Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Biuro Myśli Znalezionych!

Rekomendowane odpowiedzi

przepraszam czy Ty uległy nie jesteś też czasem feministą? bo wydaje mi sie że jesteś... albo nie rozumiesz znaczenia tego terminu :P

Ha ha....., czekałem na Twoja reakcję...., myślę że jest jeszcze ktoś.....Kobieto...., co prawda to nie temat o feministkach..., ale co do kobiet ide na ustępstwa..., i wydaje mi sue że dość dalekie ustępstwa... , ale do czasu...., potem ani kroku....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A w dobie dzisiejszej wszechobecnej tolerancji dla wszystkiego TO WSZYSCY JESTEŚMY FEMINISTKAMI I FEMINISTAMI.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ha....., czekałem na Twoja reakcję...., myślę że jest jeszcze ktoś.....

nosz kurde to aż tak świeci ode mnie feminizmem?? :lach:

Kociaku, ale wiele kobiet się burzy tylko dlatego, żeby się burzyć :) robić szum, zamieszanie a potem jak zrobi się karczemna awantura, albo zamieszanie na forum to skulają ogon pod siebie i uciekają... albo jeszcze inna inszość Trolle internetowe działają... :)

A dlaczego? Bo taka jest moda... być modnym i być trendy, dostosować się do świata, a nie czekać, aż świat dostosuje się do nas. Ale szczerze to lubię żyć i być na opak ze wszystkim co mnie otacza... osobiście nie daje ponieść się modzie... jak zwykle jestem tylko przypadkiem potwierdzającym regułę!

a czy Ty drogi kolego uważasz, że kobietom nie należą się te same prawa co mężczyznom? Uważasz, że są płcią mniej wartościową?  :klotnia:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież gdy sie ubieram kupuje bieliznę maluje robię to z myślą o tym by sie podobać a co za tym idzie zeby rowniez i mężczyźni patrzyli jak na obiekt sexualny chcemy sie podobać czy to mężowi czy kochankowi lubimy być w każdej chwili kokietowane wiec nie wiem skąd to oburzenie ze strony kobiet :)

No i przecież o to chodzi...., kobieta chce sue podobać facetowi.., facet stara się zainteresować kobietę..., to takie normalne i oczywiste....No ale niektóre kobiety wolą ubrać się w "rozciagniety" tishert, założyć stare papcie.., położyć się na tapczanie i zrzedzic..., bo musiała odkurzyc, naczynia pomyc..., bo facet to mógłby chociaż pranie zrobić..., ale bzykać to by chciał na okrągło..., jego niedoczekanie!!Sama sobie szkodzi....

nosz kurde to aż tak świeci ode mnie feminizmem?? :lach:  a czy Ty drogi kolego uważasz, że kobietom nie należą się te same prawa co mężczyznom? Uważasz, że są płcią mniej wartościową?  :klotnia:

Nosz kuzwa..., a jakich praw jeszcze potrzebujesz??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet zadowolony zrobi dla was wszystko..., nie zadowolony, zrobi na przekór...

Zawsze mówię że facet jest najprostszym urządzeniem w obsłudze...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nosz kuzwa..., a jakich praw jeszcze potrzebujesz?

żadnych :bigbomb:

Ja nie muszę tak uważać skoro tak już jest...

?????????????????????????????????? :belt:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyssane badziewia z palca, tylko poto zeby własnie paniusie się miały czym bulwersować, komentarze akceptowane tylko te najbardziej żenujące, aby wku*&^ ić publikę z rana.

i to jest najbardziej trafne sposrzeżenie dzisiaj w tym temacie. Przynajmniej 1/3 tych najbardziej zaczepno- obronnych komentarzy po których krew się gotuje w żyłach (te najbardziej idiotyczne z pozoru) to piszą sami moderatorzy aby podburzyc dyskusję, lub te właśnie komentarze są akceptowane. Tak rodzi się 250 podstron jałowej dysputy która nieuchronnie zmierza ku temu że wszystko to wina Tuska albo Kaczyńskiego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak rodzi się 250 podstron jałowej dysputy która nieuchronnie zmierza ku temu że wszystko to wina Tuska albo Kaczyńskiego.

:lach:  dobre dobre

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc nie rozumiem do czego zmierzasz..Lubię toCytuj selektywnieOdpowiedz

no nie mów....

jak to?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...