Skocz do zawartości
illa

Było, Minęło ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko ma swoj początek, trwanie i koniec.

Jak kończycie swoje znajomości, na wskutek jakich okoliczności, przyczyn/powodów?

Jak reagujecie na fakt jej zakończenia?

Oczywiście temat dotyczy znajomości z klimatu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście temat dotyczy znajomości z klimatu

ech z klimatu ? ja doświadczeń nie mam - niestety.

Ale... jako zdeklarowana singielka miewam kochanka(ów) i oczywiście i te znajomości się kończą, pewnie nawet szybciej niż pozostałe. Najczęściej na skutek pewnej nudy i monotonii, która się wdziera. Bywało, że w grę wchodziły pewne zaczątki uczuć, które w tych relacjach się nie sprawdzały lub ów kochanek zakochiwał się bez pamięci i to nie we mnie :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najczęściej na skutek pewnej nudy i monotonii, która się wdziera.

No właśnie..

Mam tego rodzaju problem, że w większości przypadków znajomości, to ja sypię pomysłami na zabawę..jednocześnie oczekuję wzajemności w tym zakresie i jeśli to nie następuje, nudzę się jak mops..no i kończę taką relację..A jak? Ano tak: pierwszy etap "nudzę się", czyli mówię wprost, jest reakcja, jest git, nie ma - etap drugi "czas zakończyć" - i też komunikuję wprost.

Nie znoszę ukrytych powodów, wymigiwania się brakiem czasu, srututumajtyzdrutu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znoszę ukrytych powodów, wymigiwania się brakiem czasu, srututumajtyzdrutu

Absolutnie. Pełen szacunek dla siebie, swojego czasu i drugiej osoby. Nic na siłę, nikt nikogo do niczego nie zmusza. A owijanie w bawełnę.... bosz nie ma nic gorszego jak brak  konkretności - nie cierpię wręcz !! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak reagujecie na fakt zakonczenia znajomości?

Smutek? Złość? Było, minęło?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż.. Panowie nudzą sie szybciej niż my.. Jak dotąd żaden z facetów nie miał odwagi powiedzieć, ba.. naet napisać że dziękuje, że już nie ma ochoty sie z nami spotkać.. milkną i wymyślają jakieś cuda gdy proponujemy spotkanie. My jak dotąd tylko raz podziękowaliśmy po jednym spotkaniu, grzecznie i uczciwie. Poza tym jednym przypadkiem nie my kończyliśmy znajomość, a wnioski są smutne.. żaden facet nie miał jaj..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak reagujecie na fakt zakonczenia znajomości?

To chyba zależy od tego kto kończy.

Bo jeśli ja no to żyje dalej i szukam a jeśli on - to przykro mi i bywam smutna.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo... najczęściej ten kto kończy jest w lepszej sytuacji niż ten z którym sie kończy... ale takie życie. Najważniejsza jest szczerość, to prawda! I otwartość... coś jest nie tak, to kawa na ławę, mówimy i szukamy rozwiązania... Tak jest najlepiej i można super fajne chwile przeżyć... jak wiemy czego druga strona oczekuje, czy sie coś nudzi, czy ma ochotę na coś nowego - urozmaiconego. Nie ma w tym wstydu zeby otwarcie rozmawiać...

A jak chemy skończyć, to chyba podobna kwestia... mówimy i juz... to tez element tej szczerości i jasnych reguł gry!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oo tak, szczerośc to prawdziwa ZALETA, ale jak facet jest bez jaj, no cóż to sie konczy i mysli "było, mineło" .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż...to prawda :)) rozstawanie tez wymaga jaj!

A jeśli juz, to najlepiej jeśli można myśleć "było, minęło, ale za to jak było...?" Pozostawić dobre wspomnienia to tez klasa!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...