Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Biuro Myśli Znalezionych!

Rekomendowane odpowiedzi

Znaczenie słowa "feministka" i "feminista" zostało niestety sprowadzone do oznaczania kobiet, które ja nazywam "kretynistkami". Jako feminista z przekonania, również nie lubię tych kobietonów, babochłopów, które myślą, że być kobietą to definiować się w zanegowaniu mężczyzny. A tak se wtrąciłem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ej chłopcy, zara zara....

Uważam, że kobiety powinny mieć te same prawa co faceci. Wy też. :poklon:

Bardzo się cieszę, że w większości społeczeństw tak jest. Wy też. :oki:

Ale to nie znaczy, ze przestaję ufać że tak ma być skoro już tak jest. Prawda? :mur:

Znaczenie słowa "feministka" i "feminista" zostało niestety sprowadzone do oznaczania kobiet, które ja nazywam "kretynistkami". Jako feminista z przekonania, również nie lubię tych kobietonów, babochłopów, które myślą, że być kobietą to definiować się w zanegowaniu mężczyzny. A tak se wtrąciłem ;)

no i bardzo mądrze napisane. I beez piany! to rozumiem

Więc nie rozumiem do czego zmierzasz..

uległy nie rozbrajaj........

ale skoro już takim prostym urządzeniem jesteś to Ci młotkiem wytłumaczę:

Uważam, ze muszą mieć takie same prawa, a nie żadne więcej bo to już byłaby dominacja a nie równouprawnienie, nie??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, ze muszą mieć takie same prawa, a nie żadne więcej bo to już byłaby dominacja a nie równouprawnienie, nie??

No właśnie :) Żadnych parytetów :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ej chłopcy, zara zara....  Uważam, że kobiety powinny mieć te same prawa co faceci. Wy też. :poklon: Bardzo się cieszę, że w większości społeczeństw tak jest. Wy też. :oki:  Ale to nie znaczy, ze przestaję ufać że tak ma być skoro już tak jest. Prawda? :mur:   no i bardzo mądrze napisane. I beez piany! to rozumiem  uległy nie rozbrajaj........ ale skoro już takim prostym urządzeniem jesteś to Ci młotkiem wytłumaczę: Uważam, ze muszą mieć takie same prawa, a nie żadne więcej bo to już byłaby dominacja a nie równouprawnienie, nie??

To jeszcze mi młotkiem wytlumacz o jakich prawach mówisz???Potrzebuje na jutro jedną osoba do wynoszenia gruzu z czwartego piętra.., jesteś chetna???, bo ja szukam faceta, ale skoro chcesz te same prawa to zapraszam..!
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ej chłopcy, zara zara....  Uważam, że kobiety powinny mieć te same prawa co faceci. Wy też. :poklon: Bardzo się cieszę, że w większości społeczeństw tak jest. Wy też. :oki:  Ale to nie znaczy, ze przestaję ufać że tak ma być skoro już tak jest. Prawda? :mur:   no i bardzo mądrze napisane. I beez piany! to rozumiem  uległy nie rozbrajaj........ ale skoro już takim prostym urządzeniem jesteś to Ci młotkiem wytłumaczę: Uważam, ze muszą mieć takie same prawa, a nie żadne więcej bo to już byłaby dominacja a nie równouprawnienie, nie??

To jeszcze mi młotkiem wytlumacz o jakich prawach mówisz???Potrzebuje na jutro jedną osoba do wynoszenia gruzu z czwartego piętra.., jesteś chetna???, bo ja szukam faceta, ale skoro chcesz te same prawa to zapraszam..!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podstawowych :aua:

boziu boziu słoneczny ranek jest...

a mówię/piszę o prawach a nie obowiązkach :P więc nie wyskakuj tu mi z gruzem mięśniaku! :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podstawowych :aua: boziu boziu słoneczny ranek jest...  a mówię/piszę o prawach a nie obowiązkach :P więc nie wyskakuj tu mi z gruzem mięśniaku! :redevil:

JAKICH???????????? A do miesniaka mi daleko..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zapraszam

chętnie przyjadę i spiorę Ci pupcię, ale troche mi daleko :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie myl pr

podstawowych :aua: boziu boziu słoneczny ranek jest...  a mówię/piszę o prawach a nie obowiązkach :P więc nie wyskakuj tu mi z gruzem mięśniaku! :redevil:

Nie myl praw z obowiązkami...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...