Skocz do zawartości
Zouza

Udany oral

Rekomendowane odpowiedzi

PO pierwsze to kobieta musi chciec, a jak już chce to lubię jak to robi powoli i długo, dużo pracy jezyczkiem , lizanie Jajeczek obowiązkowe :) finał w usteczkach, świetnie jak podczas finału kobieta sexownie mruczy i tyle :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię jak kobieta zaczyna się dobierać do mojego rozporka spontanicznie. Lubię jak liże, lubię jak ssie, uwielbiam głębokie gardło. Delikatne muśnięcia dłonią wszak nie samymi ustami laska stoi. Sprawia mi przyjemność gdy widzę zaangażowanie w oczach partnerki, w której ustach pręży się mój twardy kutas. A teraz spojrzenie profesjonalne dostępne tutaj cz.1  i tutaj cz.2

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Udany oral? hmmm

Np taka historia mi sie zdażyła:

MIi raz fajnie koleżanka, która troche się podkochiwala we mnie, zrobila lodzika. Przyszedlem do niej a ona otworzyła mi w takiej siateczkowej zółtej koszulce. Nic nie miala pod spodem. Miała bardzo małe, zabawne cycuszki z dyzumi sterczącymi suteczkami. Na ich widok łęzka kręciła się w oku. Usiadłem u niej na kanapie, ona na mnie. Zaczeliśmy się pieścić i całować, oceirala się cipką o moje nabrzmiale miejsce. Była w samych leginsach i w tej siateczce przez którą całowalem jej sutki wystające pomiedzy dziurkami/oczkami. Szybko robila się mokra co było widac i czuc. Nagle powiedziala żebym wstal. Ja wstałem a ona uklękła na podłodze. Zdjęla mi spodnie i zaczęła go mocno trzepac i lizac na wszelkie sposoby. Brała go całego do buzi. Robiła to na mokro bez dotykania ząbkami. Cały czas patrzyła mi w oczy. Potem pieściła jego krawędzie od góry do dołu mocno ściskając reką za jego podstawę i jądra. Pod koniec jak juz bylem blisko trzepala go i lizala koncem jezyka. Jej piersi delikatnie podskakiwały od ruchów ręką. Powiedzialałem, że dochodzę i zaczela mocniej go walić. W tym momencie jej wzrok zrobił się inny. Zupełnie jakby przysłowiowe chochliki się tam znalazły. Trysnąłem całym ładunkiem na jej twarz, oczy i na piersi które były pod tą koszulką. Jak juz skończyłem wzieła go do buzi i zaczeła lizać i ssać. Pierwszy raz byłem lizany po wytrysku. Wyczyściła go całego i spytała czy mi sie podobało. To był także pierwszy raz kiedy podczas oralu skończyłem na twarzy. Było super.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, dobrze czyli jak?

No właśnie nie wiem jak. Żona i kobiety, które robiły mi laske nigdy mnie nie doprowadziły (w sumie to były 4 kobiety) i to chyba ze mną jest problem, to samo ze zwaleniem konia :). Robiły to na pewno dobrze, żona przy mnie obciągała koledze i dochodził, żona kolegi też mu obciągałą i też dochodził a jak mnie obciągała to niestety :(. Kochanki też miały w tym wprawę i dla nich nie była to pierszyzna i swoich partnerów zaspokajały w ten sposób bez problemów. Dodam tylko, że podczas seksu dochodzę bez problemu czasem kilka razy i w zasadzie codziennie muszę zwalić konia. Oral to dla mnie przyjemne doznanie ale jakoś mało porywające (nie ma jak :sex1: ) ale w tym sądzie będę tu pewnie osamotniony :roll: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Udany oral jest zawsze wtedy gdy usta kobiety...język...zgrywają się z pulsującym ostrzem mężczyzny...

Bo przecież całe życie uczymy się fachu jeśli zmieniamy partnerów ...kochanków..........

Każdy facet lubi inaczej...tak jak każdy  inaczej smakuję...

Jeśli jest to nowy kochanek zawsze staram się wyczuć co lubi,

zaczynając od powolnej delikatnej i pieszczoty ,przebijając się przez kolejne etapy bacznie obserwując reakcję...

Jedni wolą lizanie...inni ssanie ...muskanie....kąsanie...czasem wbijanie paznokci ...i wbrew tego co by się wydawało,

są tacy którzy lubią "poczuć ząbki"....inni zaś wolą gwałtownie prosto w gardełko...

Do tego dochodzi zabawa jajkami...jedni lubią delikatnie ...inni wolą mocniej ...

a jeszcze innych to łaskocze i lepiej takich "jajec" nie dotykać  :lach:

Są tacy co lubią z rączkami ...inni wolą całkowicie bez...  jedni podają bez wzwodu ...inni tylko gdy są zwarci i gotowi...

No i tacy jeszcze co lubią zabawy za jajkami...

itd...itd....

Dlatego moim zdaniem złoty środek ,to indywidualne podejście do każdego kutasa.... :redevil:

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego moim zdaniem złoty środek ,to indywidualne podejście do każdego kutasa....

Oczywiście! Tylko niekiedy podczas GB, w tej plątaninie ciał, można pomylić kutasy i upodobania. :redevil::lach:

• Lubię 5
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście! Tylko niekiedy podczas GB, w tej plątaninie ciał, można pomylić kutasy i upodobania. :redevil::lach:

Tylko jak sie nie uważa :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To podziwiam samokontrolę. Jak odlatuję, to bywam nieuważna. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To fakt,pominęłam GB :facepalm: 

i dlatego wtedy trzeba uprościć technikę ,z resztą w licznym GB lecimy trochę na ilość ,nie na jakość...bo wszyscy się pchają.... :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...