Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Biuro Myśli Znalezionych!

Rekomendowane odpowiedzi

Czytam dzisiaj z rana na wp.pl jedną z migawek! "Twój facet myśli o seksie co 7 sekund!" Pod artykułem pełno było komentarzy kobiet przepełnionych jadem i goryczką typu: skandal, chamy, seksoholicy, zboczki, niewyżyte samce i tak mógłbym wymieniać bez końca. Jak to jest, że kobiety robią wielkie halo!?, o to że faceci myśli o seksie faktycznie co 7 sekund! a jakoś w ogóle nikogo nie obchodzi to o czym myślimy w pozostałych 6 sekundach!?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to heloł to pewnie zrobiły te wszystkie, które cierpią na chroniczny brak seksu. Które chowają się za kurtyną poprawności politycznej: bo nie wypada, bo nie tak często, bo czeka na właściwego, bo nie przy świetle tylko w ciemności, itp. Cale mnóstwo bo nie, a później oburzone, że ktoś myśli częściej. A przecież jakiś poziom należy zachować, nawet w myślach:P

ps. a o czym myślicie ?:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam dzisiaj z rana na wp.pl jedną z migawek! "Twój facet myśli o seksie co 7 sekund!" Pod artykułem pełno było komentarzy kobiet przepełnionych jadem i goryczką typu: skandal, chamy, seksoholicy, zboczki, niewyżyte samce i tak mógłbym wymieniać bez końca. Jak to jest, że kobiety robią wielkie halo!?, o to że faceci myśli o seksie faktycznie co 7 sekund! a jakoś w ogóle nikogo nie obchodzi to o czym myślimy w pozostałych 6 sekundach!?

A był wogóle jakiś pozytywny komentarz???Powiem krotko... "kurwa mac"!!!!NIE DOTYCZY WIEKSZOSCI PAN NA TYM FORUMKobiety....! Dawajcie swoim facetem ile chcą, jak chcą, i kiedy chcą!!!, oni nie pozostaną dłużni....ps..........tylko niech mi się tu jakaś feministka dzisiaj nie odzywa bo jestem NABUZOWANY!!!!!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Twój post przypomina mi posty pod tą migawką na wp.pl przepełniony jest jadem :lach: strach się bać :smutek3:

Masz rację... Ino w drugą strune....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to jest związane z Twoim dzisiejszym tematem? Przylapani Na Masturbacji.. ??

Miejsce feministek jest tam... daleko od ZKF! ---------------DALEKO-------------> http://www.anarchistkifeministki.fora.pl/

To jest związane z conajmniej 10 latami wstecz..

No..., ale czasem ktoś by mógł napisać że facet myśli główką a nie głową...., więc WARRA!!!

Myślę, że z widząc taką agresję żadna feministka się nie odważy odezwać...:)

To nie agresja...., raczej "brak argumentów" na "NIE bo NIE! "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to nizle jak kobiety podchodzą w ten sposób i myślą ...dla mnie katastrofa bo też jestem kobieta i mam potrzeby ha ha myślę ze podobnie jak mężczyźni chce sexu i już i ciągle tym zazawracam sobie głowę o kurde chyba wyjdę na ta co bardzo jest zboczona ale trudno:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.........tylko niech mi się tu jakaś feministka dzisiaj nie odzywa bo jestem NABUZOWANY!!!!!!!

przepraszam czy Ty uległy nie jesteś też czasem feministą? bo wydaje mi sie że jesteś...

albo nie rozumiesz znaczenia tego terminu :P

A w temacie to , ja osobiście uwważam, że kobiety myślą częściej o seksie niż faceci. Tylko nie wszystkie mają odwagę się przyznać. 

Gratuluję też osobom, które na "danych statystycznych"  onetowych i wp-peowych bazują. Wyssane badziewia z palca, tylko poto zeby własnie paniusie się miały czym bulwersować, komentarze akceptowane tylko te najbardziej żenujące, aby wku*&^ ić publikę z rana. 

Miłego dnia życzę  :D:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież gdy sie ubieram kupuje bieliznę maluje robię to z myślą o tym by sie podobać a co za tym idzie zeby rowniez i mężczyźni patrzyli jak na obiekt sexualny chcemy sie podobać czy to mężowi czy kochankowi lubimy być w każdej chwili kokietowane wiec nie wiem skąd to oburzenie ze strony kobiet :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No! Więc moim zdaniem też z przymrużeniem trzeba patrzyć na te bulwersy     :popcorn:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...