Skocz do zawartości
Duszek dodger

Jak Zacząć?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek dodger

Witam cale cuckoldowe społeczeństwo.to ze tu trafiłem świadczy ze i ja również poczułem to niesamowite pragnienie podzielenia się moją żoneczką.gorzej dla mnie że póki co to tylko ja mam w moim związku chęć przeżycia tego doświadczenia.biję się juz od bardzo długiego czasu z myślami i fantazjami w których moja żonka jest ostro posuwana przez jakiegoś ogiera z wielką pałą i widzę ją jak przeżywa orgazm za orgazmem.muszę nadmienić ze nasze pożycie seksualne układało się bardzo dobrze,całkowicie zadowalam moją kobietę jak i ona nie narzeka na mój sprzęt,chociaż do największych nie należy.kolejnym problemem jest to,ze jest z tych kobiet,która całkowicie spełnia słowa przysięgi małżeńskiej i mam wrażenie ze nie interesują jej inni faceci poza mną.normalnie nic,tylko się cieszyć,ale właśnie,normalnie to jest tylko jeżeli chodzi o nią,bo jeżeli chodzi o mnie to juz wiecie.jestesmy 7 lat po ślubie,jak dotąd mieliśmy tylko raz małe doświadczenie z trójkątem,i to 2k (żona i jej koleżanka plus ja)skończyło się to na tym jednym razie,gdzie i tak to tylko ja z żoną uprawialismy seks,bo koleżanka popiescila się z moja na początku a ja byłem widzem,a potem juz tylko zająłem się moją połówką a koleżanka odpłynęła gdyż w rozwoju sytuacji głównie pomogło alko i trochę zioła.od tamtego czasu minęło juz sporo miesięcy,temat umarł a zona potraktowała to jako jednorazowe doświadczenie.ostatnimi czasy urodziło nam się dziecko,seks spadł na drugi plan,a w mojej głowie codziennie widzę obrazy ostrego rżnięcia mojej pani i tego trzeciego.dodam jeszcze tylko,ze ja siebie widziałbym raczej w roli podglądacza,i tak też sobie to wyobrażam,albo oglądającego akcję z ukrycia,albo słuchającego relacje żony po spotkaniu.jedynie co mi się nieraz udało,to opowieści żony w trakcie bzykania o tym jak robiła to z poprzednimi facetami(twierdzi ze miała 3 przedemną)i to po wielkich namowach i szantażem ze się nie spuszczę.Reasumujac,ona wie ze mam takie ciągutki ze lubię słuchać jak to robiła z poprzednimi facetami,ale nie zdaje sobie sprawy z moich pragnień że chciałbym żeby się puściła z jakimś facetem,a ja boję się jej tego zaproponować wprost.Tutaj proszę o radę tych doświadczonych i tych mniej,którzy też nie wiedzieli jak mają zacząć a im się udało - jak pokierować rozmową żeby nie skończyło się mega awanturą albo jakimś rozwodem:)

Pozdrawiam tych którzy doczytali do końca te moje wypociny i którzy posłużą radą

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

żadne wypociny a tęsknoty ...

nikt nie da Ci wskazówki konkretnej ale jak przeczytałem macie już jakiś start wiec wystarczy w chwilach silnego podniecenia szeptać do uszka zony fantazje a lubią to :)))

może jakiś filmik tematyczny ...

cierpliwie małymi kroczkami w myśl powiedzenia "kropla drąży skałę "

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mercek

Ja pracowałem blisko dwa lata nad swoją żoną. Używałem wszystkich argumentów,ale najlepszym lekarstwem jest czas. Jeżeli będziesz mocno i umiejętnie pracował to osiągniesz swój cel. Moja żona jest gotowa żeby to zrobic, ale jest problem bo za bardzo nie ma z kim. Może za duże wymagania ma, ale sam muszę przyznac, że jest trudno znaleśc no bo i gdzie ? Jeżeli macie jakieś pomysły chętnie skorzystam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dodger

Ja pracowałem blisko dwa lata nad swoją żoną. Używałem wszystkich argumentów,ale najlepszym lekarstwem jest czas. Jeżeli będziesz mocno i umiejętnie pracował to osiągniesz swój cel. Moja żona jest gotowa żeby to zrobic, ale jest problem bo za bardzo nie ma z kim. Może za duże wymagania ma, ale sam muszę przyznac, że jest trudno znaleśc no bo i gdzie ? Jeżeli macie jakieś pomysły chętnie skorzystam.

również myślałem o tym z kim mogłaby to zrobić i pierwsze co przyszło mi do głowy to z jakimś jej byłym,jak pisałem wcześniej udało mi się namówić ją na parę historyjek jak to robiła z jej uwczesnymi facetami.Wiem ze jeden z nich był niezłym napalencem,a sprzęt miał duzo ponad średnią statystyczną,z tym że lubił również i jej przyprawiać rogi i dlatego się rozeszli.problemem jest to ze od czasu ślubu tj 7lat nie spojrzała na innego poza mną,a zdrady strasznie piętnuje,nieraz sama opowiada mi jaką ma straszną koleżankę w pracy która się puszcza z jakimś nieciekawym gościem też z pracy,mimo że- tutaj ciekawostka: jej mąż również tam pracuje tylko ze w innym dziale.Podobno wszyscy wkoło o tym wiedzą oprócz męża,chociaż mnie się wydaje ze właśnie mąż doskonale o tym wie i tak naprawdę to on powinien założyć tutaj konto(o ile juz nie ma) a nie ja:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak chcę wprowadzić żonkę w jakąś dziką fantazję to zaczynam nad ranem od "Rety, ale miałem dzisiaj fajny sen, ale nie wiem czy ci mogę powiedzieć... " i zaczyna drążyć ;). Moim zdaniem skuteczna metoda na pierwszy krok bo ,jak wiadomo, sny często odzwierciedlają nasze, pragnienia, a z drugiej strony bezpieczna, bo w końcu to tylko sen ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Rety, ale miałem dzisiaj fajny sen, ale nie wiem czy ci mogę powiedzieć... " i zaczyna drążyć .

Haa dobra metoda też tak robię!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rety, ale miałem dzisiaj fajny sen, ale nie wiem czy ci mogę powiedzieć... " i zaczyna drążyć ;). Moim zdaniem skuteczna metoda na pierwszy krok bo ,jak wiadomo, sny często odzwierciedlają nasze, pragnienia, a z drugiej strony bezpieczna, bo w końcu to tylko sen

Skuteczne też dlatego, że kobiety są stworzeniami niezwykle ciekawymi. Jeśli "nie wiesz czy możesz powiedzieć" to znaczy że MUSISZ powiedzieć NATYCHMIAST :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wcześniej udało mi się namówić ją na parę historyjek jak to robiła z jej uwczesnymi facetami.Wiem ze jeden z nich był niezłym napalencem

U nas właśnie tak było, mąz zaczął wypytywać o różne rzeczy, ja zaczęłam wypytywać męża, a im bardziej pikantne były opowieści tym bardziej zaczęło nas to kręcić. Tak wspólnie stwierdziliśmy, żeśmy zboczki są:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek 0qip0

:-) z tym snem to super dzisiaj spróbuję choć jestem na miesiąc poza domem. mam tak samo jak Ty dodger więc świetnie Cię rozumiem. chociaż nie robię z tego przed moją tajemnicy i nie raz rozmawialiśmy to mam o tyle gorzej, że jestem jej pierwszym i nie wierzy mi, że choć namiętny to wcale nie jestem taki dobry i z innym mieć orgazm mega :-) sama mówi że wolałaby żeby mój był większy ale też większego nie chce spróbować. jest jej dobrze i ok. Ale ja chcę żeby było jej jeszcze lepiej. :-) ale nawet jeśli nigdy mi się nie uda- innej nie chcę :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...