Skocz do zawartości
Mążblondynki

Moja Żona I Ja W Towarzystwie. Co Sądzicie O Mojej Fantazji, Która Już Się Rozpoczęła.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! J

Na wstępie powiem, że moja fantazja już zaczęła się spełniać, ale wiadomo, że apetyt rośnie w miarę jedzenia ;-).

Namówiłem swoją żonę do wyjścia na miasto w sobotnie popołudnie bez majtek i stanika w lekkiej zwiewnej sukience.

Już, gdy wsiadała do auta poprosiłem ją, by odsłoniła piersi a sam podciągnąłem jej sukienkę do góry.

W Galerii Handlowej byłem cały podniecony, bo gdy z nią szedłem wydawało mi się, że każdy wie a faceci przyglądają jej się.

W sumie nic takiego wielkiego, ale mnie podnieciło i dało wiele do fantazjowania.

Podniecają mnie dwie wizje w tym klimacie.

Może będziecie mogli coś dodać, skomentować, skorygować J

Pierwsza

Jesteśmy na imprezie, gdzie są tylko faceci – część znajomych, część obcych oraz ja i moja żona. Jest ich około 10ciu.

Moja żona dużo pije i po północy zachęcona przez jednego z byczków zaczyna tańczyć na środku i robić striptiz – w rytm muzyki, ale lekko niezgrabnie z pijanymi ruchami, ale widać, że jej się to podoba.

Faceci się patrzą i ja też, dotykają jej po czym jak skończy, zostaje już naga, gdyż jeden z uczestników imprezy schował jej ubrania. Ona by je odzyskać Siada im na kolanach a oni ją macają, wkładają jej palce w różne miejsca, całują…

Druga:

Jesteśmy na plaży w obcym kraju. Żona leży w bikini i się opala. Nagle dołącza się do nas dwóch obcych facetów. Młodzi, wysportowani, opaleni.

My nie znamy ich języka a oni naszego. Kładą się koło żony z obydwu stron, odgradzając mnie od niej.

Zona nie protestuje jak zdejmują jej elementy stroju kąpielowego. Naprzód top rozwiązują i gdy jeden się całuje z nią, drugi zabiera się do jej pośladków.

Gdy ona się całuje z tym pierwszym, ten drugi zdejmuje jej majtki. Ona leżąc na brzuchu, lekko sama nawet podnosi pośladki, by było mu łatwiej.

Jak jest już naga, zabierają jej strój, podnoszą i prowadzą gdzieś. Ona naga bez znajomości ich i słowa idzie z nimi przez plażę. Wraca cała we spermie 30 min później.

Podobają się wam te fantazje?

Co byście dodali, może jakieś swoje pomysły, bym mógł je rozwinąć ;-) A napiszę tutaj na forum.

Dzięki J

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazje bardzo fajne, teraz tylko je zrealizować :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja super,zwlaszcza ta druga.

Napisz nam na jakim jestes etapie w realizacji tych fantazji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza jest fajna.

Pijana laska i pijani faceci dobra mieszanka wybuchowa, szybko puszczają hamulce i puszczają się hotki. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...