Skocz do zawartości
Zouza

Hotka "lepsza" I "gorsza".

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę! :P

P.S.  Wiem. Ale nie masz zdania?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Moje preferencje są dość oczywiste: "rogacz" choć bardzo nietypowy ;), dla mnie moja osobista "Hotka" jest doskonała ;). Założyłaś niedawno podobny temat i tam się wypowiedziałem :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale niepodobny IMHO, jeśli sięgnąć motywacji i...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że jakaś jest lepsza a jakaś gorsza? Każda jest inna ...

też tak uważam każda HOt Wife ma swuj osobisty uroki smak! :redevil: oczywiście!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy można powiedzieć, że jedna jest gorsza a druga lepsza. Hotki to kobiety a kobiety są inne ale każda z nich jest cudowan na swój sposób. To tak jakby stawiac w konkury np. mistrza w pływaniu i w skokach narciarskich zadając pytanie, który lepszy a który gorszy :)

Rozumiem iż chodziło Ci o to jakie są róznice przy których można postawić plusy i minusy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy ma jakieś preferencje i właśnie o to mi chodzi. Jaki charakter? Wyłączność, czy nie? Itd., itp. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli sięgnąć motywacji i...

"i..." - :smutek3: ?

Skoro już "Hotka" to czy może być w ogóle mowa, że któraś jest "gorsza"? :wacko:  Czyż samo zdobycie się na bycie "Hotką" nie wyklucza jej z takiego podziału?

Czy należy w ogóle wartościować ludzi takimi kategoriami jak "wyłączność"? Szczególnie gdy chodzi o "hotkowanie"?... :mellow:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat dobry do dyskusji bo ciężki i z każdym postem będą rodzić się kolejne rozmyślania.

Dla niektórych w preferncajch dobrej hotki będzie np. jej uległość a dla innych właśnie przeciwieństwo. Podobnie będzie z takimi cechami jak wygląd. Tutaj chyba nie ma żadnej reguły i cięzko wybrać ten właściwy obraz.

Mógłbym napisać że dobra (lepsza) hotka to wierna hotka, choć to też pasuje nijak do tematu. No chyba że mówimy o wierności ale nie cielesnej.

Napewno na te lepsze cechy stawiałbym otwartość, bezwstydność czy jak ktoś woli brak pruderii, spontaniczność i przedewszystkim szczerość... To są cechy które mogły by przemawaić na lepszą hotkę. Logicznie cehy przeciwne w/w przemawiają na bycie gorszą.

Choć odnosząc się po części do mojej poprzedniej wypowiedzi dodam że pytania postawione przez ŁaurBałaur są jak najbardziej trafne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy należy w ogóle wartościować ludzi takimi kategoriami jak "wyłączność"? Szczególnie gdy chodzi o "hotkowanie"?... :mellow:

Oczywiście, że nie należy. W końcu nawet ta wyłączność jest tylko tymczasowa ;) Ale niektórzy nie lubią skakania z kwiatka na kwiatek, tylko siedzą dłużej na jednym ... kwiatku :D dopóki nie zwiędnie ;) Niektórzy lubią różnorodne mieszane bukiety a inni z kwiatów jednego rodzaju. I to jest własnie ta róznorodność gustów z którą po prostu się nie dyskutuje!

Mógłbym napisać że dobra (lepsza) hotka to wierna hotka, choć to też pasuje nijak do tematu. No chyba że mówimy o wierności ale nie cielesnej.

Napewno na te lepsze cechy stawiałbym otwartość, bezwstydność czy jak ktoś woli brak pruderii, spontaniczność i przedewszystkim szczerość... To są cechy które mogły by przemawaić na lepszą hotkę. Logicznie cehy przeciwne w/w przemawiają na bycie gorszą.

I tu jest właśnie sedno choć ujęte w konkretnym przykładzie. Za chwilę być może pojawi się wypowiedź, że najlepszą hotką jest ta skromna i niedostępna, ta nad którą trzeba bardzo długo "pracować" by się oddała z bezwstydem, bo zdobycie takiej ma największy smaczek.

Każdy z panów będzie uwazał inne cechy za najlepsze u hotek i chwała im za to! Dzięki temu hotki mogą być skromne i bezpruderyjne, otwarte i skryte, wierne i mające wielu partnerów w jednym czasie, zdradzające w dowolnym momencie i poniżające swych męży rogaczy  i takie które każdy krok zdrady omawiają ze swoimi mężami rogaczami. Dzięki temu, że każdy za dobre cechy uwaza coś innego, każda z hotek znajdzie swojego bulla czy kochanka :) I chyba o to chodzi?

Nie wiem czy można powiedzieć, że jedna jest gorsza a druga lepsza. Hotki to kobiety a kobiety są inne ale każda z nich jest cudowan na swój sposób.  

Można. Niektórzy to robią. A skoro robią to znaczy, ze można. Nie jest to czynność "niewykonalna" ;)  Czy jest to właściwe to już sprawa indywidualna każdego z nas.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Malami, no po prostu Cię loviam!  :serce:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...