Skocz do zawartości
ruchaczmlp

Przywitanie Z Krakowa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, nie pomijając osób dzięki którym to forum powstało lub funkcjonuje :)

Od wielu lat podnieca mnie wszystko to co związane z cuckold'em, zawsze wyobrażałem siebie w roli ogiera - jestem młodym, dobrze wysportowanym i wyposażonym facetem (miałem przygodę z fotomodelingiem oraz uprawiem od lat sporty w tym ćwiczenia siłowe i długodystansowe bieganie, za kółkiem też lubię ostrą jazdę). Nie tylko liczę na poznanie kogoś z okolic (dla ludzi dorosłych odległośc nie ma znaczenia, ale bez przesady, nie jestem ani tak zdesperowany ani napalony, aby fatygować się na drugi koniec polski - natomiast mogę przenocować u siebie) ale również chętnie podziele się z Wami moimi fantazjami, w których - kto wie, może akurat - będzie uczestniczyć jedna lub więcej z par (pań) z tego forum.

Co lubię?

- szpilki, stringi, pończochy, zakolanówki, dekoldy, zwiewne sukienki, miniówki, brak bielizny lub microbielizne,

- zabawki, w tym, wibratory, jajka, dildo, pejcz, szpicruta, wiązanie, kneblowanie,

- ciągnąć za włosy, dawać klapsy, dusić (ale bez przesady - będzie ostro, ale bezpiecznie), klepać cycki, zgniatać i gryźć sutki, bawić się odbytem, drapać i być drapanym, gryźć i być gryzionym po szyi i uszach, dominować,

- na pieska, na stojąco, od boku, w klasycznej, na jeźdzca, (ostro), pod prysznicem, w miejscach publicznych (w tym flashing), w samochodzie, na dwa baty (doświadczenie z swingiem).

Tak po krótce, myślę, że to wystarczająco aby zaciekawić, a z drugiej strony, gdybym napisal wszystko, znikłaby cała ekscytacja ze spotkania.

Z poważaniem,

ruchaczmpl

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...