Skocz do zawartości
Zouza

Udany oral

Rekomendowane odpowiedzi

Podobnie jak kilku z nas wypowiadających sie wczesniej .. wole piescic oralnie niz byc pieszczony chociaz dobry lodzik daje wiele radosci :) ..... lubie zdecydowanie jak kobieta zerka mi w oczy od czasu do czasu jak patrzy sie na moja twarz jak powolnie wyuzdanie liże go i dokłandie obciaga..ale najbardziej lubie jak jęczy przy tym i mlaska jak mruczy i steka jak coraz głosniej sapie .... a finał finał na twarz a jeśli w usta to cudownie jest jak kobieta potem nie brzydzi sie zmysłowo bawic spermą .. jak wypycha ja jezykiem z buzi jak wycieka jej z ust na twarz i piersi jak wysuwa ją na języku i znowu wciaga do ust .....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak lubię ... hm tak jak to robiła jedna z moich kochanek, później już żadna z dziewczyn nie potrafiła tego powtórzyć.

Była niesamowita w pieszczeniu oralnym mojego penisa, po prostu robiła coś takiego co nie zapomnę do końca życia pomimo tego że minęło już ponad 10 lat.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że trzeba obserować. Myślę jednak, że pewne detale można omówić np. delikatniej, mocniej, pieszczoty jąder (jakie?), głęboko, płytko, typowe ssanie, lizanie, z użyciem dloni, powolnie, szybko, do końca, tylko jako "rozbiegówka"

Wszystko na zmianę ;) a czy do końca czy rozbiegówka to zależy od sytuacji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla nie najważniejsze, żebym widział, że kobieta robi to bo chce i ma z tego przyjemność, a nie robi na odwal się, no i najlepsza część lodzika to finał w ustach lub na twarzy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uwielbiam lodzik z cycuszkami :). czyli ja leżę na wznak a moja żona klęczy pomiedzy moimi udami. a jej sutki, twarde nadmienię, muskają mnie po udach, pachwinie, uwielbiam to :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony jest kilka niezbędnych elementów, które czynią loda dobrym.

Są to:

- podczas wkładania do ust i ruchu posuwistego głowy wysunięcie języka, który swoją powierzchnią liże kutasa w górę i w dół,

- głębokie gardło i dobijanie do końca z inicjatywy partnerki,

- pasja i uczciwość w tej robocie.

Z drugiej jednak ważne jest aby nie stało się to rzemiosłem i aby lody różniły się od siebie:

1). klimat loda:

(pazerny, łapczywy, wręcz dominujący) pt. "to ja go chcę mieć w ustach i biorę swoją własność"

Kontynuuję, ponieważ poprzedni mi "się zatwierdził":

1) cd.. klimat loda:

- "choć kotku, zrobię ci przyjemność lodzikiem" (dłuższy, bardziej namiętny)

- lodzik jako gra wstępna, "no daj mi go posmakować, postawię co trzeba"

2). Miejsce loda, bywa zaskakujące i to czyni loda super!

- np. podchodzi dziewczyna gdy siedzę w biurze bez słowa, klęka i robi loda z połykiem i wychodzi

- nagle w samochodzie zaczyna ssać kutasa np. podczas tzw. przerwy "na siku"

- pod prysznicem

-etc, miejsc wiele

Różnorodność wzbogaca doznania i znacznie rozszerza spektrum doznań.

Tak ja to widzę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie jest wiele satysfakcjonujących technik- delikatne lizanie językiem, całowanie, ssanie (tylko nie za mocne bo mnie akurat to boli) chowanie samej żołędzi albo całego penisa, praca samymi ustami lub z pomocą rąk czy wreszcie głebokie gardło albo szybki lodzik i zaspokojenie partnera gwałtownymi szybkimi ruchami w 2 minutki :)

Najlepiej jednak jest kiedy kobieta miksuje wszystkie techniki i style bawiąc się penisem, kusząc partnera, spoglądając mu w oczy i robiąc lodzika z zaangażowaniem, obserwacją a nawet pasją.

Reasumując - czasem miły jest szybki intensywny lód na kolanach w łazience a czasem długa zabawa penisem z uśmiecham na ustach i celebrowaniem każdej pieszczoty i obserwacją doznań.

Najważniejsze jednak chyba jest żeby kobieta lubiła to robić, bawiła się tym i podniecała. Wtedy na pewno zwórci uwagę na jakość doznań partnera.

PS: Jedyne czego nie lubie to ocieranie ząbkami o żołędzia ale może sa tacy co lubią :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spojrzenie partnerki klęczącej na kolanach z penisem w ustach, prosto w oczy partnera ... bezcenne... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię się podroczyć.

Lubię "wyciągać coś" od niej tzn. jak mówi coś z pełnymi ustami.

No i uśmiech...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, chyba zgodzicie się ze mną, że większość mężczyzn lubi, gdy kobieta zaspakaja Was oralnie. Często słyszę/czytam, że uwielbiacie dobrze zrobioną laskę. No właśnie, dobrze czyli jak? Pomińcie zaangażowanie emocjonalne, bo wtedy często widzimy wszystko w różowych okularach. Chodzi mi o technikę, wszak każdy może lubić coś innego. Panie, a jak lubią Wasi mężczyźni?

Uważam, że jest tylko jedno, najlepsze, podejście: malarsko-muzyczne. Kobieta maluje ustami, rysuje, i jest jak koncertujący muzyk: instrument traktuje z wprawą, delikatnie i zarazem pewnie, subtelnie i forte, w pełnej gamie. I sam instrument i jego sąsiedztwo. Z zaangażowaniem i pasją artysty, a nie hydraulika. To daje niebosiężne efekty.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...