Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Ukochana Robiąca Z Kochankiem...

Rekomendowane odpowiedzi

Co z jej mężem, czy w moim przypadku narzeczonym by się nie odważyła. Otóż, mam pytanie ogólne. Wiele osób na forum, pisze iż podnieca ich jak ukochana jest niemal niewyżyta dziwka i robi np z kochankiem sex analny a z nimi by nie miała ochoty. Tak sobie czasem rozmyślam o cackold i mojej narzeczonej... I dochodzę, że to jest nawet podniecająca opcja, bo nie chciałbym chyba nawet, by powtarzala, to co robi ze mną. Problem w tym, że ona ma 25 lat i jest na tyle doświadczona, że ona uczyła mnie niektórych opcji w seksie. Robiliśmy chyba wszystko, łącznie z analem i kochaniem się równocześnie z inna para- choć każdy ze swoją partnerka... Więc pytanie, czym taki cuckold mógłby mnie podniebić i wnieść coś nowego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, każdy ze swoją partnerką. A to kolosalna różnica. Nigdy nie wiesz czego zapragnie kochanek i na co ona się zgodzi.

Próbowaliście wszystkiego? Nie wszystkiego! Wymiany partnerów, podwójna penetracja, gangbang i pewnie maaasę innych rzeczy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czegos nie kumam - wy robiliscie chyba wszystko czy ona robila wszystko z bylymi??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ciekawi to "parę innych". 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...