Skocz do zawartości
ŁaurBałaur

Biseksualność Pań.

Panie "bi"  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Drogie Panie czy jesteście "bi"?

• Tak, otwarcie to deklaruję i jest mi z tym świetnie, otwarcie flirtuję z kobietami.
      8
    • Tak, jednak się do tego publicznie nie przyznaję/wyznaję wyłącznie osobom zaufanym.
      12
    • Tak ale ta świadomość mi przeszkadza, źle się z tym czuję.
      2
    • Nie mam pewności, czasem podobają mi się kobiety.
      15
    • Nie, nigdy nie pomyślałam o innej kobiecie jako obiekcie seksualnym.
      4
    • Nie, zdecydowanie nie jestem "bi", sam pomysł mnie odrzuca.
      0
  2. 2. Czy sex kobiety z inną kobietą mieści się Waszym zdaniem w kategori "zk"?

• Tak.
      30
    • Nie.
      11

Rekomendowane odpowiedzi

http://kobieta.onet.pl/zdrowie/psychologia/kiedy-kobieta-zdradza-z-kobieta/n57cq

M: Pytanie nr 1 skierowane do Pań, intryguje mnie jak wiele kobiet jest "bi" i jak wiele z nich otwarcie się do tego przyznaje.

Pytanie nr 2: czy biseksualne zachowania realne bądź hipotetyczne Pań wywołują bądź myślicie, że wywoływałyby ten "dreszczyk" związany z "zk" czy też raczej myślicie o tym bez większych emocji (nie traktujecie ich jako "zdrady" jak w przypadku "zk" z mężczyznami)?

Uzasadnienia i wypowiedzi mile widziane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie jestem bi, popatrze na nasze piękne Hotki, napisze miły komentarz ale mnie nie pociaga nikt jako obiekt seksualny.

Za kobietami sie na ulicy oglądam ale nie mysle o tym o bym robila z nia w sypialni tak jak to czasem sie działo w przypadku mężczyzn ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do mnie to opcja poniższa:

"Nie mam pewności, czasem podobają mi się kobiety".

uzasadnienie:

Nie mam pewności, bo nigdy nie spróbowałam. Nie mówię jednak "nigdy, przenigdy"

Podobają mi się niektóre kobiety.

A fantazje mam, w zależności od nastroju i okoliczności, pojawiają w róznym nasileniu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak Jestem jak najbardziej bi mam ochotę na kobiety , ale zazwyczaj jest tak ze rzadko , ktora Mi przypadnie do gustu ... No cóż pod tym względem Jestem wybredna :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Hotka***26

Pytanie pierwsze: o tym że jestem bi wie mój mąż i jego siostra, poza tym jakoś nie czuję potrzeby oznajmiania wszystkim innym o tym fakcie :)

Pytanie drugie: myślę, że seks z kobietą mieści się w kategoriach zk, seks z inną osobą to seks z inną osobą i płeć nie ma tu dla mnie znaczenia :)

W sumie to tak się zastanawiam czy mogę o sobie powiedzieć że jestem biseksualna.... Wcześniej spotykałam się z kobietami, kochałam się z nimi, oglądam się za co ładniejszą i bardziej pociągającą na ulicy ale stałego związku z kobietą jakoś nie mogę sobie wyobrazić...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie pierwsze: o tym że jestem bi wie mój mąż i jego siostra, poza tym jakoś nie czuję potrzeby oznajmiania wszystkim innym o tym fakcie :)Pytanie drugie: myślę, że seks z kobietą mieści się w kategoriach zk, seks z inną osobą to seks z inną osobą i płeć nie ma tu dla mnie znaczenia :) W sumie to tak się zastanawiam czy mogę o sobie powiedzieć że jestem biseksualna.... Wcześniej spotykałam się z kobietami, kochałam się z nimi, oglądam się za co ładniejszą i bardziej pociągającą na ulicy ale stałego związku z kobietą jakoś nie mogę sobie wyobrazić...

Ale jednak pociągają Cie kobiety wiec Jesteś bi i skoro uprawiasz sex z kobieta i mężczyzna to napewno nie Jesteś hetero i nikt nie mówi ze bi to masz sie związać odrazu z kobieta i tworzyć związek ...
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie pierwsze: o tym że jestem bi wie mój mąż i jego siostra, poza tym jakoś nie czuję potrzeby oznajmiania wszystkim innym o tym fakcie :)

Pytanie drugie: myślę, że seks z kobietą mieści się w kategoriach zk, seks z inną osobą to seks z inną osobą i płeć nie ma tu dla mnie znaczenia :)

W sumie to tak się zastanawiam czy mogę o sobie powiedzieć że jestem biseksualna.... Wcześniej spotykałam się z kobietami, kochałam się z nimi, oglądam się za co ładniejszą i bardziej pociągającą na ulicy ale stałego związku z kobietą jakoś nie mogę sobie wyobrazić...

myślę że "bi" to taka regułka jak "rogacz", Hot wife", "kochanek".., jedni sie z tym sciśle utożsamiają inni zupełnie nie zwracają uwagi..., jes fajny klimat, jest fajna osoba, okoliczności sprzyjają..., dlaczego nie ponieść się podnieceniu...... rozmyślanie, czy jestem bi..., czy jestem normalna/normalny... to tak jak by zastanawiaś się w którą szyflatkę wejść.., a po co.?..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o tym że jestem bi wie mój mąż i jego siostra, poza tym jakoś nie czuję potrzeby oznajmiania wszystkim innym o tym fakcie :)

M: nie w tym rzecz byś nosiła transparent, poprawiłem pytanie nr 1, mam nadzieję że będzie bardziej czytelne. 

rozmyślanie, czy jestem bi..., czy jestem normalna/normalny... to tak jak by zastanawiaś się w którą szyflatkę wejść.., a po co.?..

M: stary "szacun", myślę że na tym forum nie ma miejsca na wszelkie "wstydy" (że tak się wyrażę), ankietę jednak celowo zrobiłem anonimową by i osoby, które mają odrobinę oporów mogły oddać głos. Sam uważam biseksualność kobiet za coś zupełnie naturalnego, wręcz zaletę. Co do mężczyzn potrafię odróżnić "ciacho" od "zakalca" i na tym koniec :D...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do mężczyzn potrafię odróżnić "ciacho" od "zakalca" i na tym koniec ...

Ja robię swoisty podział na facetów i mężczyzn.

Każdy mężczyzna jest facetem, ale nie każdy facet jest mężczyną.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem bi.

Mowie o tym otwarcie osobom w klimacie.

Rodzina I znajomi nie wiedza.

Bo co mieliby z ta wiedza zrobic ...?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...