Skocz do zawartości
Zouza

"typowa" Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Co to dla Was oznacza? Jaki macie obraz przed oczami?

Tylko nie piszcie, że nie ma "typowej hotki", bo to oczywiste. Bardzo się różnimy pod wieloma względami.

Chodzi mi raczej o Waszą subiektywną opinię, Wasze wyobrażenie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Pani w wieku co najmniej 30+, kobieta "sukcesu" (nie tylko w wymiarze zawodowym albo nawet mimo niego) pewna siebie, nieco "bezczelna" taką pozytywną bezczelnością, która magnetyzuje facetów, kokieteryjna i zalotna, emanująca kobiecością i roztaczająca wokół siebie czar. Mam kilka typów na forum ale nie jestem "wazelina" ;):D... Tak w skrócie :).

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

typowa hotka :) ja widze ja podobnie, kobieta 30+ w opcislej spodnocy wyeksponowane piersi ktora jest pewna siebie i nie moze za dlugo trzymac nog razem ;) kapi z niej sexapilem ;)    a drugi typ hmmm   164 cm brunetka wlosy do ramion zgrabniutka taka cicha woda, ktora uwielbia sie wypinac dla innych facetow :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"typowa" hotka to kobieta z charakterem, która wie dokładnie czego chce a czego nie chce   :redevil:

jednocześnie, jest zwykłą, przeciętną kobietą która doskonale funkcjonuje w świecie realnym, ma swoje zainteresowania i obowiązki

jak również jest osobą kulturalną na co dzień, a w łóżku może być kim chce,

a główną cechą charakterystyczną jest chęć poznawania siebie i swoich granic :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Typowa Hot Wife. Kobieta swiadoma swojej seksualnosci i ciala. Lubi prezentowac swoje walory w postaci zmyslowych kobiecych przymiotow. Seksowna wybrana bielizna zakladana na zadbane i apetyczne. Roztaczajacy sie zapach pobudzajacych perfum. Klasyczny i elegancki ubior podkreslajacy kobiece ksztalty uniemozliwiajacy pozostanie niezauwazona. Kobieta posiadajaca wlasny stabilny swiat ktory dzieli ze swoim ukochanym mezczyzna - rogaczem, do ktorego zapraszany jest kochanek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się w zupełności z Iko :)
Dodałby to co mówi moja żonka- dama na ulicy, dziwka w łóżku :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...