Skocz do zawartości
Duszek tomek_wawa

Cuckold I Obawa Przed Karą Boską …

Rekomendowane odpowiedzi

Omego, wszystko się zgadza, ale... jak ktoś jest głęboko wierzący to nie podejmie się takich działań, nawet pewnie nie zajrzałby na nasze forum. Natomiast, założę się, że jest tu wiele osób, które deklarują się jako wierzące, chodzą do kościoła, a jednak praktykują cuckold. Cóż, chyba nikt nie jest doskonały. ;)

Co do dewiacji - wcale nie tak dawno homoseksualizm przestał być oficjalnie uznawany za takową. Kto wie co będzie za jakiś czas, jeśli chodzi o cuckold? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam praktykuję - i jedno i drugie i głęboko wierzę w ... miłosierdzie boskie :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miłosierdzie BOSKIE hmm?! jest takie powiedzenie że czasem jak Pan Bóg chce kogoś ukarać to nie tylko mu rozum odbiera ale równierz spełnia jego marzenia no cóż a potem to już bywa różnienie :mur:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktoś jest głęboko wierzący to (...) nawet pewnie nie zajrzałby na nasze forum

zajrzał, zajrzał ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doprecyzuję - przestrzegający przykazań, nie popełniający grzechów głównych. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doprecyzuję - przestrzegający przykazań, nie popełniający grzechów głównych. ;)

Ni ma..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

A ja na tym forum mam jak u pana boga za piecem :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli czytają to Katolicy to wiedzą przecież że BOG nie po to przestrzega nas przed takimi praktykami żeby nam ludziom zrobić na złość bo wy odmieńcy to macie mieć przechlapane bo jak SAM twierdzi jest miłością, tylko dla naszego dobra, dobra większego niż tylko chwila ekstazy przyjemności zauroczenia zjawiskiem

Bóg też jest lubieżny :)

Jedną ręką strąca samoloty, drugą wywraca budynki w którym ginie dwa tysiące szwaczek z Bangladeszu. Patrzy siedząc na chmurze, na głodujące dzieci z Afryki. Jak to śpiewa SDM "Chwała najsampierw komu? Komu Gloria? Chwała najsampierw Tobie! I to wszystko bezkrwawo bravo bravo!". No, bezkrwawo, Tata rączek nie pobrudził. To Ci dopiero eksperyment i rozpusta :)

Dla jasności każdy z nas sam musi ponieść to ryzyko sam chcę jestem świadomy tego co robię a karę zostawmy na pewno będzie jak zawsze!

A za to Cię po prostu uwielbiam. Kiedy już będziemy się nurzać w otchłaniach piekieł jako dusze z castingu tych najbardziej plugawych i gdzieś tam się spotkamy, to wypijemy piekielnie mocnej wódki :) Kara Boska, hmmm. Dobra, to ja policzę do trzech, na głos. Jeśli Bóg się pojawi i mi powie abym przestał, to ja przestanę. Jeśli się nie pojawi, to znaczy że to nie są dla niego sprawy wcale ważne, lub ten Bóg, po prostu nie istnieje.

Dopisano pięć minut później:

BÓG nie pojawił się.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie stworzył Bóg, z całym inwentarzem...Mędrcy mówią, ze na obraz i podobieństwo swoje. Czyżby...Nie pisałem podań o cuckold a On obdarzył mnie najsilniejszymi doznaniami erotycznymi o jakich fizjologom się nie śniło. :oki:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie co do meritum sprawy więc moim skromnym zdaniem ponieważ pytanie  jest napisane przed karą BOSKĄ to ja osobiście uważam że ....

Omega,

jestem pod wielkim wrażeniem Twojego posta.

Pięknie i bardzo mądrze napisane. Nic dodać, nic ująć.

Szacun. :oki:

Co do dewiacji - wcale nie tak dawno homoseksualizm przestał być oficjalnie uznawany za takową. Kto wie co będzie za jakiś czas, jeśli chodzi o cuckold? ;)

I to mnie przeraża w cywilizacji Europy. Już kiedyś pisałam, że to wszystko musi runąć.

Jeśli ktoś w Boga nie wierzy, to powinien choć wierzyć w zdrowy rozsądek i w odwieczny porządek świata.

Ludzie nie mają takiej mocy, żeby zmieniać zdrowe reguły kierujące przyrodą i relacjami międzyludzkimi.

Bo KTOŚ kto to wszystko wymyślił, zrobił to w sposób genialny, czy się Wy, drodzy Państwo, zgodzicie, czy nie.

Jeśli Parlament Europejski stwierdzi, że od jutra można legalnie bzykać owieczki i zakładać z nimi rodziny, to nie znaczy, że jest to NORMALNE i że wszystkim to wyjdzie na zdrowie.

Mało macie przykładów podejmowania DURNYCH decyzji w Brukseli?? No proszę Was ... :facepalm:

Sem, Aksel - możecie obrażać i pogardzać wierzącymi tu na forum i nie przebierać w słowach - ale to tylko o Waszej kulturze osobistej świadczy. No i o tolerancji ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...