Skocz do zawartości
Zouza

Jakie?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek TomekGliwice

ja niezbyt często udzielam się na forum ... ale dołoże swoje trzy grosze:

ja uwielbiam kobiety puszyste (ale nie grube) ... kobieta musi posiadać duży biust, krągłą pupę, nogi jak kolumny w Akropolu ... nie mam preferencji jeśli chodzi o włosy, ale za to podobają mi się kobiety które dodatkowo mają duuuuże oczy :)

szkoda że kobiety które tak wyglądają zwykle mają niższą samoocenę, uważają się za mniej atrakcyjne i na siłę starają się odchudzić ...

Na szczęście zauważyłem że powoli zmienia się to na lepsze ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się teraz, jak kiedyś na deviantarcie (http://www.deviantart.com/) jakaś ładna dziewczyna zamieściła swoje zdjecie, takie artystyczne. Na owej fotografii była jej pupa, a pod nią zapytanie czy jest ładna. Pod zdjeciem o dziwo faceci wypowiadali się, pisząc że trochę cellulitu widać i że wobec tego powinna poćwiczyć. Problem w tym że ona go prawie że nie miała, to była taka szprycha ze zgrabnym tyłkiem. Do czego dążę.. dobrze że są faceci, którym nie tylko chudzielce się podobają :) Tylko albo was jest za mało, albo za bardzo się nie udzielacie bo to przez facetów którzy oglądają się za bardzo szczupłymi dziewczynami, większość kobiet ma kompleksy i nie da sobie wmówić że z małym wałeczkiem nad biodrami wygląda seksownie. Bo o tym że kobiety patrzą na siebie krytycznie to już nie wspomnę.

Mi się jeszcze kobiety w stylu pin-up podobają. I nie mogą być chude bo to już nie jest to samo. Coś jak:

Dołączona grafikaDołączona grafika

co sądzicie? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim przypadku bylo tak ,ze kiedys mialem konkretny obraz kobiety.Ale teraz choc ten obraz zostal nie ma juz dla mnie takiego znaczenia kobiety,poniewaz jest taka roznorodnosc w wygladzie kobiet.Ktos moze powiedziec ,ze moje kryteria spadly ,ale ja mysle ,ze patrze teraz na calosc.Uwazam ze ladne sa szczuple kobiety ,ale tez seksowne sa te ktore maja wiecej cialka.To co tworzy kobiete to jest kobiecosc.A na to sklada sie wymieniony wyzej wyglad,ale tez inteligencja,usmiech ,umiejetnosc flirtu i rozmowy,temperament,dobry gust,swiadomosc swojej seksualnosci i ten blysk w oku.Zawsze tlumacze kobietom jak narzejaka na swoj wyglad ,ze mezczyzna inaczej patrzy na kobiete niz kobieta na siebie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najbardziej kręcą szczupłe może i chude, długie włosy,o aksamitnej skórze biust bez znaczenia. Ale to też nie reguła! Generalnie zadbane, naturalne bez makijażu,tipsów. Jeżeli ma dłonie,stopy nie zadbane to Może być i super modelką ale mnie jusz nie rusza od taki mój fetysz.

Nawiązując do poprzednich wpisów to z doswiadczenia wiem ,że jak już pojawi sie dziecko czy też lat przybywa to sie zapomina o drugiej połowie wpadanie w rutyne codziennosci zapominamy o gestach, buziakach i dotyku w ciagu dnia a i też wygląd idzie na drugi plan i zaczyna się wszystko sypać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny temat.

Istniał kiedyś tam, "sto" lat temu, niedoprecyzowany ideał kobiety. Trochę szedłem na fali mediów i moje oczy kierowałem na chude laski, dopóki nie zobaczyłem w muzeum tego co poniżej.

Bardzo spodobały mi się proporcje i od tamtej pory zacząłem zauważać, że atrakcyjności kobiety nie mierzy się centymetrami.

Jakie? Wszystkie z zalotnym uśmiechem i błyskiem w oku.

post-14035-0-60208700-1506330428_thumb.png

post-14035-0-19082900-1506330442_thumb.png

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...