Skocz do zawartości
uległy†

Taka Sobie Fantazja...

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi za mną taki scenariusz...

Poznajemy jakiegoś Pana...,

Pan jest w stosunku do mojej żony bardzo grzeczny, kulturalny...

Po mojej rozmowie z nim że ma zielone światło w podrywaniu jej, robi powolutkie kroki, powodując iż staje się pweniejsza siebie, znikają jej kompleksy.., natomiast nasz znajomy podejmuje kolejne kroki.., dotykając ja, początkowo jest nieco zmieszana, protestuje..., ale z czasem jej protest topnieje....

W domu dużo o nim mówi, w łóżku jest bardziej "kochliwa...

Kiedy jej zaczyna się to podobać.., nasz znajomi wykonuje zdecydowany ruch....

Na pewnej imprezie trochę zmuszając ją..., dochodzi do stosunku...

Żona nic mi o tym nie mówi ale ja wszystko wiem od niego..., jest jakby nieobecna..., flirtuje z nim, niby po kryjomu, ale to wszystko widać, zdradza sir swoim zachowaniem...

Zaczyna później wracać do domu..., widać że rozkwita..., że jej ozieblosc topnieje.., coraz częściej z nim przebywa...

Nasz znajomy chce że mną porozmawiać..., na cochetnie przystaje...

- rozpalilem, ja, rozbudzilem jej zmysły...., ale nic nie ma za darmo... Będę z niej korzystał zawsze kiedy będę miał ochotę..., zabrzmiało trochę złowrogo..., ale przecież tego chce..., radość, podniecenie... Zgodziłem się....

Jeszcze tego samego wieczora żona dostała sms-a "przyjedź", patrzy na mnie..., nie potrafi mu odmówić..., potwierdza i za 15 min wychodzi...

Wraca puzno w nocy.., pachnaca nim...

Takie sms-y zaczynają być coraz częściej..., pewnego razu mamy iść na jakąś imprezę, ona dostaje sms-a.., żona odpisuje że dziś mię może..., on dzwoni do mnie, - to nie jest prozba..., to jest rozkaz..., zawoze ja do niego..., wraca na następny dzień...

Ale jemu ciągle mało..., za miesiąc wczasy..., on oznajmił, - ona jedzie że mną....

Zrobił sobie z niej swoją dziwke...., bierze i oddaje kiedy chce... a ona tylko na to czeka...

Życie wywrocilo się...., teraz wszystko kręci się wokół jej..., i jej kochanka..., planując wyjście na imprezy, wyjazdy na wczasy bierzemy pod uwagę jego....

Ale...., znowu ja kocham, znowu jestem zazdrosny..., czekam na jej powrót, i cieszę się każdą chwilą z nią....

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czuję, że jeszcze wiele wody upłynie, a kurcze - uległy - życzę Ci tego z całego serca, normalnie tak mocno, jakbym sam miał kandydować na kochanka Twojej Żony ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

super senariusz.

chetnie bym postwiał sie po obu stronach "bramy" oddał bym tak swoja panią, ale też wziął bym czyjąś ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

super senariusz. Chetnie bym postwiał sie po obu stronach "bramy" oddał bym tak swoja panią, ale też wziął bym czyjąś ...

Czyli masz dobrze "skrojoną" Grupę Preferencji ;)

a co , gdy kiedys nie odda?

To go będziemy banować :)

Życie wywrocilo się...., teraz wszystko kręci się wokół jej..., i jej kochanka..., planując wyjście na imprezy, wyjazdy na wczasy bierzemy pod uwagę jego....

Mocne masz fantazje, myślę że dobrze będzie, jeśli pozostaną w sferze fantazji, dlatego dobry dział sobie wybrałeś. Taki scenariusz na "układ" byłby dla Ciebie wyniszczającym doświadczeniem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaje sobie sprawę że mam mocne fantazje..., dlatego to są fantazje..., niektóre są budowane długi okres czasu..., życie ostro je weryfikuje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden to kocha, drugi nienawidzi.

Jednemu śni się to po nocach, a inny nie może przez to zasnąć.

Takie to życie porypane.

A fantazja ... przejmująca. Prawdziwa, złowroga ...

Uległy, nie życzę Ci jej spełnienia, bo sądzę, żebyś tego nie chciał. Ale fantazje są po to żeby ubarwić/zatruć nam życie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja życzę spełnienia, jeśli Uległy sobie tego by życzył. Tylko żeby kochanek pamiętał, że jednak jest kochankiem i nie posunął się zbyt daleko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz uległy - Twoja uległość, pomimo wielokrotnych Twoich zapewnień "że to nie tak" wyszła w tej fantazji jak szydło z worka

ja bym tak nie potrafił - szacuneczek ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli masz dobrze "skrojoną" Grupę Preferencji ;)

To go będziemy banować :)

Mocne masz fantazje, myślę że dobrze będzie, jeśli pozostaną w sferze fantazji, dlatego dobry dział sobie wybrałeś. Taki scenariusz na "układ" byłby dla Ciebie wyniszczającym doświadczeniem.

Z kąd wnosisz, że tak by się stało?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...