Skocz do zawartości
Zouza

Hotka "lepsza" I "gorsza".

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Jaka lepsza, jaka gorsza?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm.. mję wydaje się... że hotka może mieć lepsze i gorsze dni, a hotki są jedynymi w swoim rodzaju, każda osobną, egzotyczną wyspą..

Tak se (sobie) myśle, że skoro panowie mogą być gorsi i troche lepsi, to pojawiło sie pytanie czy podobnie jest z hotkami.. Jednak w przypadku pań, jest nieco inaczej, bo ta se kombinuje że bardziej oczekiwania mogą być różne, a reszta w rękach i sisiorze... no i w głowie faceta.. ;)

Co z "niej" wydobędzie to jego.. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężki kaliber Zouza wyciągnełaś ;) Która lepsza a która gorsza? Dlaczego zakładać, że jakaś jest lepsza a jakaś gorsza? Każda jest inna ...

Dla jednych najlepsza będzie ta z dużymi stopami, dla innych ta, która pozwala w tyłek. Dla jednych z zarośniętą cipką a dla innych z małymi cyckami. Dla rogacza najlepsza będzie jego własna Hotka, a dla bulla chcącego wrażeń każda która mu sie nawinie. Dla kochanka lubiącego stałe układy najlepsza będzie ta wierna jemu i swojemu męzoowi, a dla męża będzie najlepszą Hotką ta, która spełnia jego życzenia ... Tyle Hotek ile kobiet na świecie ...

A może najlepsza Hotka to taka która ma w sobie coś z dziwki? Albo z gejszy?

Domyśłam sie podtekstu tego pytania, choć mogę się oczywiście mylic. Gorszą Hotką dla innej Hotki będzie zawsze ta, która postępuje niezgodnie z zasadami i upodobaniami preferowanymi przez Hotkę która ocenia.

Albo nie gorsza. Mniej zrozumiała. Dla niektórych "gorszą Hotką" będzie ta z nieformalnego związku lub bawiąca się bez wiedzy partnera. Ale jesli ta bawiąca się za wiedza partnera i wierna jednemu kochankowi zakocha sie w swoim kochanku to tez będzie "gorsza", bo zdradza męza nie tylko fizycznie ale i mentalnie. Uogólniając każa Hotka ma swoją własną definicję "najlepszej Hotki" i zazwyczaj właśnie taką która odpowiada jej własnym potrzebom. Ilu nas, tyle definicji lepszej i gorszej Hotki i zawsze będzie to zalezeć od punktu widzenia osób oceniających.

Pewnie wielu z Was powie, że nie oceniają i nie dzielą Hotek na te lepsze i gorsze. Ale to nieprawda. Może nie dosłownie myślicie o Hotkach jako lepszych i gorszych, ale każdy ma swoje preferencje i kazdy wybierze kontakt z Hotką najlepszą wg własnego upodobania cech zarówno zewnętrznych jak i charakterologicznych, wg sposobu bycia, rozmowy i obszarów zaintereowań erotycznych i pozaerotycznych. Te inne wedle przyjętych kryteriów będą po prostu gorsze od tej wybranej.

Dla mnie najlepszą Hotką jest taka, która spełnia swoje fantazje nie robiąc nikomu krzywdy. Krzywdy w swoim własnym rozumieniu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za wypowiedzi. :)

Wiem, oceniać można przeróżnie. Mnie właśnie chodzi o subiektywne podejście Pań i Panów. Dlaczego? Bo od jakiegoś czasu widzę pewne opinie "wartościujące".

Oczywiście każdy ma prawo wybierać układ, który jemu/jej się podoba. Nie myślę tu o fizyczności, bo to oczywiste, że muszą sobie odpowiadać. 

No i kochanek... Czy ten na jeden raz to kochanek, czy jeszcze nie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

od jakiegoś czasu widzę pewne opinie "wartościujące".

M: O! :shock: 

To może 'skomponuj' ankietę, otrzymasz precyzyjne odpowiedzi ;).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie siedzę w głowie Panów. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Tym bardziej ankieta będzie miarodajna bo zamiast zwykłego 'wodolejstwa' i wzajemnych 'przepychanek' (jak to zwykle bywa) będą po prostu odpowiedzi - takiego jestem zdania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Tym bardziej ankieta będzie miarodajna bo zamiast zwykłego 'wodolejstwa' i wzajemnych 'przepychanek' (jak to zwykle bywa) będą po prostu odpowiedzi - takiego jestem zdania.

A jak miałaby wyglądać, jeśli tak wiele 'kryteriów"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak miałaby wyglądać, jeśli tak wiele 'kryteriów"?

M: Hmmm... Zou, to Ty chcesz uzyskać odpowiedź... ;)

Ps. nie jestem "Hotką" :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...