Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Czy Są Jakieś Granice Moralności? Czy Niemoralność Ponad Wszystko?

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem na weekend majowy z Natalką i znajomymi w górach. Pogoda nas nierozpieszczana, ciągła mglista zawiesina w powietrzu, wilgoć, deszcz i tak w kółko. Byliśmy skazani na siedzenie w apartamencie i ciągłe raczenie się trunkami wysoko alkoholowymi. Rozluźnienie, luźne tematy, itp.

Wieczorne rozmowy adekwatnie do osi czasu schodziły do jednego tematu. Z rozmów wynikało, że znajomi nie są w temacie, ale też nie wykluczają w przyszłości prób urozmaicenia swojego pożycia.  I w tym momencie stawiam ogólne pytania do wszystkich forumowiczów. Czy wasz świat w około większości znajomych kręci się w temacie swing i cuckold?  Czy warto stawiać na szali znajomość/przyjaźń ponad wszystko? Bo cuckold i swing to życie, a życie to swing i cuckold… Macie przyjęte ogólne zasady, kto co, dlaczego, z kim, z czym?

Czy rządzę i pociąg seksualny stawiacie ponad wszystko i liczy się tylko nasza i wasza zasrana/egoistyczna egoistyczna przyjemność?  Zatarcie moralności? Czy też może niemoralność rzeczywistości?

Zapraszam wszystkich do merytorycznej dyskusji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze dość trudne pytanie....

Skoro spotykasz się z konkretnymi osobami w klimacie to wszystko jasne....

Że znajomymi te obawy są spotengowane...., bo co pomyślą.., bo przyjaźń/znajomość może się urwać,..., bo może komuś powiedzą....

Coprawda nie do końca w temacie..., ale miałem ostatnio taka sytuację...

Poprosiła mnie koleżanka żony o pewną przysługę...., ochoczo przystalem bo mnie zawsze krecila....,

Jedno, drugie trzecie piwo....., i....., było masowanie tyleczka (przypadkiem), trzymanie w tali(żeby z drabiny nie spadła).., nie protestowała....

Przy następnym spotkaniu zdecydowanie ucinala wszelkie próby.., bo koleżanka....

Jednak od czasu do czasu dostaje sms-a..., z prośbą..., o pierdoly....., jak tam jestem, pijąc kawę nie siedzimy naprzeciwko.....

Także jakieś tam hamulce ludzie posiadają...

Patrząc na to z innej strony... Będąc w klimacie z żoną..., gdyby byli znajomi którzy kręcili by nas wspólnie, zaryzykował bym...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czymże jest ta moralność jeśli nie ludzkim wymysłem i sposobem postrzegania świata odrębnym dla każdego? Dla jednego niemoralnym będzie seks przy zapalonym świetle a dla drugiego zmuszanie kogoś do monogamii...

wasza zasrana egoistyczna przyjemność?

Trafiłeś w sedno z egoistyczną, ale zasraną to żeś chłopie pojechał po bandzie. Bo jeśli ta przyjemność taka miała by być to rozumiesz brachu - przestaje być wówczas przyjemnością :mur:  Skoro Ty masz po zabawie takie odczucia to mogę tylko współczuć.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wasz świat w około większości znajomych kręci się w temacie swing i cuckold? Czy warto stawiać na szali znajomość/przyjaźń ponad wszystko?

W życiu nie zaryzykowałbym na przykład pytania do znajomych co do których może "WYDAJE MI SIĘ" że "MOŻE BYLIBY" skłonni do takich zabaw, aby im proponować spotkania. Myślę że w zupełności wystarczy zrzeszenie się na Forum. Każdy kto takie upodobania jak my posiada na wyposażeniu, ten jest albo tutaj, albo w innym tego typu miejscu. Zabawnie jest na pewno spotkać znajomych własnie tu, ale wtedy nie ma żadnych problemów z propozycją bo przecież wszyscy doskonale wiedzą po co i dlaczego tutaj są.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawnie jest na pewno spotkać znajomych własnie tu

Ja spotkałam i nie mogłam uwierzyć, że mój całkiem niepozorny znajomy ma takie zainteresowania :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My raczej nie zaryzykowalibyśmy takiej sytuacji ze znajomymi z kilku powodów:

- Nie wiem czy czują ten klimat - jeśli nie czują to jestem pewny, że bylibyśmy potraktowani jako ,,dziwacy'' :D

- Nawet jeśli do czegoś by doszło to po wszystkim wcale nie musielibyśmy się czuć na tyle komfortowo żeby nadal być przyjaciółmi.

Podsumowując wolę jednak osoby w klimacie bo wszyscy przynajmniej ogólnie wiedzą w jakim celu się spotykają a jeśli nawet do siebie nie pasujemy to rozchodzimy się w swoje strony bez większych problemów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Również nie zaryzykowałabym z taką propozycją wobec znajomych, jeden z powodów :

nie mamy takich, którzy są dla mnie atrakcyjni seksualnie...poza tym musi być chemia musi iskrzyć.... :redevil:

Świetnym miejscem na szukanie takich wrażeń i ludzi jest właśnie takie forum :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla nas to zupełnie dwa światy...

W nas one funkcjonują doskonale jednak znajomi ze świata ccuckold to ludzie zdeklarowani, nie mamy żyłki misyjnej i nie zaczepiamy nikogo, bo być może też ma na to ochotę i myśli podobnie...

Przecież to byłoby śmieszne.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a czy on tak samo sie zdziwil gdy ciebie tam zobaczyl?

w tym wzgledzie zgodze sie z Toba i podpisze dwoma rekami

nie powiem , ze majac znajomych otwartych na tego typu tematy i oczywiscie otwartych na taka zabawe nie mialabym podstaw by sie od tego odzegnywac i zaprzeczac swoim upodobaniom

ale nie znaczyloby to ze od razu wyladujemy wszyscy w lozku

oczywiscie jak stwierdzil LaurBalur-yes yes yes nareszcie zapamietalam wasz nik :)-musi byc chemia , albo przynajmniej duza dawka alkoholu- hahahahahah

jednak zastanowilabym sie czy warto zaczynac to ze znajomymi , by potem ich nie stracic , gdy cos pojdzie nie po naszej mysli...

Oby nie za duża ta dawka alkoholu bo to z kolei działa w drugą stronę - przynajmniej u mnie :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze znajomymi nigdy.

Za dużo się ryzykuje.

Wolimy poznać kogoś w klimatach nam odpowiadających,a potem jak przypasujemy do siebie i nasze relacje będą luźniejsze to automatycznie staną się znajomymi.

Ot taka pokręcona filozofia.

Po co ryzykować, badać, wprowadzać znajomych w klimat, skoro nic z tego może nie wyjść.

Musi bardzo dużo czynników się zgrać ,aby czwórka się przy spasowała.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...