Skocz do zawartości
Małżeństwo

Witamy

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteśmy młodym małżeństwem ze śląska 30 i 26 latek.

Obserwowałem forum już od jakiegoś czasu ale nie miałem odwagi powiedzieć żonie o tym co mnie podnieca, aż do dzisiaj.Powiedziałem i zaskoczony dowiedziałem się, że Ona wie. Zaskoczony? TAk ale mile bo nie było jakiś wyrzutów.Żona nie wie co o tym wszystkim myśleć, ja sam bym chyba nie wiedział w takiej sytuacji, ale wiem co ja czuje kocham ją nad życie i nie oddałbym nikomu jest wspaniałą kobietom, żoną i matką, a to że stoi mi na myśl że się z kimś bzyka to są moje fantazje, które nie koniecznie trzeba wdrażać w życie.Nigdy nie zmuszę ją do niczego czego nie chce.Wszystko zależy od niej samej.Zarejestrowałem nas ponieważ chcę pokazać żonie, że nie jestem jakimś dziwakiem, a normalnym facetem, którego podnieca troszkę coś innego niż innych, a są ludzie tacy jak ja.Poza tym usłyszałem, że czuje się nie sex sownie bo ...... Zaproponowałem żeby wrzuciła tu fotki, to sami ocenicie co nie?

Rozpisałem się, a miało być tylko powitanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...