Skocz do zawartości
Zouza

Hotka "lepsza" I "gorsza".

Rekomendowane odpowiedzi

Ja najbardziej lubię (czy raczej fascynują mnie;)) zdecydowanie te najbardziej puszczalskie, które nie boją się określenia "puszczalska mężatka", a wręcz przeciwnie - właśnie zdrowo kręci je bycie taką puszczalską slut. Z natury rzeczy i własnego podejścia do tematu głęboko preferuję uległe kobiety lubiące być, delikatnie rzecz ujmując ;), totalnie zdominowane i przez własnego faceta i przez obcych. Wiem, wiem - nie jest to ortodoksyjny cukold, a nawet żaden cukold - przepraszam ;) Oczywiście uroda ma także niebagatelne znaczenie. Więc jeśli w jednej osobie "zmaterializują" się wszystkie cechy powyższe to tylko och i ach ;):)
Takie też Panie pozdrawiam najbardziej gorąco i serdecznie ;)
Cenię lojalność i w takim układzie ma ona niebagatelne znaczenie, bo zasady muszą przecież istnieć. Wychodzi na to, że do takiej hotki musi być odpowiedni facet, który lubi jej ciągotki. 

Choć z drugiej strony - ukrać potem solidnie taką właśnie swoją hotkę za puszczenie się za plecami... Hmmm :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można. Niektórzy to robią. A skoro robią to znaczy, ze można. Nie jest to czynność "niewykonalna" ;)  Czy jest to właściwe to już sprawa indywidualna każdego z nas.

Jasne, że można. Nikt nikomu nie odbierze możliwości oceny. Ja patrzyłem wyłącznie z swojego punktu widzenia i chodziło mi o to że nie powinienem oceniać czy jest gorsza czy lepsza.  Choć człowiek i tak z natury to robi nawet gdy nie jest tego świadom.

Tak jak pisałem wolę teorię iż każda hotka jest inna i nie staram się na codzień rozpatrywać czy ta była gorsza od tamtej czy też lepsza i pod jakim względem. Takie ocenianie działa z automatu i jest to intuicja. Tego się poprostu nie rozpatruje.

No chyba, że w grę wchodzi dyskusja na forum ;) Tu już można snuć długie rozmyślania i teorie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba, że w grę wchodzi dyskusja na forum ;) Tu już można snuć długie rozmyślania i teorie

No i właśnie o to chodzi! :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Radku czy to pesymizm ?

Nie ma Hotek lepszych czy gorszych, czasem tylko wina brak ....

Celem było wywołanie dyskusji ? - jeżeli tak, to mało kontrowersyjny temat. Właściwa (w mojej opinii) odpowiedź już została zawarta w jednym z postów.

NIE MA "gorszych" tak jak i nie ma "lepszych" ... są inne.

Może lepsza byłaby modyfikacja: co różni / co odróżnia / co wyróżnia hotkę od "wszystkich innych" kobiet?

Mam pierwszy typ, pierwszą myśl (cechę): ... to bezpretensjonalność.

No i właśnie o to chodzi! :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, dyskusji. W końcu to forum DYSKUSYJNE, prawda?

Nie cytuj mojej wypowiedzi pod czymś, czego nie podpisuję, ok.?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...