Skocz do zawartości
Zouza

Udany oral

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, chyba zgodzicie się ze mną, że większość mężczyzn lubi, gdy kobieta zaspakaja Was oralnie. Często słyszę/czytam, że uwielbiacie dobrze zrobioną laskę. No właśnie, dobrze czyli jak? Pomińcie zaangażowanie emocjonalne, bo wtedy często widzimy wszystko w różowych okularach. Chodzi mi o technikę, wszak każdy może lubić coś innego.

Panie, a jak lubią Wasi mężczyźni?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię jak pieści się nie tylko samego penisa, ale także ten kawałek poniżej jego. Wtedy odlatuję. Nie lubię długiego "brania do buzi", zdecydowanie bardziej to ja wolę dawać kobiecie przyjemność.

Jak już jest ten oral to sama technika jest ważna, ale nie potrafię do końca opisać jak to powinno wyglądać. Na pewno napletek musi być odciągnięty i pieszczenie języczkiem samego wędzidełka u mnie za dużo nie da.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także jestem z tych, którzy zdecydowanie sami wolą dawać oralną roszkosz swojej partnerce. Nie wiem dlaczego, ale po prostu uwielbiam robić minetkę. Bardzo mnie to podnieca, dużo bardziej niż gdy to kobieta mnie zaspokaja.

Oczywiście bardzo lubię "lody", szczególnie gdy kobieta wie jak to robić. Technika jest ważna, ale strasznie ciężko ją dobrze opisać. Myślę, że najważniejsze jest to, by kobieta obserwowała reakcje faceta, bo dzięki temu będzie wiedzieć co mu sprawia szczególną przyjemność.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm, jak lubię....

Wiem że wszędzie pisze że najprzyjemniejsza część członka to jego główka i wystarczy że ona jest w ustach, ale kurcze no nie wiem czy to z głowy czy faktycznie z receptorów w członku... ale ja lubię jak kobieta wsuwa go głęboko w swoje usta... tak głęboko jak umie... Choć od czasu do czasu...

A co lubię... Ja lubię jak kobieta pomaga sobie rączką.... a najlepiej obiema. Jak obejmuje go ustami i wsuwa w nie i wysuwa, jednocześnie od spodu mocno trzyma językiem. Pozostałą jego część masuje dłonią a drugą dłonia masuje lekko jajka... Uwielbiam jak przy tym kobieta zerka mi w oczy i jak oczy te uśmiechają się. Lubie jak od czasu do czasu bierze go najgłębiej jak umie albo przesuwa po nim językiem, jak po lodzie. Samego pieszczenia nie musi robić szybko ani mocno... no chyba że chce doprowadzić mnie do finału. Ale jeśli tylko mnie rozkręca to może robić powoli, nawet bardzo powoli, a od czasu do czasu zmienić tempo.

Ja ogólnie lubię różnorodność...

Aaaaa i uwielbiam wtedy pieścić palcami jej muszelkę

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że trzeba obserować.

Myślę jednak, że pewne detale można omówić np. delikatniej, mocniej, pieszczoty jąder (jakie?), głęboko, płytko, typowe ssanie, lizanie, z użyciem dloni, powolnie, szybko, do końca, tylko jako "rozbiegówka", itp.

Sonorka, o to właśnie chodziło. Dzięki ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bez pomocy rąk jest cudownie.... najprzyjemniej jak wyskakuje z buzi a ona go bierze z powrotem właśnie bez pomocy rąk ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może to zabrzmi dziwnie, ale wolę dobrze zrobioną laskę niż "klasyczne" wzięcie kobiety. A co to znaczy "dobrze"...?

Przede wszystkim, nie koncentrowanie się na ssaniu samej główki. Uwielbiam mieć lizane uda i jaja (i niżej...). Uwielbiam, gdy kobieta bierze go bardzo głęboko do ust (biorąc pod uwagę mój rozmiar, to można śmiało powiedzieć "do gardła"), jednocześnie pieszcząc dłonią jądra i podstawę penisa. Do (pozytywnego) szału doprowadza mnie odgłos ksztuszenia się, sapania i ciche pojękiwanie, gdy wchodzę głębiej z każdym pchnięciem. Tak, lubię nadawać tempo... Przytrzymywać za tył głowy, głaskać... I podziwiać jej rozmazany makijaż... od łez wywołanych przez ksztuszenie, śliny rozcieranej po twarzy i... spermy. Nie ma nic piękniejszego, niż piękna buzia pokryta spermą.

To tyle w temacie :devil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam takie pieszczoty, dobrze zrobiony lodzik to wielka rozkosz dla mężczyzny i samo wspomnienie tych chwil wywołuje uśmiech na twarzy. Jestem pewien że wszyscy ci faceci którzy nie lubią tego czy też jest im to obojętne po prostu nigdy nie mieli dobrze zrobionej laski. Jak już pisano wcześniej bardzo ważną role odgrywa obserwacja jak partner reaguje na to co robi kobieta która powinna eksperymentować chcąc dowiedzieć się co sprawia najwięcej przyjemności partnerowi. Jeśli o mnie chodzi uwielbiam kiedy na początku partnerka językiem pieści okolice penisa duża uwagę poświęcając jajkom, kiedy powoli sunie językiem przez całą długość członka powtarzając to kilkakrotnie aż w końcu bierze go do buzi najgłębiej jak potrafi i beż pośpiechu delikatnie ssąc wysuwa go i wsuwa jednocześnie rączka pieszcząc jądra. Po jakimś czasie zwiększa tempo pomagając sobie delikatnie rączka, czasami ma w buzi jedynie główkę ssie i pieści językiem. Bardzo miłe jest zakończyć taka zabawę w buzi. Żeby jednak cała zabawa się udała i mogła dostarczyć maksymalnych doznań facet musi widzieć i czuć że kobiecie sprawia przyjemność to co robi i do niczego się nie zmusza.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...