, nie przestając jednak poruszać ręką, nawet intensyfikują te ruchy, jakby chciała mi go wręcz urwać. No i uwielbiam kończyć w ustach. Świadomość, że kobieta nie ma oporów przed spermą, że pozwala mi na to, nobilituje mnie. Potrafię to docenić. Traktuję to jako nagrodę. Zresztą z moją Hotką mamy umowę, że tylko ja kończę w jej ustach i to rodzaj nagrody i wyróżnienia dla mnie:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja lubię bawić się kobiecym kwiatkiem.

Bo każda wariatka ma na głowie kwiatka :lach:

Pardon, nie mogłam się powstrzymać ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo każda wariatka ma na głowie kwiatka :lach:

Pardon, nie mogłam się powstrzymać ;)

Oj tam oj tam, ja się nie obrażam :mily:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście uważam sex oralny jest baaaardzo przyjemny, lubiędostawać ależ jakże uwielbiam też dawać, najważniejsze jest podejście i zaangażowanie - to zależy od sytuacji, są chwile kiedy trzeba działać szybko i zdecydowanie ;) jak i momenty gdzie możemy baaaaaaardzo długo rozkręcać atmosferę i te lubię najbardziej- zaczynając od subtelnego masażu całego ciała z olejkami eterami i subtelną muzyką powoli zawężając pole do miejsc intymnych kiedy drżenie ciała oznajmia nam ze partner jest gotowy usta przejmują nad nim całą kontrole i mężczyźni i kobiety wtedy oddają się bezgranicznie a czucie wszystkich impulsów jest łatwo odbierane przez osobę która dobiera intensywność pieszczot oralnych aż do zatracaenia i odlotu pozdrawiam :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będę kontrowersyjny :limo:  nie lubię .... czuję się skrępowany ....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...