Skocz do zawartości
Zouza

Oryginalne, dziwne sytuacje

Rekomendowane odpowiedzi

Był kiedyś temat o oryginalnych miejscach, w których się kochaliśmy. A dziwne sytuacje, chociaż miejsce "zwyczajne"?

Z byłym kochaliśmy się w lesie. W takim miejscu, w którym raczej ludzie się nie pojawiają, ewentualnie rzadko. Sytuacja ostro się rozwinęła, a tu nagle sarna. Stała jakieś 30m. od nas i przyglądała się nam. Kiedy skończyliśmy uciekła. Naprawdę dziwnie się czułam.

Nie był kochankiem obdarzonym ogromną fantazją. A, mimo to, ze mnie się lało. Na początku pomyślał, że to coś innego. :) Nie mógł uwierzyć, dopóki nie zobaczył z bliska :)

Z byłym i jego przyjaciółmi wyjechaliśmy, nieistotne gdzie. W nocy go przypiliło. Oni ze 3 m. od nas. Nie chciałam, on nie słuchał. Cały czas bałam się, że się obudzą, a może nie śpią i tylko takt nie pozwala im zareagować.

Z byłym pojechaliśmy poza Polskę, dość daleko. Umówiliśmy się, że w każdym kraju się pokochamy. W jednym z krajów stanęliśmy obok jakiegoś domu, po jego prawej stronie. Do tego czasu kochaliśmy się w aucie. A wtedy wyszliśmy. Położył mnie na masce i... wiadomo. Bardzo się bałam, że ludzie z tego domu wyjdą i wbiją mi widły w tyłek.

To tylko mała próbka.

Powiecie o sobie?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzyło sie pod namiotem...znajomi dosłownie obok ok 30cm a ja zająłem się koleżanką oni spali ona pojękiwała....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z byłą wybraliśmy się do lasu,

do takiego miejsca gdzie nikt nie powinien się pojawić.

gdy zabraliśmy się za siebie, obok naszego grajdołka przejechała cała rodzinka na rowerach.

z aktualną, podobna sytuacja ale na spacerze z psem.

zebrała nam się ochota, przyczepiłem psa do drzewa i odeszliśmy kawałeczek aby mieć chwilę dla siebie.

okazało się że pies się jakoś odczepił i musieliśmy go później szukać po całym lesie.

z aktualną podczas oglądania filmu.

byliśmy u jej rodziców. oglądaliśmy film pod kocem.

przyszedł też jej brat. siedział jakieś 30 cm od nas gdy doprowadziłem ją do orgazmu za pomocą palca

takie tam małe igraszki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No Panowie, pięknie :)

To ja jeszcze dorzucę :)

Zima. Wracamy z byłym autobusem do domu. Niewiele osób. Ja miałam na sobie futerko. Stoimy z tyłu autobusu. On wkłada mi ręce do kieszeni i zaczyna mnie pieścić. Nie ma nagości, dotknięcia nagiego ciała, ale doprowadza mnie do finiszu. Bardzo trudno powstrzymać się w takiej sytuacji, zachować ciszę i kamienną minę.

A Panie nic nie napiszą? :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja miałem seks bez seksu w pociągu dalekobieżnym jadącym nocą nad morze. Seks, oparty na zmysłach i dotyku, który był taki przypadkowy niby ale serce było w gardle. Seks bez spełnienia, bez finiszu. Bez "Cześć". Bez spojrzenia w oczy, nawet jednego. Upał i krótka sukienka. Noc. Kawałki skóry przylegające do siebie. Coraz śmielej i bardziej jedwabiście. I to skrępowanie rano gdy pociąg dojeżdżał do celu i było już widno. Czas kiedy wszystko się kończy. Co myśmy narobili. Nikt nas nie zauważył, siedzących obok siebie ale prawie na sobie. Skąd mam wiedzieć jak miała na imię. Nie mam pojęcia i nigdy się nie dowiem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja miałem seks bez seksu w pociągu dalekobieżnym jadącym nocą nad morze. Seks, oparty na zmysłach i dotyku, który był taki przypadkowy niby ale serce było w gardle. Seks bez spełnienia, bez finiszu. Bez "Cześć". Bez spojrzenia w oczy, nawet jednego. Upał i krótka sukienka. Noc. Kawałki skóry przylegające do siebie. Coraz śmielej i bardziej jedwabiście. I to skrępowanie rano gdy pociąg dojeżdżał do celu i było już widno. Czas kiedy wszystko się kończy. Co myśmy narobili. Nikt nas nie zauważył, siedzących obok siebie ale prawie na sobie. Skąd mam wiedzieć jak miała na imię. Nie mam pojęcia i nigdy się nie dowiem.

jedwabiście , eterycznie Odejmnie mnie Boze naście lat i już dziś w nocy wsiadam w pociąg do Łeby.

Pozdrawiam wakacyjnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ehhhh, ależ sentymentem powiało.

Czasem człowiek zapomina ile przyjemności potrafi sprawić taka właśnie subtelność i delikatność dotyku, bez niczego więcej, bez ostrości i żadnych innych mocnych dodatków

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może takie sytuacje niedokończone, niedopowiedzenia mocniej zapadają w pamięć? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak właśnie jest, Zuza. Rzeczywistość wygląda tak, jak napisała koleżanka Arsenic. To jest magnetyczne przyciąganie z sercem w gardle. Reszta jest niedopowiedzeniem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...