Skocz do zawartości
Duszek tomek_wawa

Cuckold I Obawa Przed Karą Boską …

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek tomek_wawa

Czy macie obawy że zbyt wyuzdane fantazje seksualne (cuckold ) mogą się kiedyś na Was zemścić ?

Przez to wstrzymujecie się z ich realizacją ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie wstrzymuję się z realizacją, ale takie obawy mam. Jak choćby potencjalne choroby, strach przed spotkaniem jakiegoś psychola lub kogoś znajomego, który wszystkim rozpaple. Boję się, że mój facet, gdy się pokłócimy, mi to wypomni, choć sam mnie namówił. I choć sądzę, że takie zachowanie z jego strony nie nastąpi, to wiecie jak to bywa, czyt. jak jest dobrze, to jest dobrze, jak się ludzie pokłócą - czasem wychodzą różne "kwiatki". Obawiam się ostracyzmu ze strony otoczenia, gdyby sprawa się wydała. Zanim weszłam w cuckold bardzo bałam się, że przez to może rozpaść się nasz związek, bo co innego fantazjować, a realnej zdrady można jednak nie udźwignąć - i mam na myśli obie strony. No i oczywiście ciąży, bo przecież nic nie jest skuteczne w 100% - gumka może pęknąć, pigułka nie zadziałać.

Jak mi jeszcze coś "zaświta" - dopiszę. ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można spokojnie pidpisać sie pod słowami Zouzy. Takie obawy istnieją, i tylko ktoś z nierównym dachem nie czuje żadnych obaw. Jedną sprawą są ludzkie języki, drugą zdrowie. Jeśli chodzi o to pierwsze, to staramy sie bardzo aby nasza tajemnica ciągle była naszą, a ludzie.. ludzie i tak gadają i nie ważne czy prawde czy nie.. Drugie, czyli zdrowie.. Codziennie ryzykujemy utrate zdrowia, a nawet życia, wsiadając do samochodu. Czy to nas jednak powstrzymuje? Nie.. bo staramy sie zrobić wszystko aby to ryzyko było minimalne.

Trzecią sprawą jest wspomniana kara Boska.. Tu bardziej problem mają wierzący. Jednak czy tylko z tego powodu trzeba było by sie spodziewać kary Boskiej? Osobiście nie sądze, bo grzeszymy o wiele bardziej w życiu codziennym, ale to już inna sprawa.. Ja nie mam z tym problemu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przez "gadatliwych" można np. stracić pracę, gdy pracodawca się dowie i uzna, że negatywnie wpłynie to na wizerunek firmy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Początek tematu rodem z kościoła czy innej grupy wyznaniowej. Teraz tylko czekać na umoralnianie i prośby o nawrócenia na dobrą drogę :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Początek tematu rodem z kościoła czy innej grupy wyznaniowej.

No, straszne! :smutek3:

. Teraz tylko czekać na umoralnianie i prośby o nawrócenia na dobrą drogę :lach:

Dlaczego?

I znów dyskryminowanie wierzących. :facepalm:

Oni (czyli my) też mają swoje dylematy.

Temat jak każdy. Nie widzę w nim nic zabawnego. Ktoś ma problem i chce o tym pogadać.

K - szacun, Ty nie masz z tym problemu i pięknie przedstawiłeś swoje zdanie, bez szkalowania innych.

Zou - masz rację, kara boska nie jedno ma oblicze ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przez "gadatliwych" można np. stracić pracę, gdy pracodawca się dowie i uzna, że negatywnie wpłynie to na wizerunek firmy.

Dlatego też trzeba robić wszystko i przede wszystkim "zabezpieczasz sam siebie". Wiele razy już podawałem takie zasady, opisywałem je, jak nieświadomego zdemaskowania uniknąć, a świadome, po prostu zminimalizować.

1) Podczas rejestracji, NIGDY nie podawaj adresu email który jest znany publicznie osobom spoza Forum, a przede wszystkim wtedy, gdy podawałaś/ podawałeś go w jakiś publicznych ogłoszeniach na innych portalach. Były tu przypadki że ktoś mi nabluzgał, a po pięciu minutach, po wpisaniu jego adresu email w wyszukiwarce Gogle, dowiedziałem się że ten sam człowiek ma tak i tak na nazwisko, że sprzedaje części do motocykli, poznałem jego numer telefonu. Jesteś na forum? Stwórz sobie adres email dla tego forum, aby swoją tożsamość oddzielić grubą kreską od świata zewnętrznego. Tu na Forum, nikt Wam nic nie zrobi, bo Użytkownicy nie znają Waszych adresów email, chyba że sami im je podacie. Ale jak już je podacie, to lepiej niech to będą trefne adresy email :)

2) Nigdy nie zapraszaj na Forum ludzi z portali społecznościowych Facebook oraz innych, jeżeli te same osoby, mają dostęp do Twoich znajomych, rozmawiają z nimi, znają się w myśl zasady:

to wiecie jak to bywa, czyt. jak jest dobrze, to jest dobrze, jak się ludzie pokłócą - czasem wychodzą różne "kwiatki".

i o tym również wielokrotnie pisałem. Bóg tu nie ma nic do rzeczy. Sami dbajcie o siebie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tę "karę boską" tak trochę jako przenośnię odebrałam. Takie "pokarało mnie" za niemoralne prowadzenie się.

A kwestia wiary? Cóż, jak dla mnie każdy może wierzyć w co chce. Byle mnie nie "nawracał" i nie krzywdził innych. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Dlaczego?I znów dyskryminowanie wierzących.

I po raz kolejny na forum musze napisać to był tylko sarkazm. Nic mi do bogów i bóżków w których ludzie wierzą. Tak jak Zouza napisałem byle i mnie nikt nie nawracał ani nie podejmował takowych prób.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie co do meritum sprawy więc moim skromnym zdaniem ponieważ pytanie  jest napisane przed karą BOSKĄ to ja osobiście uważam że ON kimkolwiek nie chcieli byście go nazwać drodzy uzytkownicy już dawno wypowiedział się w tej sprawie dla katolików stary testament nie będę przytaczał oczywiście wersetów ja zwylke czynią to Śwatkowie Jechowy ale powiem od siebie . 

W zamierzeniu Koscioła a zatem ludzi czyli jego wyznawców jest najwazniejsze dobro rodziny czyli co zatem idzie żeby byla kompletna kompletna to znaczy żeby był ojciec i matka i wiadomo dzieci.

Cuckold czy innego rodzaju trujkąty w tak zwanym potocznie świętym łożu sprzyjają rozwiązłości czyli krutko mówiąc rozpadowi małżeństwa niestety sami Państwo wielokrotnie to podkreślaliście w taki czy inny sposób w swoich opwiadaniach czy postach, pojawialy się pewne obawy a co bedzie pużniej i tak dalej nawet nabardziej zachartowani użytkownicy tego forum oczywiście nie przytoczę loginów.

Wracając do pytania zawsze będzie drązyć ono wasze dusze poprostu my czy Wy wykraczamy ponad pewien ustalony dobrze sprawdzony shemat ktury w miarę się sprawdza powtarzam w miarę bo zaraz zostanę zlinczowany przez Hotki NP. wiara Katolików nigdy nie zakceptuje takich relacji ponieważ realnie zagraża to rozpadowi małżeństwa ustanowionego mocą Kościoła i w końcu ręką BOSKA jeśli ktoś jest wierzący powtarzam nie moą uznać takich dewiacji za słuszne i sobie poprostu tak praktykować inaczej sprzeniewiężyli by się podstawowym zasadom wiary a niestey idąc tym tokiem myślenia taka postawa doprowadza do zguby prędzej czy pużniej kazdego z nas  każdego bez wyjątku to jest tak jak igranie z ogniem jak to mówią inaczej nie byli byśmy dewiantami nie mówiono by ty wiesz są tacy co chcą żebyś mu żone przeleciał to jest wszystko do czasu  ale dobrze juz koncze bo się sam zapendziłem.

Jeśli czytają to Katolicy to wiedzą przecież że BOG nie poto przestrzega nas przed takimi praktykami rzeby nam ludziom zrobić na złość bo wy odmieńcy to macie mieć przeclapane bo jak SAM twierdzi jest miłością tylko dla naszego dobra dobra większego niż tylko chwila ekstazy przyjemności zauroczenia zjawiskiem dotykiem tchnieniem, oddechem ma wyrzsze cele patrzy dalej to poprostu grzech wyuzdania i lubierzności tak zwany ma on swoje konsekjwencje w życiu już tu dla jasności kara jaka kara???On nie chce nas karać sami się karzemy.

Dla jasności każdy z nas sam musi ponieść to ryzyko sam chcę jestem świadomy tego co robię a karę zostawmy napewno będzie jak zawsze!

MOJA HOTKA<MOJA HOTKA<MOJA BARDZO WIELKA HOTKA

AMEN

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...