Skocz do zawartości
Zouza

Oryginalne, dziwne sytuacje

Rekomendowane odpowiedzi

Aine, kapitalnie!!! :->

Nas mało nie przyłapali w lesie. Ciekawe jakby się skończyło. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja znajoma z mężem zapłacili spory mandat...za sex na łonie natury ;)

Przyszła do pracy rumieńcem na twarzy i nie znikał on do wieczora

Może gdyby maż się nią troszkę podzielił z "przedstawicielami władzy" to nie było by mandatu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie na kogo miałby ochotę pan "władza". ;) Bo zamiast popatrzeć (a i może przyłączyć się) dał mandat.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, a jak jest więcej panów to i przyjemniej może być ;)

Owszem zazwyczaj tak jest ,jednak "ten golas" nie wyglądał apetycznie już z daleka,gdyby było inaczej sama zaproponowałabym żeby się przyłączył ;) ...nie wiem tylko co by powiedział wtedy na to mój facet... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine,jestem pod dużym wrażeniem ;)

Zuza,ja mam wyjątkowego farta do przyłapywania ludzi w różnych intymnych sytuacjach ;) ale Ciebie niestety nie udało mi się spotkać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj byliśmy na fitnesie, jest tam też sauna i jacuzzi. Pora był około południa więc ludzi niewiele, a na saunach pusto zupełnie. Zaczęliśmy od pieszczot w saunie a potem przenieśliśmy się do jacuzzi. Tam wskoczyła na mnie moja hotka i kochaliśmy się w stanie nieważkości... W wodzie jest niesamowicie ;) Jak już kończyliśmy przyszedł jakiś chłop ale chyba wolał tylko popatrzeć z sauny, a my cichutko dokończyliśmy dzieła ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znowu coś dodam...Mnie się zdarzyło przez ten rok wykorzystać dwóch lekarzy w ich gabinecie,"intensywnie chorowałam" żeby dopiąć swego,i się udało ...przy okazji cudownie ozdrowiałam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek monty

ja miałem przyjaciółkę, która pracowała w dziekanacie, zabawialismy się w pokoju dziekana - przeważnie po zamknięciu dziekanatu... ale klika razy zdażyło się, że w godzinach pracy:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...