Skocz do zawartości
illa

Było, Minęło ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Łatwiej "naprawiać", niż "odbudowywać to co zniszczone"...

Naprawiam, odbudowuje tylko relacje w mojej rodzinie którą kocham.

Na innych ludzi szkoda mi energii. Jeśli oni nie chcą się zmienić, i nie pasują do naszego wyobrażenia, to po co się oszukiwać.

A co do przyjaciół, mam tylko jednego którego bardzo ciężko było by stracić.

I jeśli chodzi o wątek seksualny, to zasada aby nie dobierać sobie partnerów wśród znajomych i przyjaciół jest najlepsza. Bardzo łatwo wtedy utracić obu partnerów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawiam, odbudowuje tylko relacje w mojej rodzinie którą kocham.Na innych ludzi szkoda mi energii. Jeśli oni nie chcą się zmienić, i nie pasują do naszego wyobrażenia, to po co się oszukiwać.A co do przyjaciół, mam tylko jednego którego bardzo ciężko było by stracić.I jeśli chodzi o wątek seksualny, to zasada aby nie dobierać sobie partnerów wśród znajomych i przyjaciół jest najlepsza. Bardzo łatwo wtedy utracić obu partnerów.

A to ja w tej kwestii postępuje trochę egoistycznie... Na ustępstwa, kompromisy ide z żoną.., jeśli zawieram jakieś znajomości dla przyjemności to nie ma miejsca na jakieś "pretensje", "gorycz" itd..., albo się bawimy.., albo PA!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to ja w tej kwestii postępuje trochę egoistycznie... Na ustępstwa, kompromisy ide z żoną.., jeśli zawieram jakieś znajomości dla przyjemności to nie ma miejsca na jakieś "pretensje", "gorycz" itd..., albo się bawimy.., albo PA!

I tu się zgadzam w całej rozciągłości

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie może być tak że jedno słowo, czy gest niszczy coś co było piękne...

Nie może być tak, ale tak jest.

Łatwiej "naprawiać", niż "odbudowywać to co zniszczone"...

Łatwiej, to akurat zakończyć i zacząć nowe. Często nawet lepiej. Odbudowywać i naprawiać to jedno i to samo.

ale skoro ten sam błąd pojawia się i znowu i znowu..., wtedy pojawia się pytanie czy warto

Wtedy nie warto.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy zasługuje na szansę "rewanżu".., wytłumaczenia się..., ale skoro ten sam błąd pojawia się i znowu i znowu..., wtedy pojawia się pytanie czy warto...., wtedy albo akceptujemy tą wadę albo rozchodzimy się....

otóż to..własnie w takiej sytuacji jestem..i uważam, że zbyt wiele razy pojawia się ciągle się ten sam błąd..

Trzeba zakonczyć, ile razy można to samo wałkować..skoro nie trafia, ktoś nie rozumie, nie chce zrozumieć..to po uj.

Nie to nie. Ma być fun, a nie ciągła walka.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illciu, twoj temat akurat jest u mnie na tapecie.

I wcale nie jest latwo skonczyc, odciac sie I basta.

U mnie dogasa relacja , ktora obiecywala cos niezwyklego, a teraz jest tak, ze ja chce tylko uciec byle dalej.

A nie moge, bo sa jeszcze uczucia, I to jest tragiczne.

Seksualnie wypalona , lecz uwieziona poprzez uczucia I okolicznosci...

I zeby bylo jasne- chodzi o kochanka, nie o meza....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dogasa relacja , ktora obiecywala cos niezwyklego, a teraz jest tak, ze ja chce tylko uciec byle dalej.A nie moge, bo sa jeszcze uczucia, I to jest tragiczne.

Jakie uczucia? Czyje?

Przeca to tylko kochanek, nie Mąż.

Jeśli się zakochał, trudno, nie można brać odpowiedzialności za czyjeś emocje w tego rodzaju relacjach, które z założenia są przeznaczone dla dojrzałych i stabilnych emocjonalnie ludzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie uczucia? Czyje?

Illcia-według Ciebie facet nie posiada uczuć?? ;)

Przeca to tylko kochanek, nie Mąż.

Czasami kobiety darzą większym uczuciem kochanka,niż męża :redevil:

Jeśli się zakochał, trudno, nie można brać odpowiedzialności za czyjeś emocje w tego rodzaju relacjach, które z założenia są przeznaczone dla dojrzałych i stabilnych emocjonalnie ludzi.

Zawsze podziwiałem twarde jak skała kobiety :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illcia-według Ciebie facet nie posiada uczuć??

A ja to gdzieś napisałam? :shock:

Czasami kobiety darzą większym uczuciem kochanka,niż męża

Najwyższy czas zastanowić się nad swoim małżeństwem.

Zawsze podziwiałem twarde jak skała kobiety

Mam nadzieje, ze to nie jest personalne ;)

Poza tym, co ma wspomniania przez Ciebie "twardość" do znajomości w rodzaju tych, które nawiazujemy i które z załozenia nie są nastawione na miłość do końca życia?

No chyba, że ktoś szuka romansu, a nie kochanka, bo dla mnie to dwie różne sytuacje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...