Skocz do zawartości
Mążblondynki

Czy Ciąża Oznacza Koniec Cuckold?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio z żona bawiliśmy się bez trzymanki, ale wyłącznie między sobą. Ani ja ani ona, nie czuliśmy parcia, na realizację fantazji. Wystarczała wyjątkowo nam w ostatnim okresie, fantazja i sami na wzajem;). Żona jest teraz w 2 m-cu ciąży. Czy według was, to koniec zabawy w cuckold? Szczerze, to dopiero właśnie rozpalily mi się rządze w tym klimacie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego tak uważasz ???? :upsnew:

Hmm przecież ciąża to nie choroba :mur: a tym bardziej można się zabawiać nie ,masz powodu w tym czasie do obaw, że może zajść :redevil:  bo już jest :bigbomb:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy według was, to koniec zabawy w cuckold?

Zabawa w cuckold zaczyna się wówczas, gdy się realizuje te pomysły o których się fantazjuje. Z historii Twoich poczynań oraz opisów wynika, że nigdy to jeszcze nie nastąpiło. Chyba że o czymś jeszcze nie napisałeś. Pamiętam za to doskonale, iż nazwałeś tydzień temu nasze Forum zaściankowym i zapragnąłeś wynieść się do naszego zachodniego "com" brata. Nie będę zatem pytał, cóż takiego sprowadza Cię do nas z powrotem, bo odpowiedź jest dla mnie oczywista. Z ciekawości, wyjąłem Cię nawet z karnej grupy do której oczywiście wrócisz, jeśli znowu obrazisz kogokolwiek na tym forum. Tutaj się niczego nie zapomina.

ona jest teraz w 2 m-cu ciąży.

Dbaj o Żonę. W zasadzie to ciąża nie przeszkodziła jeszcze chyba nikomu w fantazjowaniu o cuckold. Kobiety w ciąży miewają niezły apetyt na seks, i jak napisała Aniulek, ciąża to nie jest choroba. Zwłaszcza w drugim miesiącu, to tylko korzystać z przywileju takiego, że się nie da być dwa razy w ciąży jednocześnie, to sobie można nieźle poużywać.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u nas wszystko sie zaczęło kiedy moja zona była w ciąży...właśnie wtedy pierwszy raz miała kochanka i poznaliśmy uroki cuckoldu w realu 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie zamierzam przestawac nawet w ciazy.

Jedynie podczas staran maz bedzie mnie mial na wylacznosc :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To najlepszy okres na sex.Zwłaszcza że jest brak okresu.

A na powarznie,jeżeli macie parcie na cucklod to jest to chwila która może się nie wrócić.Dla mnie osobiście ciążowy brzuszek u kobiety jest czymś wspanialym.Niestety w naszym małżeństwie jest to już czasem przeszłym.Gdybym kiedyś miał Hot Wife w ciąży,która robila by to z kochankiem,to miałbym spełnioną fantazje która jest już nie możliwa do spełnienia.

Miłej zabawy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Arre

u nas wszystko sie zaczęło kiedy moja zona była w ciąży...właśnie wtedy pierwszy raz miała kochanka i poznaliśmy uroki cuckoldu w realu 

My byliśmy w ciąży nie raz i za każdym razem był to najgorętszy okres w naszym życiu jeśli chodzi o ciągłą ochotę.

Generalnie żadne z nas nie jest oziębłe, ale wtedy, to się dopiero działo. Najwspanialszy okres w życiu! Jak dziewczyna nie ma problemów, to zazwyczaj prosi się o większą rozwagę w seksie w ósmym miesiącu, ale tylko jeśli chodzi o kończenie w środku, bo zakazu nie było.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Nie mam pojęcia, ciąża przed moją żoną zbliża się coraz większymi krokami... także za jakiś czas będę mógł Ci odpowiedziec... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek para_gdynia

Gdy moja żona była w ciąży zabawialiśmy się często i gęsto. Teraz po ciąży gdy już doszła do swojej wagi i figury plamujemy jakąś akcje...a i libido wyraźnie jej podskoczyło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona w ciąży miała zwiększony apetyt na seks, ale cuckold już odpadał. Podobnie w okresie karmienia. Nie potrafiła tego pogodzić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...