Skocz do zawartości
Zouza

Oryginalne, dziwne sytuacje

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek prezes69

Hmmm, zebrało się na wspominki...:oops:

Kilka razy miałe takie oryginallne sytuacje; jechaliśmy z (teraz moja stała) laską do Jej faceta,. naszła nas ochota, wjechaliśmy w las, ustronne miejsce i podczas gdy używałem Ją od tyłu to poprzecznym lesnym duktem przybiegła sarenka... stanęła i tak sobie patrzyła z jakichś 10-15m, a ja na nią dalej ujeżdzając w pełnej rozkoszy...sarenka popatrzyła jakiś czas i odeszła a moja w amoku nic nie widziała..:)

Innym razem w Czechach odwoziłem panią do Pragi, no i na autostradzie, przy 130/140km/h zrobiła mi super loda,... przyznam, że trudno bylo prowadzić ale dałem radę, aż do spustu...:D

Były tez sytuacje w kolejowej toalecie, albo w toalecie na Okęciu - tam czułem się lekko zestresowany, bo myslę..- a moze jakieś kamery? Ahhh, był tez taki niesamowity pitting na autostradzie w Bułgarii,...Ona miała pończoszki i te odsłonięte fragmenty ud szalenie mnie rajcowały, tak sobie pieściłem prawą reką podczas jazdy, az odchyliłem cieniutkie majteczki, aaaa tam było tak bardzo wilgotno i goraco,.. piesciłem dalej, aż się zwijała z extazy,.. trwało to chyba pare godzin i gdy wreszcie dojechaliśmy to juz był cd. na łózku ale w ubraniach, nmietnie i niesamowicie,...ojj jest co wspominać...było tego sporo... tylko w samolocie jeszcze nie miałem kobiety - zatem wsztystko pzed nami, hej;):D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Parkingi, laski, maski samochodow itd :oops:

Lodzik jadac autem przez srodek miasta i zdziwienie ludzi gdy partnerka podnosila glowa przy zmianie biegow :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pmietam jak kiedys nad woda zebralo sie na conieco, a ze ludzi troche bylo wskoczylismy do wody i tam baraszkowaliśmy, nagle kajakiem plyneła sobie moja niezbyt lubiana kolezanka z klasy :D

A takie parki, maski samochodów itd to norma wiec nie ma co gadać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczorny spacer w helskim porcie, wieczór... seks na falochronie, a na deptaku ludzie schodzą ze statku :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka ładnych lat temu z moją P-N (taki skrót, kto wie ten wie) będąc w Norwegii zechciało nam się amorów więc poszliśmy sobie jak gdyby nigdy nic z dwoma śpiworami na pomost. Tam je złączyliśmy w jeden duży i wleźliśmy do środka na małe co-nieco. Nikt nas nie nakrył ale raczej nie pozostawiało wątpliwości co się tam działo w środku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już byłem prawie w siódmym niebie, nagle do drzwi ktoś przy...bie, zapuka... więc hyc do szafy, z której wylazłem - jak mama lubej mej ówczesnej zbyt wcześnie wróciwszy do domu poszła spać... ech... miało się te naście lat, oj miało :D:lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka ładnych lat temu z moją P-N (taki skrót, kto wie ten wie) będąc w Norwegii zechciało nam się amorów więc poszliśmy sobie jak gdyby nigdy nic z dwoma śpiworami na pomost. Tam je złączyliśmy w jeden duży i wleźliśmy do środka na małe co-nieco. Nikt nas nie nakrył ale raczej nie pozostawiało wątpliwości co się tam działo w środku.

Nigdy nie byłem w Norwegii :lach: jeszcze :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...