Skocz do zawartości
illa

Było, Minęło ;)

Rekomendowane odpowiedzi

A ja to gdzieś napisałam?

A kto powiedział,że ty to napisałaś,ke :redevil:

Najwyższy czas zastanowić się nad swoim małżeństwem.

Mam nadzieję,że to nie było personalne ? :-P

Mam nadzieje, ze to nie jest personalne

:->

Poza tym, co ma wspomniania przez Ciebie "twardość" do znajomości w rodzaju tych, które nawiazujemy i które z załozenia nie są nastawione na miłość do końca życia?

Napisałaś wcześniej,że nie można brać odpowiedzialności za czyjeś emocje,a nie uważasz,że takie emocje w rodzaju tych występują,hmm?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun, o jakich Ty uczuciach gadasz?? O miłości do kochanka/kochanki? No nie bądź śmieszny.

Napisałaś wcześniej,że nie można brać odpowiedzialności za czyjeś emocje,a nie uważasz,że takie emocje w rodzaju tych występują,hmm?

Owszem, nie biorę odpowiedzialności za czyjeś uczucia w tych znajomościach, a jeśli występują, to najwyraźniej ktoś pomylił fora ;)

Nie mylę czystej sympatii/lubienia się z miłością.

Nie jestem samotną Hot Wife i każdy kto ma ochotę na bliższe zapoznanie się ze mną ma tę świadomość.

Ja się w kochankach nie zakochuję i każdy niech pisze za siebie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa ma racje.

Tego typu zabawy przeznaczone są dla dojrzałych emocjonalnie osób.

Żadnego zakochiwania się, rozbijania związków. Jak ktoś tego nie rozumie, to niech się trzyma z daleka od tego typu zabaw.

Tyczy się to zarówno kochanków, jak i par.

A pewnego rodzaju zauroczenie może wystąpić, jest to naturalne. Jak poznaje się kogoś nowego, to chce się jak najlepiej wypaść. Ale oznaką dojrzałości jest nie wkręcać się, i odróżnić zabawę od życia codziennego.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A pewnego rodzaju zauroczenie może wystąpić, jest to naturalne. Jak poznaje się kogoś nowego, to chce się jak najlepiej wypaść. Ale oznaką dojrzałości jest nie wkręcać się, i odróżnić zabawę od życia codziennego.

O to własnie chodzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun, o jakich Ty uczuciach gadasz?? O miłości do kochanka/kochanki? No nie bądź śmieszny.

Illcia-ja sobie z tymi uczuciami robiłem jaja,pisząc o większym uczuciu do kochanka,niż własnego męża.

Dlaczego twoim zdaniem nie mam być śmieszny?? :smutek3:

Mi też od samego początku chodziło o zauroczenie,a nie miłość.

To jest chyba zrozumiałe i klarowne? :zdziwko:

Jeżeli nie ma zauroczenia z jednej i drugiej strony,to o kant gołej dupy rozbić taką znajomość.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illcia-ja sobie z tymi uczuciami robiłem jaja,pisząc o większym uczuciu do kochanka,niż własnego męża.

A co ja mam się domyślać, ze TY nie na serio piszesz?

Podobno to kobiety mężczyznom każą się domyślać.. :roll:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie uczucia? Czyje?Przeca to tylko kochanek, nie Mąż.

M: I za to Cię kocham, sorry uwielbiam! :D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łabur :redevil:  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...