Skocz do zawartości
Mążblondynki

Poniżanie Przed Żona

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sobie doskonale zdaje sprawę z Femdomu wybiegającego poza łóżko . Co innego prowadzić z Kobietą relację Femdom lifestyle a co innego być z kimś kto jak wynika z Twoich słów nienawidzi Cię. Z drugiej strony piszesz, że dałeś się tak omotać... być może wcale taka zła nie była? Tylko dość zaborcza?

Musiałbyś chyba jakiś konkretny przykład podać o ile chcesz. No i to chyba nie jest odpowiednie miejsce (dział) na taką rozmowę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie doskonale zdaje sprawę z Femdomu wybiegającego poza łóżko . Co innego prowadzić z Kobietą relację Femdom lifestyle a co innego być z kimś kto jak wynika z Twoich słów nienawidzi Cię. Z drugiej strony piszesz, że dałeś się tak omotać... być może wcale taka zła nie była? Tylko dość zaborcza?

Musiałbyś chyba jakiś konkretny przykład podać o ile chcesz. No i to chyba nie jest odpowiednie miejsce (dział) na taką rozmowę.

Nie tyle mnie nienawidziła, co traktowała instrumentalnie. I nie tyle była zaborcza, ile cholernie zmienna, nieprzewidywalna i nielicząca się z moimi uczuciami. To tak w skrócie. Taki miała dziwny charakter, zreszą pobraliśmy się bardzo wcześnie. Dopiero później wiele się zmieniło między nami. Napiszę parę zdań o tym, ale w dziale z prawdziwymi historiami.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OK będę czekać, zresztą zapewne nie tylko ja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że różnica między Femdom a waszą relacją jest taka jak między lekkim policzkiem podczas seksu dla poprawienia krążenia krwi a policzkiem publicznie dla poniżenia. Każdy z nas lubi inne bodźce ale muszą to być bodźce do zabaw a nie powody do niszczenia czyjejś psychiki.

Nie powinno się porównywać zabaw do świadomego maltretowania czyjegoś umysłu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak:

Zamawiam na imprezie piosenkę dla żony. "Naszą piosenkę". Oczywiście jest wzruszona. Chwilę tańczymy czule objęci. Podchodzi byczek i mówi, że ma ochotę na loda. Żona przeprasza mnie i klęka przed nim na środku parkietu. Przed końcem piosenki koleś tryska jej na twarz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tyle mnie nienawidziła, co traktowała instrumentalnie. I nie tyle była zaborcza, ile cholernie zmienna, nieprzewidywalna i nielicząca się z moimi uczuciami. To tak w skrócie. Taki miała dziwny charakter, zreszą pobraliśmy się bardzo wcześnie. Dopiero później wiele się zmieniło między nami. Napiszę parę zdań o tym, ale w dziale z prawdziwymi historiami.  

napisz jak ona wyglądała... masz może foto bez twarzy oczywiście?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...